Caută
Close this search box.

Curs FORMATOR

intensiv

BRAȘOV

Grupă în formare

logo curs acreditat

DESPRE CURS FORMATOR BRASOV

Perioadă desfășurare

Grupă în formare

Durată curs

180 ore

Certificare Curs

Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC)

Condiții Participare

Studii superioare finalizate cu examen de licență

Trainer Curs

Valentin Manea

Localitate desfășurare

Brașov

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

1290 lei (Prețul este redus de la 2000 lei)

curs formator bucuresti

Curs Formator Brasov, marca Extreme Training, după metoda Powerful Trainers

Se spune că în viaţă trebuie să faci lucrurile la timpul lor. Acest Curs Formator Brasov poate fi unul dintre aceste lucruri. Nu poţi să rămâi neschimbat, la fel cum nu poţi să pleci la drum fără dedicaţie şi iubire faţă de această meserie. Sigur, să fii trainer nu este ușor, dar îţi poate da cele mai mari satisfacţii pe care mintea umană și inima le pot experimenta.

Acest Curs Formator Brasov devine aproape legendar. Organizat după metoda Powerful Trainers, participanții, la final, chiar și cei care s-au înscris doar pentru o diplomă,  sunt încântați, entuziasmați și se simt pregătiți pentru a ocupa piața de training în următorii ani.

curs formator bucuresti

AGENDĂ CURS FORMATOR BRASOV

Agenda cursului de Formator este gândită să acopere aspectele esențiale de care ai nevoie pentru a oferi mai departe sesiuni de training de impact. Indiferent de nivelul la care te afli acum, acest curs pentru formatori îți va oferi o dezvoltare profesională armonioasă, corectă și eficientă.

module curs

10 module

curs intensiv

180 ore

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS FORMATOR BRASOV

MODUL 1

Cum structurezi eficient un curs?

Prima etapă în pregătire, de obicei, seamănă cu un gol. Te întrebi oare ce ar trebui să spui sau să faci. Următoarea etapă, după ce vei cerceta puțin, vei descoperi că sunt multe de spus și de făcut. Dacă vei privi trainerii de succes, vei observa că modul în care aceștia își structurează sesiunile au un impact major. Astfel, vei realiza armonios trecerea de la ”poate merge și așa” la ”așa într-adevăr funcționează”. Vei învăța punctual:

MODUL 2

Cum îți ambalezi prezentarea astfel încât să fii convingător?

Ambalajul contează. Conținutul este important, însă forma în care este pus poate amplifica rezultatele într-un mod nebănuit. La sfârșitul cursului de formator vei ști:

MODUL 3

Logistică și impact în training

Sunt conferințe și traininguri cu 10 oameni sau mii de oameni. Chiar și la cel mai înalt nivel, cum ar fi Anthony Robbins sau orice alt speaker de renume mondial, logistica joacă un rol mai mare decât îți imaginezi. Sunt detalii care fac diferența, sunt lucruri care, chiar dacă nu sunt percepute la nivel conștient, impactează auditoriul. Evident, poți adapta totul la stilul tău, însă trebuie să știi ce iei în considerare și ce trucuri poți folosi pentru ca tu să devii de neoprit. Vei afla și vei experimenta în cadrul cursului elemente precum:

MODUL 4

Controlul și gestionarea emoțiilor

Captarea și menținerea atenției într-un curs are legătură și cu aspectele menționate anterior, însă și cu alte elemente special pregătite sau folosite ”în caz de nevoie”. Să captezi și să menții atenția unei audiențe este probabil una dintre cele mai grele încercări la care ești supus ca trainer. Vei învăța:

MODUL 5

Cum captezi și menții atenția?

Captarea și menținerea atenției într-un curs are legătură și cu aspectele menționate anterior, însă și cu alte elemente special pregătite sau folosite ”în caz de nevoie”. Să captezi și să menții atenția unei audiențe este probabil una dintre cele mai grele încercări la care ești supus ca trainer. Vei învăța:

MODUL 6

Livrarea sesiunilor de instruire la cele mai înalte standarde

Livrarea unei sesiuni de training reprezintă inima oricărei prezentări. Acum este momentul în care teoria se întâlnește cu practica, momentul în care logica trainerului întâlnește logica participanților, etapa în care experiența trainerului se întâlnește cu experiența participanților și cel mai important, momentul în care trainerul ajunge la inima cursanților. Carisma trainerului este un lucru care poate fi învățat la cursul de formator. Pe parcursul întregului curs se va insista foarte mult pe această componentă cheie (livrarea) prin crearea, chiar în interiorul cursului, a acelor situații care declanșează din partea cursanților momentele „AHA…acum am înțeles cu adevărat”. Vei învăța:

MODUL 7

Cum gestionezi situațiile dificile?

