Caută
Close this search box.

Curs Online HIPNOZĂ și TEHNICI DE RELAXARE

ONLINE

Grupa in formare

curs hipnoza

DESPRE CURS ONLINE HIPNOZĂ ȘI TEHNICI DE RELAXARE

Perioadă desfășurare curs hipnoza

Grupa in formare

Durată curs

4 zile-4 sesiuni

Certificare Curs Hipnoza

Certificat de participare Extreme Training

Condiții Participare

Achitarea taxei de participare

Trainer Curs Hipnoza

Nadia Crețu

Localitate desfășurare

Online

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

590 lei (Pretul este redus de la 1190 lei)

Opțiuni curs Hipnoză în sală sau online
Acum ești în pagina cursului de Hipnoză online. Dacă ești interesat de varianta în sală vezi opțiunile de mai jos:

curs hipnoza

Curs Online Hipnoza și Tehnici de relaxare

Dacă ești curios despre cum funcționează mintea umană și despre cum pot fi deblocate resurse personale inconștiente, știi deja că hipnoza, sugestiile și comunicarea subliminală pot activa și stimula potențialul pe care fiecare om îl deține. Aceste aspecte sunt susținute de cercetări complexe care le-au dovedit eficiența.
Hipnoza este un mijloc prin care oamenii sănătoși își pot îmbunătăți performanțele și calitatea vieții.
Ți s-a întâmplat ca, lucrând cu clienții tăi, în cabinet, să constați că nu întotdeauna abordarea directă, bazată pe logică, funcționează în rezolvarea situațiilor cu care se confruntă aceștia? Deseori, deși este absolut logic ca un comportament să înceteze sau un altul să fie integrat în rutina zilnică și practicat, pentru persoana respectivă este extrem de dificil.
Ce îți rămâne de făcut este să te antrenezi în folosirea acestor tehnici. Vei putea apoi să le folosești pentru optimizarea performanțelor tale și ale celor cu care lucrezi.

 Cursul de Hipnoză este potrivit pentru tine dacă:

 
 • Ești o persoană pasionată de dezvoltarea personală a ta și a altora
 • Îți place să lucrezi cu oamenii
 • Nu te poți opri din învățat
 • Bucuria ta vine și din bucuria altora, atunci când îi ajuți să crească
 

Curs Hipnoza și Tehnici de Relaxare - Cui se adresează :

Ce vor învăța participanții la curs Online Hipnoză și Tehnici de Relaxare

curs hipnoza training hipnoza

AGENDĂ CURS ONLINE HIPNOZĂ ȘI TEHNICI DE RELAXARE

module curs

3 module

curs intensiv

3 zile intensive

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS ONLINE HIPNOZĂ ȘI TEHNICI DE RELAXARE

MODUL 1

Introducere în hipnoză

MODUL 2

Structura unei intervenții hipnoterapeutice

MODUL 3

Autohipnoza

După urmarea cursului Hipnoză și Tehnici de Relaxare, participanții:

Ce pierzi dacă nu participi la cursul Hipnoză și Tehnici de Relxare

Certificare Curs Online Hipnoză și Tehnici de Relaxare

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, luând în calcul și acest aspect, participanții vor primi la sfârșitul cursului Certificatul de participare.

Certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul formării, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer curs Online Hipnoză și Tehnici de Relaxare

Arii de expertiză Nadia Crețu

trainer nadia cretu

Îi inspir pe alții să pună lucrurile în mișcare
Sunt pasionată de profesia mea.
Sunt un trainer talentat și îmi place sa lucrez cu oamenii.

email: nadia.cretu@extreme-training.ro

Pe scurt despre Nadia Crețu

1

Nadia are o experiență de peste10 ani în utilizarea Hipnozei și a tehnicilor de relaxare 

1

Nadia are peste 15  ani experiență în livrarea de traininguri

1

Nadia are o experiență de peste 10 ani în coordonarea de proiecte de training

 

1

Nadia a instruit peste 1000 de participanți la cursuri

Experiență Nadia Crețu

Educație și formări

senior trainer

Mi s-a livrat mai mult decât mi s-a promis la înscriere și acest lucru nu poate fi decât un motiv de bucurie. Trainerul a reușit să scoată din noi ce este mai bun. Recomand cu căldură acest curs!

senior trainer

Informații Administrative curs Online Hipnoză și Tehnici de Relaxare

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Online Hipnoză și Tehnici de Relaxare
Grupa in formare

