Caută
Close this search box.

Curs EXCEL - weekend

CLUJ NAPOCA

Grupa in formare

curs excel cluj

DESPRE CURS EXCEL CLUJ

Perioadă desfășurare

Grupa in formare

Durată curs

2 zile

Certificare Curs

Certificat de Participare Extreme Training

Condiții Participare

Achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Simona Lehene

Localitate desfășurare

Cluj Napoca

Rezervari locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

650 lei (Prețul este redus de la 940 lei)

curs excel

Curs EXCEL Cluj - weekend

Acest curs de Excel se adresează persoanelor care au nevoie în activitatea lor de cunoașterea Excel-ului. Cursul este unul intensiv, complet, de la începător la avansat, gândit să acopere elementele fundamentale de care ai nevoie să te descurci în Excel cu succes.

În ziua de astăzi, numerele sunt totul. Ritmul alert în care trăim impune o gestionare cât mai bună a datelor, statisticilor, rapoartelor de care depinde succesul nostru. Un instrument incredibil de puternic cu care putem face acest lucru este Microsoft Excel, o aplicație de calcul tabelar standard, atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru uz personal.

Utilizarea pachetului MS Office a devenit o necesitate pentru orice loc de muncă. Cunoștințele de bază sunt un „must” pentru majoritatea domeniilor de activitate, indiferent de poziția pe care o ocupi. Fie că ești manager sau secretară, contabil sau agent de vânzări, la un moment dat te lovești de interfața unui Excel și simți că dacă ai cunoaște mai multe, ai putea găsi și soluții la probleme întâmpinate. Îți recomandăm un Curs Excel care te ajută să te perfecționezi, să dobândești noi cunoștințe, să lucrezi în mod eficient cu programul. Cursul Excel acoperă toate versiunile recente, 2003 până la 2013, ale suitei Microsoft Office.

AGENDĂ CURS EXCEL CLUJ

module curs

4 module

curs intensiv

2 zile intensive

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS EXCEL CLUJ

Acest Curs Excel se organizează și în următoarele orașe: Iași, Timișoara și București (de la intermediar la avansat) și București (de la începător la avansat). Detaliile cursului organizat în orașul tău o poți face prin click pe numele orașului.

 

MODUL 1

LUCRUL CU TABELE

MODUL 2

UNELTE MS EXCEL

MODUL 3

FUNCȚII ȘI FORMULE

MODUL 4

ANALIZA DATELOR ȘI MACRO-URI

Cui se adresează acest curs EXCEL Cluj?

Metoda de lucru:

Cursul de Excel se bazează pe cazuri reale, concrete, întâlnite în practică, în activitatea obișnuită de la birou și în mediul de afaceri. Structura cursului a fost perfecționată pe baza anilor de experiență internațională a trainerului, dar și pe baza solicitărilor participanților care au urmat acest curs.

La finalul cursului, participanții vor reuși:

Certificare Curs Excel Cluj

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul Excel-ului, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Testimoniale Curs Excel Cluj

Pentru cineva care are un nivel minim de cunoștințe în excel acest curs a fost foarte util, am învățat multe trucuri pentru a ne ușura task-urile
testimonial - Customers reviews​
Rodica
Back Office Operator
A fost un curs foarte folositor, trainerul bine pregătit, îmi pare bine ca am participat la acest curs.
testimonial - Customers reviews​
Nagy Tibor
Administrator – Brick Depot SRL
Cursul a fost foarte util, am învățat foarte multe lucruri care îmi ușurează munca.
testimonial - Customers reviews​
Corneliu
Consultant Ofertare
Super! Excelent! De mult căutam un astfel de curs, foarte bine structurat, foarte la obiect, explicat pas cu pas, fără Arderea Etapelor! Vă mulțumesc din suflet, a fost o șansă extraordinară să particip la acest curs.
testimonial - Customers reviews​
Blahan Manuela Cristina
Persoana Fizica Autorizata
De foarte mare ajutor, m-a ajutat nu doar să folosesc excel, ci și cum să îmi organizez gândurile/task-urile mental. S-a pus accentul pe micile detalii care făceau diferența, pe care înainte le ignoram, apăsam "X" și mergeam mai departe. Consider că acest curs îmi va fi de mare folos pe viitor
testimonial - Customers reviews​
Andrei
Recruiter
Excelent! Un curs foarte util și structurat! Mulțumesc Extreme Training!
testimonial - Customers reviews​
Varga Vasile
Super tare, foarte pregătit trainerul, oferă informații de calitate.
testimonial - Customers reviews​
Florin Adrian
Știam că se pot face foarte multe în Excel, dar abia la acest curs am realizat ca pot economisi foarte mult timp dacă am cunoștințele de bază.
testimonial - Customers reviews​
Ilea Gab Ioana
Inoserv Romania – Inginer Mecanic Proiectant
În urma cursului parcurs am realizat cât de puține informații dețineam în ceea ce privește Excel înainte de participarea la acest curs.
testimonial - Customers reviews​
Sabau Calin
Antreprenor
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Excel Cluj

Arii de expertiză Simona Lehene

trainer simona lehene

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniile IT și financiar contabil, Simona crede în creșterea prin educație și învățare continuă.
A studiat Informatica Economică, dupa care a predat informatică și economie într-un liceu privat, ulterior, a activat în cadrul unei multinaționale, iar în prezent conduce o echipă de testare într-o firmă de IT.
Nu a renunțat la predat, coordonând training-urile din firmă pentru noii angajați. În egală măsură, Simona este pasionată de voluntariat, fiind coordonatorul unui proiect educațional dedicat elevilor de liceu.

email: simona.lehene@extreme-training.ro

Pe scurt despre Simona Lehene

1

Simona are peste 7 ani experiență în livrarea training-urilor pentru noii angajați

1

7 ani experiență într-o poziție de teamleader în cadrul unei companii multinaționale

1
Simona are peste 10 ani experiență profesională în domeniul afacerilor
99

Simona are peste 300 zile de training livrate

Experiență Simona Lehene

Educație și formări

senior trainer

 

 

senior trainer

Informații Administrative Curs Excel Cluj

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Excel Cluj

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Excel

Trainingul va avea loc în Cluj 

Ce include taxa de participare

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Excel, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

În taxa de participare nu este inclus laptop pentru participanți, transportul sau cazarea participanților. Participanții vor veni cu laptopul personal. 

Înscriere

Înscriere Curs Excel Cluj

Rezervarea de locuri la cursul Excel se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Excel Cluj. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul Excel sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

Te-ar putea interesa și:

2 thoughts on “Curs Excel » Cluj Napoca » Grupa in formare | Weekend |”

 1. Lenuta Lazarciuc

  Buna ziua
  ma intereseaza cursul de Excel de la Cluj, daca mai sunt locuri modalitate de plata si alte informatii
  multumesc
  Lenuta Lazarciuc

  1. Olteanu Raluca

   Buna ziua,

   Mai sunt locuri la cursul Excel Cluj. Cursul se organizeaza in perioada 05 – 06 Mai la Hotel Univers T, Strada Alexandru Vaida Voevod, Nr. 53-55, iar programul este de la ora 09.00 – 17.00. Inscrierea o puteti efectua pe site sau ne puteti transmite datele (nume complet, cnp, numar de telefon si adresa de e-mail) la adresa marketing@traininguri.ro. Dupa inscriere, veti primi o factura proforma pe e-mail. Puteti achita la o sucursala BCR sau prin internet banking.

   Daca mai aveti nevoie de alte informatii, va stam la dispozitie cu placere.

   O zi frumoasa!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!