Singurul lucru 100% previzibil într-un training este faptul că vei avea parte de situații pe care nu le-ai prevăzut. Este imposibil să prevezi totul 100%, astfel că este absolut necesar să știi cum să gestionezi situațiile neprevăzute, situațiile dificile sau ceea ce uneori se numește ”participanții dificili”. Pe parcursul întregului curs vei afla multe trucuri legate de aceste situații. Vei învăța:

MODUL 8

Cum evaluezi eficiența și impactul unei sesiuni de formare?

MODUL 9

Bine de știut înainte

În cazul în care ați mai avut contact cu Extreme Training prin intermediul articolelor sau prin intermediul sesiunilor de curs, știți deja că ne-am asumat o poziție în care împărtășim deschis ce știm, ce facem, cum depășim obstacole, ce strategii folosim. Trainerii noștri sunt pregătiți să răspundă și să ofere informații referitoare la:

MODUL 10

Momentul în care te întâlnești cu destinul tău

Sunt multe meserii în lume, iar a alege una care să te facă să te simți împlinit reprezintă o provocare uriașă. A fi formator poate reprezenta întâlnirea cu destinul tău. Vei realiza că a ține o sesiune de instruire nu-i deloc despre tine, ci este vorba despre valoarea pe care o poți aduce fiecărui participant. A fi trainer îți clădește personalitatea și te ajută să fii un om mai bun în fiecare moment, acasă sau la serviciu.

Metoda de predare, creată de Marian Rujoiu, utilizată în cadrul cursului, Powerful Trainers®, este produsul expertizei unei echipe de specialiști cu o experiență cumulată de zeci de mii de ore în sala de curs și a fost utilizată cu deosebit succes pentru a forma peste 1500 de traineri în ultimii 5 ani! Metoda asigură o învățare bazată pe practică (aproximativ 80% din timp), dar și o experiență de dezvoltare personală de care îți vei aduce aminte cu plăcere toată viața.

Te înscrii la Curs Formator și primești acum și 7 Bonusuri

curs formator

Bonus 1 – Ce faci după ce termini cursul de Formator?

Să finalizezi cursul de formator la Extreme Training este o bucurie pentru fiecare cursant. Totuși, certificarea în sine este doar începutul. În acest material, Ștefan Radu, răspunde unei provocări reale pe care orice trainer le are la început de drum și cred că îți va fi un pilon rezistent în această direcție.

Subiectele abordate:

curs formator

Bonus 2 – Cum generezi încredere la start ca formator?

Din acest modul vei învăța cum să ai un start rapid, cum să generezi încredere prin asumarea unui anumit tip de expert.  Plecând de la felul cum și când poți aduce valoare, vei întocmi planul de acțiune pentru următoarele 6 luni.

Subiectele abordate:

Bonus 3 – Cum să atragi trafic pe websiteul tău și atunci când dormi?

Din acest modul afli, pe înțelesul tău, cum poți să transformi Google în aliatul tău de încredere și cum să-ți pregătești cercetarea de marketing.

Subiectele abordate:

curs formator

Bonus 4 – Ce trebuie să conțină paginile tale de prezentare pentru a atrage clienții?

Landing Page-ul (pagina web de prezentare) este este punctul în care potențialii clienți iau decizia de a lucra cu tine sau nu. Landing page-ul este locul în care câștigi sau pierzi clienți. Dacă în procesul de luare a deciziei, clienții tăi îți vizitează site-ul și alte site-uri (ale concurenței) din acest modul vei afla cum să-ți sporești șansele considerabil, încât să te aleagă pe tine.