Locul desfășurării

Locul desfășurării curs Hipnoză și Tehnici de Relaxare

Cursul de Hipnoză va avea loc online pe platforma Zoom.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru curs Hipnoză și Tehnici de Relaxare?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Hipnoză, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

Înscriere

Înscriere curs Online Hipnoză și Tehnici de Relaxare

Rezervarea de locuri la curs Hipnoză și Tehnici de Relaxare se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Antreprenor in economia sociala. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul de Antreprenoriat sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

Chiar dacă îți dorești să înveți hipnoza pentru a-ți îmbunătăți viața sau pentru a-i ajuta pe ceilalți, a urma un curs cu tradiție al celei mai renumite școli de hipnoză din lume la ora actuală, reprezintă primul și cel mai bun pas în această direcție. Acest curs este disponibil acum și în România, oferindu-ți astfel oportunitatea de a învață și aplica într-o manieră practică cele mai eficiente metode din domeniu.

Nou: Vezi detalii despre Masterclassul online de autohipnoză prin click aici

Informații Curs Hipnoză

 • Durata cursului – 6 zile de curs + 1 zi de practică și consultații libere
   • Perioada: urmează să fie stabilit
   • Localitate desfășurare: București
   • Valoarea investiției: 5800 lei
   • Condiții: achitarea taxei de participare
   Curs Hipnoza

   [headline style=”2″ font_size=”25″ align=”left”]Cui se adreseaza cursul de hipnoza?[/headline]

   Persoanelor interesate să învețe despre hipnoză și celor care vor  să practice și să aplice hipnoza, personal sau vocațional, indiferent de pregătirea profesională sau academică.

   [headline style=”6″ align=”center” font_color=”#ffffff” align=”center” highlight=”#000000″ line_height=”30″ top_margin=”1″ bottom_margin=”7″] Ce vor învăța participanții [/headline]
   Trainingul Profesional de Hipnoza cuprinde o selecție extraordinară de tehnici de hipnoză si terapie, de la cele fundamentale până la tehnici foarte avansate. Structura Trainingului precum si informatiile prezentate sunt rezultatul a multor ani de studii si experiente acumulate atat de catre trainer precum si mentorii sai printre care se numara: Dave Elman, Gerald Kein, Ron Eslinger Cpt, Roy Hunter, Edwin Yager Phd, Gordon Emmerson Phd, Sean Michael Andrews si multi altii!.Iată mai jos structura detaliată a cursului:

   [step_graphics style=”3″ color=”#cb1510″][step style=”3″ text=1 headline=Ziua%201][/step][/step_graphics]
   • Istoria Hipnozei
   • Limbaj Hipnotic
   • Informare și dezinformare
   • Modelul Minții – Daniel Kahneman
   • Demonstrație Hipnoză
   • Videoclipuri demonstrative
   [step_graphics style=”3″ color=”#cb1510″][step style=”3″ text=2 headline=Ziua%202][/step][/step_graphics]
   • Tipuri de inducție – trecere în revistă
   • Practică Inducția Elman
   • Nivele de transă
   • Tehnici de revenire
   • Interviul Post Hipnotic
   • Teste de Sugestibilitate
   • Videoclipuri demonstrative
   [step_graphics style=”3″ color=”#cb1510″][step style=”3″ text=3 headline=Ziua%203][/step][/step_graphics]
   • Semne ale Hipnozei
   • Legile Mentalului
   • Practica Inducții
   • Tehnici de aprofundare a stării de hipnoză
   • Condiții optime de lucru
   • Videoclipuri demonstrative
   [step_graphics style=”3″ color=”#cb1510″][step style=”3″ text=4 headline=Ziua%204][/step][/step_graphics]
   • Auto-Hipnoză
   • Practica auto-hipnoză
   • Crearea sugestiilor
   • Inducții pentru copii
   • Crearea metaforelor
   • Videoclipuri demonstrative
   [step_graphics style=”3″ color=”#cb1510″][step style=”3″ text=5 headline=Ziua%205][/step][/step_graphics]
   • Inducții Instante
   • Practică Hipnoză
   • Stare Esdaile (Coma Hipnotică)
   • Promovare și marketing
   • Hipnoza de grup
   • Videoclipuri demonstrative
   [step_graphics style=”3″ color=”#cb1510″][step style=”3″ text=6 headline=Ziua%206][/step][/step_graphics]
   • Organizații
   • Practică Tehnici Terapeutice
   • Construirea unui scenariu
   • Limbaj terapeutic
   • Intro controlul durerii
   • Metode de „dezvăluire”

