Caută
Close this search box.

Curs TIME MANAGEMENT

BUCUREȘTI

- grupă în formare -

curs time management

Curs Online Time Management

Cursul de Time Management se organizează acum online în platforma Life University. Cursul îl poți urma oricând, este Life Time Access. Vezi detalii complete prin click aici!

DESPRE CURS TIME MANAGEMENT

Perioadă desfășurare

- grupă în formare - ​

Durată curs

2 zile

Certificare Curs

Certificat participare Extreme Training

Condiții Participare

Achitarea taxei de participare

Trainer Curs

-

Localitate desfășurare

București

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

690,20 lei (Prețul este redus de la 1059 lei) pentru înscrierile și plățile efectuate până la data de -

curs time management

Curs Time Management – Nu timpul ți se potrivește ție, ci tu potrivește-te timpului!

Cine l-a văzut pe “mâine”? Măcar o dată în viață cu toții ne-am dorit ca ziua de azi să aibă mai multe ore pentru a putea rezolva tot ce ne-am propus, pentru a nu lăsa pe mâine ce am fi putut face astăzi.

Uneori reușim, alteori nu….și de aici se naște întrebarea: Ce ne-am face dacă “mâine” nu ar mai exista? Cum ar fi dacă ziua ar avea mai puține ore și noi tot atâtea lucruri am avea de făcut? Ce am face? Un răspuns posibil ar fi: “M-aș organiza mai eficient”…bine…bine, dar cum? Și în felul acesta șirul întrebărilor ar putea continua ….

Tuturor acestor întrebări și altora ne propunem să le răspundem împreună în cadrul sesiunii cursului de Time Management.

Cursul Time Management ti se potrivește dacă:

Tematică curs Time Management​

AGENDĂ CURS TIME MANAGEMENT

module curs

7 module

curs intensiv

5 sesiuni

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS TIME MANAGEMENT

MODUL 1

Introducere

MODUL 2

Think Big

MODUL 3

„Hoții timpului” (cauze și soluții)

MODUL 4

Metode de prioritizare și organizare

MODUL 5

Principii

MODUL 6

Poziționare mentală și emoțională:

MODUL 7

Închidere curs

Rezultate urmărite:

La sfârșitul cursului este vizată transformarea gândirii și a percepției la nivel de individ și grup privind relația cu timpul. Cursul va răspunde în mod practic la o serie de întrebări precum:

curs time management

Beneficii curs Time Management

Încadrarea tuturor activităților ce vor trebui executate – acum, azi, cândva, de importanța majoră, minoră, medie, într-o succesiune logică și proiectarea lor într-un sistem exterior, în care să avem încredere și care să ne optimizeze munca.

Disciplina de a lua decizii corecte privitoare la toate procesele din viața noastră, astfel încât să avem mereu planuri pentru viitoarele acțiuni, pe care să le putem implementa sau negocia.

Reducerea stresului provocat de managementul Timpului prin diminuarea factorilor stresori și a frecvenței de apariție a crizelor.

Îmbunătățirea productivității prin optimizarea timpului de lucru.

Creșterea performanței personale și profitabilității prin folosirea mai eficientă a Instumentelor de Planificare.

Îmbunătățirea activităților de planificare și control al sistemului de business pe baza Managementului Timpului

Certificare Curs Time Management

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, luând în calcul și acest aspect, participanții vor primi la sfârșitul cursului Certificatul de participare.

Certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul formării, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Testimoniale Trainer Carmen Prodan

Am cunoscut-o pe Carmen Prodan cu ocazia participării mele la cursul de Manager de Proiect, la care era formator. Auzisem despre cursurile ei de la prietenii mei, care știau că doresc să mă specializez şi că sunt în căutarea unui astfel de curs. De luni de zile mă învârteam în jurul problemei speriată şi plictisită la gândul că voi fi obligată să stau pe scaun multe ore, alături de oameni necunoscuţi, învăţând lucruri mai mult sau mai puțin interesante, dar clar, foarte teoretice, doar pentru a-mi lua un atestat. În cele din urmă, încurajată de poveştile prietenilor mei am luat decizia de a participa la cursul susținut de Carmen Prodan. Decizie bună? E puţin spus! A fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat în ultima vreme! De ce? Pentru că acum, după absolvire pot spune că am participat la unul dintre cele mai plăcute cursuri din viaţa mea. Am învăţat tot ce aveam nevoie să învăţ. Am cunoscut oameni (ceilalţi cursanţi – necunoscuţi de care mă temeam) care mi-au devenit prieteni şi cu care îmi place să ies acum la cafea. Și, foarte important, am cunoscut-o pe Carmen Prodan. Inteligentă, frumoasă, spirituală, cu abilităţi excepţionale de comunicare, extrem de bine pregătită și mai ales pasionată de împartăşirea experienţelor ei, pe scurt: trainerul perfect!!
testimonial - Customers reviews​
Mihaela Dumitru
Managing Partner Amalgam Project
Doamna Prodan Carmen a organizat pentru angajații noștri un curs de Manager de Proiect eficient și de foarte bună calitate. Abordarea profesionistă și eficientă a lui Carmen în livrarea conţinutului, a cucerit aprecierile cursanţilor. Dorim să evidenţiem implicarea și contribuţia aduse în dezvoltarea şi antrenarea competenţelor angajaţilor prezenţi la curs. O recomandăm cu plăcere pe Carmen şi vă asigurăm că a participa la cursurile ei reprezintă o investiție valoroasă atât la nivel de organizație, dar şi la nivel personal, individual, pentru orice angajat.
testimonial - Customers reviews​
Andrei Ghenghea
Administrator Drees&Sommer
O recomand pe doamna Prodan Carmen, care prin activitatea sa a contribuit la buna desfăşurare a programelor de formare derulate în cadrul Proiectului Cariera ta pe primul loc. ... Doamna Prodan s-a implicat cu entuziasm în activităţile proiectului dovedind că posedă următoarele calităţi: Manageriale (maturitate decizională, capacitate de analiză, bună organizare și planificare a activităţilor,...), Comunicare (abilităţi de relaţionare interpersonală, motivaţie pentru munca în echipă, asertivitate...), Profesionale (cunoştinţe structurate, abilităţi deosebite bazate pe o experienţă valoroasă în formarea profesională a adulţilor, creativitate în abordarea subiectelor prezentate şi adaptarea lor în funcţie de context, buna gestionare a grupurilor de lucru în cadrul sesiunilor de formare, pasiunea de a-i învăţa pe ceilalţi.
testimonial - Customers reviews​
Magdalena Adriana Grossu
Manager Proiect Publirom
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Informații Administrative curs Time Management

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Time Management -Grupa in formare

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului de Time Management

Cursul de Time Management va avea loc în București, la sediul Extreme Training, din strada Ernest Juvara, sector 6, zona Cotroceni.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Curs Time Management?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Time Management, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Time Management

Rezervarea de locuri la curs Time Management se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Time Management. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul de Time Management sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!