Subiectele abordate:

Bonus 5 – Limbajul hipnotic în negociere

Ca formator, întotdeauna vei fi pus în situația de a negocia sau a aplana conflicte. Fără a avea pretenția că subiectul este epuizat în acest modul, Dan Lambescu, prezintă fundamentele limbajului hipnotic în negociere și felul cum vă poate ajuta.

Subiectele abordate:

Bonus 6 – Top 10 lucruri pe care trebuie să le faci acum dacă vrei să crești rapid

Poziționarea trainerilor în piața de training devine din ce în ce mai dificilă, chiar și pentru trainerii foarte buni. Dincolo de performanța trainerului sunt lucruri la nivel strategic și de execuție care contează, atât din punct de vedere al poziționării cât și din punct de vedere a ceea ce livrăm și cum anume livrăm.

Subiectele abordate:

Bonus 7 – Impact și creștere în training

În acest modul bonus vei afla pe scurt care sunt elementele esențiale care te pun în valoare ca trainer. Totodată Marius Dumitrenco îți oferă propria viziune asupra a ceea ce înseamnă crearea unei experiențe totale pentru participanți și nu doar o predică.

Subiectele abordate:

curs formator

Cum și când primești aceste bonusuri?

4 lucruri bine de știut înainte de a vă înscrie la cursul de Formator

Acest curs de formator generează traineri capabili.

Dacă privești meseria de trainer la întâlnirea dintre misiune, autoîmplinire, destin și venituri, urmarea acestui curs îți va oferi un start consistent. Peste 1500 de trainerii formați până în prezent au primit valoare și instrumente, astfel încât de a doua zi să fie capabili să livreze sesiuni de excepție. Vei învăța cum să îmbini arta cu știința livrării unui curs într-un timp record.​

Secretomania este învinsă.

Cel mai ușor este să spui că prin practică vei deveni din ce în ce mai bun și vei înțelege cum poți să devii un trainer strălucit. Noi ne-am propus mai mult și am reușit, ca prin intermediul acestui curs, să parcurgem etapa experienței într-un mod dinamic, ușor de asimilat și aplicat mai departe. Chiar la sfârșitul cursului vei cunoaște trucurile din culisele pregătirii, vei înțelege cum să le dezvolți mai departe și vei ști cum să-ți gândești o sesiune de impact. Și nu doar vei ști teoretic aceste lucruri, le vei simți, le vei conștientiza și le vei înțelege pentru că vei trece pas cu pas prin tot acest proces, chiar la curs.

Cursul este doar începutul.

Cursul de formator nu poate fi privit asemenea oricărui alt curs. Am dezvoltat instrumente pentru a susține startul carierei de trainer. Astfel, după ce vei parcurge întregul curs și vei primi tot ceea ce este necesar, suntem alături de tine pentru a te sprijini în continuare. Astfel, dincolo de suport de curs, exerciții, materiale și sfaturi consistente, vei primi din partea noastră un suport specific pentru a practica. Astfel, în mod gratuit, la dorința ta, îți vom organiza seminarii scurte unde tu vei avea ocazia să livrezi, să dezvolți și să te dezvolți. Aceste programe demo îți vor asigura o creștere rapidă și sănătoasă. Apoi, întrucât branding-ul personal este important, poți deveni publisher pentru site-ul nostru, iar numele tău va fi din ce în ce mai cunoscut. Mai mult, trainerii noștri asigură suport post training fără a percepe vreo taxă. ​

Metoda Powerful Trainers.

Metoda pe care o folosim pentru a genera rezultate remarcabile, fără a dezvălui prea multe lucruri a priori, se bazează pe principiile unui laborator. Adică ți se explică, vezi, experimentezi, aplici, primești feedback și îmbunătățești. Teoria e simplă și ne rămâne timp toată viața să o studiem. Metoda Powerful Trainers se bazează pe a învăța acum, a vedea acum, a experimenta acum, fără riscul de a te face de râs, fără riscul de a eșua. Într-un mediu sigur vei avea ocazia, în numai câteva zile, să dobândești lucruri care ți-ar lua în mod normal și ani până le-ai putea înțelege sau experimenta. Ne-am asumat că vom pregăti traineri care vor ocupa piața de training în următorii ani și suntem bucuroși că acest lucru se întâmplă deja.​

curs formator

Certificare Curs Formator

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea în formare, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, urmare a unui examen, două certificate și două suplimente descriptive,  după cum urmează (click pe fiecare pentru vizualizare)