   O parte din Tehnicile și Scenariile Terapeutice care vor fi învățate și aplicate la curs sunt:

   • Tehnica Lebăda
   • Tehnica tabloului
   • Tehnici de echilibrare și armonizare mentală
   • Tehnica de hipnoză spirituală
   • Tehnica amorfă
   • Tehnica Comunicare dintre părți (mâini)
   • Inducția mână la față
   • Tehnica inducției 1,2,3
   • Tehnici inducție confuzie mentală
   • Tehnica inducție autohipnoză – 3,2,1

   Programul zilnic va fi de la 09 – 17.00.Ultima zi este dedicată pentru practică și este opțională. În această zi puteți invita colegi, prieteni care doresc o ședință de hipnoză.

   [headline style=”6″ align=”center” font_color=”#ffffff” align=”center” highlight=”#000000″ line_height=”25″ top_margin=”1″ bottom_margin=”7″] Trainer Curs Hipnoza[/headline]
    Eugen Popa Eugen Popa – Trainer, Hipnoterapeut, Speaker MotivaționalAvând o vastă experiență în domeniul dezvoltării personale și căutând mereu să se perfecționeze și să crească din toate punctele de vedere, Eugen este în prezent unul dintre cei mai bine pregătiți traineri din România. Eugen susține Traininguri și Workshopuri de Hipnoză și Parenting la nivel internațional.
   [headline style=”6″ align=”center” font_color=”#ffffff” align=”center” highlight=”#000000″ line_height=”25″ top_margin=”1″ bottom_margin=”7″] Beneficii Curs Hipnoza [/headline]
   Beneficiile acestui Curs de Hipnoză se întind dincolo de ceea ce învățați în clasă, iar aici vom prezenta doar câteva dintre acestea. Cursul conține tehnici ce aparțin exclusiv OmniHypnosis, ele conducând la transformări rapide, prin eficiența și claritatea lor. Toți absolvenții training-urilor OmniHypnosis urmează aceeași filozofie, aceea de a găsi cauza și a o rezolva, axându-se pe client și focalizându-se asupra celei mai bune modalități de a atinge scopul dorit de acesta. Aceste tehnici și-au dovedit valoarea în timp prin rezultatele permanente raportate de către clienți.
   • Deveniți membru al Asociației Române de Hipnoză.Curs de Hipnoza
   • Deveniți membru al NBHEC (Consiliul Național de Educație și Certificare în Hipnoză, USA).
   • Primiți acces la Grup de discuții oferit exclusiv absolvenților, unde puteți beneficia de sprijinul a aproape 1000 de hipnoterapeuți din toate colțurile lumii, cu experiență de zeci de ani în domeniu.
   • Listarea în directoarele OmniFinder și Hypnofinder. Aceasta vă va ajuta să deveniți cunoscuți foarte rapid, atât pe piața locală, cât și la nivel internațional.
   • Accesul la revistele NGH și OmniGrad precum și posibilitatea de a publica articole în acestea, atât în edițiile print, cât și online.
   • Continuitatea trainingului prin întâlniri one-to-one cu Trainerul.
   • Posibilitatea de a beneficia de Affiliate Marketing și Affiliate Sales a produselor oferite de către de către Asociația Română de Hipnoză si Pro Success Training.
   • Access la Grup Facebook Secret destinat exclusiv absolventilor acestui training!
   [headline style=”6″ align=”center” font_color=”#ffffff” align=”center” highlight=”#000000″ line_height=”25″ top_margin=”1″ bottom_margin=”7″] Ce include taxa de participare? [/headline]

   În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a Cursului de Hipnoză după cum urmează:

   activitatea de trainingactivitatea de training;fisele de lucrufişele de lucru;rechizite curs: pix, caietsuport de curs în format electronic
   certificat nominal de participarecertificat nominal de participare;o experiență plăcută și utilăe-coachingconsultanță pe e-mail după finalizarea cursuluicofee 2 coffee-breaks în fiecare zi de curs;
    networking 

   În taxa de participare nu este inclus transportul sau cazarea participanților. În cazul în care locuiți în altă localitate decât cea în care are loc cursul și aveți nevoie de ajutor în identificarea unui hotel, vă rugăm să ne contactați.

   discounturi curs

   DISCOUNT-URI!

   Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, este un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Dacă vrei să plătești mai puțin recomandă acest Training și obții un voucher de 500 RON pentru fiecare persoană care se înscrie în urma recomandării tale! Mai multe detalii AICI.

