Caută
Close this search box.

Curs EVALUATOR PROIECTE ONLINE

Online

intensiv

Grupa in formare

curs evaluator proiecte online
logo curs acreditat

Curs Online – Acreditat – Detalii importante:

  1. Cursurile online se vor desfășura online pe platforma Zoom.
  2. Conform Ordonanței de urgență publicată în 14 mai, întregul curs se va desfășura în totalitate online: ore de teorie, ore de practică și examenul.
  3. Taxa de participare prezentată include întregul curs, inclusiv examenul de certificare.

DESPRE CURS ONLINE EVALUATOR PROIECTE

Perioadă desfășurare

Grupa in formare

Durată curs

180 de ore online

Certificare Curs

– Curs autorizat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei
– Extreme Training

Condiții Participare

– studii superioare finalizate cu examen de licență în cazul în care se dorește obținerea certificării
– urmarea sesiunilor și achitarea taxei de participare
– conexiune la internet

Trainer Curs

Grigore Borontiș

Locul desfășurării

Online

Rezervări locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

1290 lei (Preţul este redus de la 1.500 lei

Opțiuni curs Evaluator Proiecte în sală sau online
Acum ești în pagina cursului de Evaluator Proiecte Online. Dacă ești interesat de varianta la sală, vezi opțiunile de mai jos:

curs evaluator proiecte bucuresti

Curs Evaluator Proiecte Online, marca Extreme Training, curs acreditat și intensiv

Cursul Evaluator proiecte Online este un curs de specializare cu certificare de la Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. Obiectivul cursului este de a pregăti persoane pentru ocupaţia de Evaluator proiecte (cod COR 241263). Obținerea certificării va da dreptul absolvenţilor de a practica meseria de Evaluator Proiecte.

În cadrul cursului de Evaluator proiecte, veți învăța cum să furnizați date obiective pentru luarea deciziei în toate fazele iniţierii şi implementării proiectului. Este important ca informaţiile să fie colectate corect pentru a se putea stabili dacă proiectul se desfăşoară aşa cum a fost propus, planificat, dacă îşi atinge scopul şi obiectivele declarate în conformitate cu limita de timp propusă şi resursele alocate. Așadar, evaluarea unui proiect este un complex de activităţi pe care fiecare evaluator trebuie să le cunoască și să le aplice corect.

AGENDĂ CURS ONLINE EVALUATOR PROIECTE

module curs

11 module

curs intensiv

8 zile intensive

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

STRUCTURĂ CURS EVALUATOR PROIECTE ONLINE

1

Procesul de evaluare: caracteristici, componente

2

Etape în evaluare (administrative și tehnico-financiare)

3

Metode și tehnici specifice de evaluare

4

Întocmirea rapoartelor de evaluare și a altor documente aferente

5

Schema unei cereri de finanțare nerambursabilă

6

Criterii de eligibilitate

7

Proiect versus program

8

Structura proiectului (grup țintă, scop, obiective, activități, resurse, buget, rezultate, indicatori)

9

Informare și publicitate

10

Managementul proiectului

11

Prezentarea unor proiecte de succes

Metoda de lucru:

Extreme Training utilizează metode moderne de instruire bazate pe aplicabilitate imediată. Ponderea activităților este 70% aplicații practice și 30% teorie. Dintre metodele folosite, menționăm: expunere, discuții dirijate, discuții în grupuri mici, studii de caz, jocuri de rol, chestionare, materiale video, dezbateri, simulări și exerciții.

Comunicarea dintre participanți și dintre participanți și traineri reprezintă principalul pilon al metodelor de instruire folosite.

Abilități dobândite în urma cursului Evaluator Proiecte

curs evaluator proiecte bucuresti

Competențe de dezvoltare:

Cui i se adresează curs Evaluator Proiecte Online?

Trainingul se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoștinţe și abilităţi în domeniul evaluării proiectelor, finanţate atât din domeniul public, cât și din cel privat.

Trainingul asigură perfecționarea persoanelor care intenționează să exercite ocupația de evaluator de proiecte, experților în domeniul accesării fondurilor structurale și de coeziune europene, managerilor de proiect, consultanților care scriu, implementează și/sau monitorizează proiecte, precum și tuturor celor care doresc să dezvolte competențe de management/evaluare proiect pentru sarcinile și responsabilitățile din cadrul departamentului sau al echipei.