Certificat de absolvire pentru ocupația de Formator (cod COR 242401, cod COR vechi 241205). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Formator (trainer) eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația formator sunt înscrise competențele dobândite urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la Furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment se eliberează odată cu suplimentul descriptiv

Certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul formării, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Despre examenul de Certificare Curs Formator Brasov

Acest curs Formator Brasov este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația de formator. Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills TrainingTraining. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de  maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

 

Testimoniale Curs Formator Brasov

Mă bucur că am cunoscut un om fain și un trainer cu "priză" la audiență! Mi-au plăcut mult structura cursurilor, modul de prezentare și gestionare al informațiilor și mai ales, interactivitatea din timpul cursurilor! Am participat la multe cursuri, dar pot spune cu mâna pe inima, că este prima și singura dată când nu m-am plictisit absolut deloc !
testimonial - Customers reviews​
Cristian Marcus
Manager de Zona, Bio Circle Surface Technology
O experiență de învățare specială, ca și omul care a livrat-o. Multă dăruire, profesionalism, interacțiune și exemple de trucuri pe care să le aplic de...Azi ! informații atrăgătoare, bine organizate și practice. Energie pozitiva molipsitoare. O recomand cu căldură pe Narcisa, ca om și ca trainer pentru pasiunea cu care face lucrurile!
testimonial - Customers reviews​
Angela Stancu
Responsabil instruire
Dacă ar fi să spun numai trei lucruri despre Narcisa, ar fi așa: Iubește Oamenii, Profesionist Veritabil și Dedicare 100%. Mă bucur că destinul mi-a scos-o în cale pe Narcisa.
testimonial - Customers reviews​
Marian Rujoiu
Manager - Extreme Training
Întâlnirea cu Narcisa(...) a fost o surpriza plăcută, care mi-a oferit șansa să cunosc o persoană(...) a cărei modestie se îmbină perfect cu puterea fireasca de a transmite informații de interes general și de a le adapta în timp real situațiilor indicate de participanți. Apreciez optimismul ei care insuflă încredere, dar și puterea de ascultare, gata oricând să te provoace la analiza astfel încât sa găsești cu ajutorul întrebărilor, răspunsurile la problemele ridicate. Apreciez mult puterea de a sintetiza informațiile, de a le adapta tipului de activitate profesională a participanților și a modului de prezentare a acestora atât verbal cât și vizual.
testimonial - Customers reviews​
Luminița Ghimpau
Account Manager
Un curs cu multe informații pertinente, bine organizate și prezentate într-o manieră interactivă. Discuții bine gestionate și multe elemente de sprijin pentru cei aflați pe calea dezvoltării personale și profesionale. Trainerul a creat un mediu de lucru confortabil în care fiecare dintre noi a reușit să-și atingă în propria manieră obiectivele propuse. Pentru cei care lucrează cu oameni și pentru oameni am avut în fața noastră un exemplu tocmai bun de urmat. Voi reveni oricând pot!
testimonial - Customers reviews​
Isabella Sosu
Manager Resurse Umane
Am avut oportunitatea de a participa la un curs de negociere susținut de Narcisa. Pentru mine a fost o șansă frumoasă deoarece era la acea vreme, primul training realizat într-o manieră inedită, bazată pe învățare non-formală în proporție de 70-80%. Am reținut jocurile, activitățile de grup, role play-urile, care au fost create în așa fel încât să practicăm imediat arta negocierii. Eu unul m-am simțit super și a fost un curs de nota 10 cu steluță, în care am învățat o mulțime de lucruri noi și cel mai important, ne-a oferit o experiență de neuitat.
testimonial - Customers reviews​
Ionuț Ceaușu
Sales Coaching Manager, Fabory Romania
Mi-a plăcut foarte mult, atât conținutul cursului, cât și trainerul. Îl recomand tuturor celor care doresc să facă o carieră în training. Plec de aici îmbogățită și fericită.
testimonial - Customers reviews​
IOANA – NADIA RACOLȚA
Mă bucur că am avut șansa de a participa la acest curs pentru că am învățat multe lucruri, iar altele mi s-au clarificat. Sunt fascinat de acest curs! Ați devenit un model de trainer pentru mine!
testimonial - Customers reviews​
MARIUS – NICOLAE MUTI
FEDERATIA ROMANA DE TAEKWONDO WTF
Un training antrenant în care am aflat foarte multe lucruri, axat pe dezvoltare personală. Un training bine țintit, comunicare, public speaking, dezvoltarea personală și succesul fiind cuvintele cheie.
testimonial - Customers reviews​
DELIA - GABRIELA LUNGU
Excelent, cuprinzător, furnizează și completează informații importante. M-am simțit relaxată, am învățat într-un mod natural, practic și deschis. Felicitări! Super trainer!
testimonial - Customers reviews​
OANA - ROMANIȚA HANGANU
DELTA RELOCATION SERVICES SRL
Mi-a plăcut foarte mult, dinamic, nonformal. Cursul este și va rămâne bagheta mea magică! Mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
VERONICA PAPUC
La superlativ și aș fi dorit să mai continue. Sper să mai particip la astfel de traininguri extraordinare cu așa trainer.
testimonial - Customers reviews​
MIRELA ȚOGOE
Cursul a fost, pentru mine, structurat și organizat, plin de informație pe care nu am simțit-o ca atare. Facilitarea a fost extrem de profesională. Cursul a fost revelator la multe nivele: tehnic, profesional, dar și foarte personal. Trainerul a fost minunat! M-ați ajutat enorm, în mod special formatorul prin exemplul practic oferit în fiecare zi de curs.
testimonial - Customers reviews​
ANA-MARIA PĂDURARU
NOBEL ROMANIA SRL
M-am simțit minunat la acest training. Am avut un formator de excepție, care ne-a dăruit lucruri de excepție: profesionalism, implicare totală, dăruire, iubire și o tolbă plină de informații și cunoștințe. Toate oferite într-un mod natural, apropiat și atât de frumos. Sunt recunoscătoare pentru profesionalismul cu care ați organizat trainingul. Mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
MIOARA - MIHAELA COSTEA
A fost un training foarte bun, am învățat foarte multe lucruri noi și mi-aș dori să particip și la alte traininguri. M-am simțit foarte bine și aș dori să împărtășesc și altora beneficiile acestui training. Am întâlnit oameni minunați și un formator de excepție. Echipa Extreme Training este minunată!
testimonial - Customers reviews​
MARIA MOGLAN
Zilele astea am ieșit din zona de confort, am învățat lucruri noi despre ce pot să fac dacă vreu. Trainer genial!
testimonial - Customers reviews​
Daniela Tarău
Bunge România
A fost o experiență deosebită de care aveam nevoie și a venit la fix. M-am simțit extraordinar de bine, energizată și motivată să fac ceea ce îmi place și să am mai mult curaj. Vă mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
IULIA-ANDREEA GIURGIU
S-a desfășurat mai presus de așteptările mele. O investiție extrem de utilă! Un trainer extrem de bine pregătit, o atmosferă caldă, propice învățării. Vă sunt extrem de recunoscător pentru aceste zile!
testimonial - Customers reviews​
MIHAI POPA
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Formator Brasov