   [headline style=”6″ align=”center” font_color=”#ffffff” align=”center” highlight=”#000000″ line_height=”25″ top_margin=”1″ bottom_margin=”7″] Curs hipnoza – certificare [/headline]

   Cursul de Hipnoză este oferit și Certificat la nivel Național de către Asociația Română de Hipnoză. Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea excepțională, participanții vor primi la sfârșitul cursului următoarea diplomă:

   Certificare Asociația Română de Hipnoză
   Certificare Asociația Română de Hipnoză
   [headline style=”6″ align=”center” font_color=”#ffffff” align=”center” highlight=”#000000″ line_height=”25″ top_margin=”1″ bottom_margin=”7″] Administrativ: Înscriere [/headline]

   Pentru rezervarea unui loc la Cursul de Hipnoză completaţi formularul de mai jos cu nume, prenume, telefon şi adresă de e-mail. Dacă aveţi întrebări suplimentare, le puteţi insera în rubrica “Observaţii”. Veţi fi contactat de un membrul al echipei care vă va oferi mai multe detalii despre curs.

   Vrei să achiți în RATE? Este posibil! Iată cum:
   – Rata 1 = 2500 ron
   – Rata 2 = 2000 ron
   – Rata 3 =  1300 ron
   Reducere STUDENȚI:– 5500 RON, indiferent de momentul achitării. (Această opțiune NU este valabilă în cazul achitării în RATE a cursului ci doar la achitarea integrală!)Cursul se desfasoară cu un număr minim de 8 participanți. În situația necompletării acestor locuri cu 5 zile înaintea desfășurării cursului, persoanele care au achitat participare vor primii banii înapoi sau vor fi reprogramate pentru cursul următor.Vrei sa platesti mai putin? Recomandă acest Training și obții un voucher de 500 RON pentru fiecare persoană care se înscrie în urma recomandării tale! Acest voucher îl poți folosi inclusiv la achitarea acestui training.Participarea la curs se va face doar în baza achitării întregii sume fie că este achitat totul odată sau în Rate.Plățile se vor face catre: Pro Life Training
   Sediu Social: Blv. Camil Ressu 15, Bl 57 Sc. 3, Et. 10, ap 129 Sector 3, Bucuresti, Romania
   CUI: 313 768 12Nr.Reg.Com.: J40/3484/18.03.2013
   Banca: Volksbank, Sucursala Unirea, Bucuresti
   Cont: RO42VBBU2511UN1781182701

   [feature_box style=”31″ title=” Loc, dată și program” alignment=”center”] Cursul va avea loc în Bucureşti la Hotel Marshal Garden,  Calea Dorobantilor nr. 50B, Sector 1. Pentru mai multe detalii privind localizarea sălii de curs şi a mijloacelor de transport, accesați harta hotelului aici.
   Program desfășurare Curs Hipnoza
   • Luni, 14 martie: 09:00 – 17:00
   • Marți, 15 martie: 09:00 – 17:00
   • Miercuri, 16 martie: 09:00 – 17:00
   • Joi, 17 martie: 09:00 – 17:00
   • Vineri, 18 martie: 09:00 – 17:00
   • Sâmbătă 19 martie: 09:00 – 17:00
   • Duminică, 20 martie: zi de practică
   logo-extreme-checkedPentru Extreme Training sunt importante trei lucruri legate de participarea dumneavoastră la training-urile organizate de noi:
   1. Trainer-ul trebui să fie pregătit teoretic, cu experiență practică în domeniu predat și carismatic în același timp;
   2. Participanții să primească valoare (cunoștințe și abilități noi) pentru a genera rezultate remarcabile ulterior cursului;
   3. Cursul să fie un prilej pentru participanți să de dezvolte într-o atmosferă plăcută.
   Depunem constant un efort susținut pentru ca cele trei deziderate să fie atinse la cel mai înalt nivel
   [/feature_box] [feature_box style=”31″ title=”Cursuri care v-ar putea interesa” alignment=”center”]
   Cursuri open Cursuri personalizate (se organizeaza pentru companii atunci cand numărul de persoane este minim 6) Persoana de contact: Claudia Banica / 0730 360 034 / claudia@traininguri.ro [/feature_box]
   Poți vizita secțiunea de întrebări frecvente (FAQ) (Secțiunea UTIL/ Întrebări Frecvente), ne poți suna (0314252534/0726005555 sau ne poți scrie un e-mail (info@traininguri.ro) dacă mai ai întrebări suplimentare cu privire la desfășurarea acestui training.
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!