Certificare Curs Online Evaluator Proiecte

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea în evaluarea proiectelor, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, ca urmare a unui examen, două certificate și două suplimente descriptive, după cum urmează (click pe fiecare pentru vizualizare):

Certificat de absolvire pentru ocupația de Evaluator Proiect (cod COR 241263). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Evaluator Proiect. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația Evaluator Proiect, sunt înscrise competențele dobândite ca urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru, avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară. Acest supliment  Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul formării, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Certificatul pentru curs Evaluator Proiecte Online se eliberează în format electronic și se trimite participanților pe e-mail. 

curs evaluator proiecte online

Despre examenul de Certificare Curs Evaluator Proiecte Online

Acest curs  este acreditat de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) / fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Evaluator Proiecte. Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.
Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de  maximum 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel, pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire. (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

Testimoniale Curs Evaluator Proiecte

Participând la acest curs în urma recomandării unui prieten, iar aici am învățat lucruri interesante și utile. Trainerul este foarte bine pregătit.
testimonial - Customers reviews​
Vlad Lorena
Smad Invest / Administrator Asociat
Acest curs oferă extrem de multă informație utilă în situația în care dorește cineva să se califice în acest domeniu. Trainerul are calități didactice deosebite și are tactul necesar în a-ți insufla un interes deosebit dacă ești interesat de acest domeniu.
testimonial - Customers reviews​
Cristina Milaciu
Avocat
Participând la acest curs, am primit informații utile și cu aplicabilitate mare, materialele suport sunt bine alese, iar Trainerul este foarte bine pregătit. Recomand acest curs.
testimonial - Customers reviews​
Dragavei Pompiliu
Total Lemnos SRL / Manager
A fost un curs surpriză prin cantitatea de informații realmente utile și prin calitatea trainerului, Carmen Secăreanu. Este un curs de la care pleci cu informații cu o aplicabilitate imediată și îl recomand tuturor celor care vor să se specializeze în această zona.
testimonial - Customers reviews​
Ion Constanța Elena
New Idea Concept SRL / Managing Partner
Doamna Carmen Secăreanu este o persoană foarte competentă, care reușește să transmită informații complexe într-un mod organizat și ușor de asimilat. Cursul s-a desfășurat într-o atmosferă destinsă, calmă, facilitând învățarea și înțelegerea informațiilor livrate. Recomand cu căldură acest curs oricărei persoane care dorește să-și lărgească orizontul profesional și personal.
testimonial - Customers reviews​
Cireig Gabriela
Freelancer / Consultant HR
O atmosferă caldă și un curs în care am aflat multe lucruri noi și practice. Experiența trainerului m-a ajutat să înțeleg lucruri / termeni prin intermedul practicării exemplelor din experiența trainerului pe care nu le înțelegeam înaintea participării la curs.
testimonial - Customers reviews​
Tudor Oana
ESPI România / Consultant Economist & Management
PÂNĂ ACUM, PESTE 1.000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Online Evaluator Proiecte

[maxmegamenu location=max_mega_menu_2]

Arii de expertiză Grigore Borontiș

poza trainer grig

email: grigore.borontis@extreme-training.ro

Pe scurt despre Grigore Borontiș

1

Grigore Borontis are peste 10 ani de experiență în livrarea trainingurilor

1

Grigore Borontis are peste 5 ani de experiență în scrierea proiectelor 

1

Și în managementul proiectelor europene, Grig are peste 5 ani de experiență

100

A livrat peste 1.000 de ore de training sau consultanţă în accesarea fondurilor europene

Experiență Grigore Borontiș

Educație și formări

senior trainer
senior trainer

Informații Administrative Curs Evaluator Proiecte Online

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Online Evaluator Proiecte- grupa in formare

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Evaluator Proiecte

Cursul de Evaluator Proiecte va avea loc online.

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare (curs Evaluator Proiecte online, ocupația Evaluator Proiecte):

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare, se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Cursul Evaluator Proiecte?

În taxa de participare, sunt incluse toate materialele logistice necesare unei bune desfășurări a cursului Evaluator Proiecte, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

o experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diplomă acreditată de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe e-mail timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare

Înscriere

Înscriere Curs Evaluator Proiecte Online

Rezervarea locurilor la curs online Evaluator Proiecte se face alegând una dintre cele 3 modalități: online, telefonic sau pe e-mail.

Înscriere online

Online durează mai puțin, iar, în acest fel, datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul „Înscrie-te acum” din această pagină și să urmăriți instrucțiunile.

Înscriere telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică, sunați la 0314252534 sau 0726005555.

Înscriere pe e-mail

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un e-mail la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit; 2. oraşul desfășurării; 3. datele de facturare; 4. numele complet al participantului/participanţilor, inclusiv adresa, e-mail, telefon si CNP (necesare pentru emiterea certificatului acreditat).

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată fie că ești persoană fizică, fie juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Evaluator Proiecte online. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discounturi:

Plată și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 – online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii, aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul, alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul mobilPay.

modalitate plata banca

Varianta 2 – mergeți la bancă

Puteți achita factura proformă primită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 – numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 – ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail, veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate – în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate – cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maximum 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății. Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Curs Evaluator Proiecte sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este de minimum 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un e-mail la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534.

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!