Arii de expertiză Manea Valentin

trainer valentin manea

”Încă de când am început să lucrez în mediul privat mi-am dat seama că am întâlnit oameni care au ştiut să înfluenţeze ceea ce se întâmplă în jurul lor. Am întâlnit oameni care au creat afaceri, oameni care au schimbat organizaţii sau oameni care au dezvoltat oameni. Îmi place să împărtăşesc aceste experienţe cu cei pe care-i am alături în sala de curs, astfel încât să aflăm împreună care sunt soluţiile, procesele sau oportunităţile care îi ajută să gestioneze mai bine echipele pe care le conduc” – Valentin Manea

email: valentin.manea@extreme-training.ro

Pe scurt despre Valentin Manea

1

Manea Valentin are 9 ani experiență în livrarea de cursuri

1

Valentin  are o experiență de business de peste 14 de ani

1

Valentin Manea este senior trainer: peste 1700 de zile livrate

1

Peste 3 600 de oameni au participat la cursurile susținute de Valentin Manea

1

A livrat peste  9000 de ore de training pentru echipe și one to one  

Experiență Valentin Manea

Trainer – Extreme Training​

Responsabil de conceperea şi promovarea programelor de formare, de crearea şi implementarea sesiunilor de follow-up; de colaborarea cu reprezentanții companiilor partenere pentru identificarea nevoilor individuale de instruire; de crearea suportului de curs în concordanță cu nevoile identificate; de evaluarea şi raportarea post-instruire.​

