Caută
Close this search box.

Curs FINANTE pentru NONFINANTISTI Online

grupă în formare

curs finante pentru nonfinantisti

DESPRE CURS ONLINE FINANTE PENTRU NONFINANTISTI

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Durată curs

- 16 ore online

Certificare Curs

-Certificat participare marca Extreme Training

Condiții Participare

- Achitarea cursului
-Conexiune la internet

Trainer Curs

Adriana Preda

Locul desfășurării

- Online

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

490 lei (prețul este redus de la 890 lei)

De ce un curs Finante pentru Nonfinantisti Online?

Curs Finante pentru nonfinantisti online – Deși banii nu aduc fericirea, dar o întrețin, cunoașterea conceptelor financiar-contabile a devenit obligatorie pentru oricine își dorește o evoluție a averii personale sau a înțelegerii unor concepte la locul de muncă.

 De asemenea, cei care se gândesc să înceapă o afacere ar trebui să deprindă acest limbaj, asigurându-se astfel că elimina multe erori care se pot face la început.

 Cei care au început deja o afacere, însă limbajul folosit de contabil li se pare o limbă străină pot participa la acest curs online finante pentru nonfinantisti pentru a reuși să facă traducerea necesară.

 Astfel, acest online finante pentru nonfinantisti vă explică conceptele de bază cu care să lucrați mai departe devenind un instrument indispensabil pentru a lua decizii atât în investiții personale sau în dezvoltarea unui business, cât și în mediul corporate unde toate obiectivele au și componenta financiară.

 Dacă nu sunteți siguri că știți ce înseamnă active, datorii, imobilizări, cont de profit și cheltuieli, bilanț sau marjă brută atunci sigur ar trebui să participați la acest curs finante pentru nonfinatisti online care vă va ajuta să clarificați fiecare dintre aceste concepte și să le folosiți corespunzător.

curs online finante pentru nonfinantisti
curs finante pentru nonfinantisti

Cui i se adresează acest curs online finante pentru nonfinantisti?

Ce vor învăța participanții la curs online finante pentru nonfinantisti?

curs online finante pentru nonfinantisti
curs finante pentru nonfinantisti

Obiectivele cursului sunt:

AGENDĂ CURS ONLINE
FINANTE PENTRU NONFINANTISTI

module curs

4 module

curs intensiv

2 zile intensive

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

MODUL 1

Principii generale

MODUL 2

Contul de profit și pierdere

MODUL 3

Bilanțul

MODUL 4

Indicatori economico-financiari

Certificare Curs Finante pentru Nonfinantisti Online

curs finante pentru nonfinantisti online

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea în domeniul finanțelor, participanții vor primi la sfârșitul cursului, un certificat de participare marca Extreme Training.

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul managementului proiectelor, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Certificatul pentru curs Finante pentru nonfinantisti online  se eliberează în format electronic și se trimite participanților pe email.

Beneficiile participării la curs Finante pentru Nonfinantisti Online

curs finante pentru nonfinantisti
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Online Finante pentru Nonfinantisti

Arii de expertiză Adriana Preda

trainer adriana preda

Sunt o persoană căreia îi place să interacționeze cu oamenii și să transmită mai departe din informațiile deținute. Mă motivează foarte tare când văd evoluția oamenilor din jurul meu atunci când știu că am participat la formarea lor.

Iubesc să predau și să îmi petrec timpul cu cele 2 fete pe care le am.

Înțelegerea limbajului financiar a devenit o nevoie în această perioadă de timp, iar experiența în domeniul financiar și răbdarea pe care o am pentru a explica a condus în mod natural la a contura și susține un training în domeniul financiar.

email: adriana.preda@extreme-training.ro

Pe scurt despre Adriana Preda

1

Adriana are o experiență de peste 10 ani în livrarea de traininguri

1

Adriana Preda are peste 16  ani experiență în business

1

Adriana livrat peste 100 de ore de training

1

A instruit peste 100 de oameni in sesiunile de training organizate

Experiență Adriana Preda

Educație și formări

senior trainer
senior trainer

Informații Administrative Curs Online Finante pentru Nonfinantisti

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Finante pentru Nonfinantisti Online
Grupa in formare

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Online Finante pentru Nonfinantisti

Cursul de Finante pentru Nonfinantisti se desfășoară online.

Înscriere

Înscriere Curs Online Finante pentru Nonfinantisti

Rezervarea de locuri la cursul Finanțe pentru Nonfinanțiști se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Plată și facturare

Facturare și modalități de plată curs Finante pentru Finantisti Online

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

modalitate plata banca

Varianta 1 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 2 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursuri de finanțe sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!