Susținere sesiuni practice de instruire:​

1. analiză de nevoi de training
2. design de curs
3. facilitare sesiuni la sală
4. on-the-job training
5. teambuilding

Coordonare și Dezvoltare​

Valentin a coordonat implementarea și dezvoltarea aplicației online pentru dezvoltarea abilităţilor de vânzare consultativă ale agenţilor. De asemenea, a coordonat și activitatea echipelor de training și a creat programe de dezvoltare accelerată pentru potențialii succesori.​

Vânzări și managementul vânzărilor​

Valentin a coordonat echipe de vânzări, a vândut, s-a ocupat de motivarea angajaților, a făcut training și training on the job, a realizat în mod constant obiectivele de performanță, a crescut numărul de clienți și performanța în fiecare lună și a avut stabilitate de 90% în echipele de vânzări coordonate.​

senior trainer

Manea Valentin este trainer cu  experiență consistentă  în sala de curs și cu mai mult de 10 ani experiență în vânzări și managementul echipelor de vânzări.

Acești ani i-au permis să experimenteze aspecte variate legate de vânzarea consultativă și de coordonarea echipelor de vânzări. De asemenea, sesiunile de instruire au fost dublate de instruire pe teren, fapt pentru care expertiza a căpătat în mod continuu și mai multă bază practică.

Sesiunile de curs susținute de Valentin Manea sunt presărate cu exemple din activitatea de zi cu zi, astfel încât pot surprinde foarte bine cum se aplică strategiile și tehnicile în viața reală. Experiența lui Valentin se întinde de la vânzarea consultativă până la managementul echipelor de vânzări, de la coaching la leadership sau de la customer service la teambuilding.

senior trainer

Informații Administrative Curs Formator Brasov

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Formator Brasov

Locul desfășurării

Locul de desfășurare Curs Formator Brasov

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare (curs Formator Brasov, ocupația Formator):

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Cursul Formator?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului Formator, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Formator Brasov

Rezervarea de locuri la curs Formator Brasov se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Formator Brasov. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul Formator sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

Te-ar putea interesa și:

6 thoughts on “Curs Formator » Brașov » grupă în formare | Acreditat | Intensiv |”

 1. Ailincă Elena

  bună ziua, sunt din Suceava si mă interesează in ce măsură aș putea urma cursuri de formator. am absolvit asistență socială.
  mulțumesc,
  Ailincă Elena

  1. Olteanu Raluca

   Buna ziua,

   Cursul de Formator se adreseaza persoanelor care activează sau doresc să activeze în domeniul formării profesionale, indiferent de domeniul de activitate, şi care vor să obțină acreditarea ANC/CNFPA. Obținerea certificării dă dreptul absolvenților să practice meseria de Formator. La acest curs se solicita studii superioare cu examen de licenta.

   Multumim!

 2. Poenaru Madeleine

  Buna ziua, sunt educatoare si am si master in consiliere educationala, master acrediat de colegiu psihologilor din Romania. As dori sa tin cursuri de parenting cu parinti si doresc sa stiu daca este posibil cu un curs de formator organizat de dumneavoastra. Eu sunt din Brasov si doresc sa stiu care este programul, mai exact orele cand va fi acest curs. Multumesc frumos

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua,

   Dupa absolvirea cursului Formator, veti putea livra traininguri de parenting cu parinti. Programul cursului Formator este urmatorul:
   Miercuri, 4 februarie: 17:30 – 20:30
   Joi, 5 februarie: 09:00 – 17:00
   Vineri, 6 februarie: 09:00 – 17:00
   Sâmbătă, 7 februarie: 09:00 – 17:00
   Duminică, 8 februarie: 09:00 – examen acreditat ANC
   Daca aveti nevoie de alte informatii, va stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!