Caută
Close this search box.

Curs Online OPERATOR CALCULATOR

ONLINE

grupă în formare

imagine curs operator calculator
logo curs acreditat

DESPRE CURS ONLINE OPERATOR CALCULATOR ACREDITAT

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Durată curs

180 ore

Certificare Curs

Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC)

Condiții Participare

Studii medii finalizate cu examen de bacalaureat

Trainer Curs

Nicu Florea

Localitate desfășurare

Online

Rezervari locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

Cui i se adresează Cursul Online de Operator Calculator?

Cursul Online Operator Calculator se adresează tuturor persoanelor ce sunt interesate să dobândească cunoștințele de bază privind utilizarea unui laptop/desktop.

Indiferent de meseria pe care o ai sau de domeniul în care lucrezi, cursul online Operator Calculator îți oferă calificarea necesară pentru o meserie plină de satisfacții atât profesionale cât și financiare.

Tehnologia avansează într-un ritm atât de rapid, încât este datoria noastră să rămânem la curent cu ultimele tendințe. Cursul te ajută să nu rămâi cu „frica” de calculator și te învață cum să-l folosești la adevăratul lui potențial. 

Participarea la cursul Online Operator Calculator îi va ajuta pe cursanți să folosească într-un mod cât mai eficient calculatorul și tot ce ține de acesta, vor învăța să folosească majoritatea programelor din suita Microsoft Office, vor putea trece cu ușurință peste blocajele întâlnite zi de zi la birou, își vor eficientiza activitatea și vor fi capabili să creeze rapoarte și prezentări cât mai profesionale cu care să impresioneze.

Cu toții avem un mod de lucru care cu siguranță poate fi îmbunătățit și eficientizat. Așa că de ce să nu profităm? Treci peste teama de tehnologie, înțelegând-o și folosind-o în siguranță!

adresabilitate curs operator calculator
obiective curs operator calculator

Obiectivele cursului sunt:

Ce vor învăța participanții la cursul Online Operator Calculator?

1

Cunoștințe de baza privind configurația unui calculator, hardware + software

2

Microsoft Word: Operațiuni cu documente, inserare de imagini, tabele, formatarea paginilor, imprimarea documentelor + aplicații practice

3

Microsoft Excel: Noțiuni de bază privind introducerea de date, formatarea lor, crearea de rapoarte, formule de bază, grafice

4

Microsoft Powerpoint: Crearea prezentărilor, introducerea de slide-uri, animații, grafice și imagini, aplicații practice

5

Sistemul de operare Windows

6

Folosirea internetului, accesarea resurselor on-line și partajarea acestora, informații despre browsere și personalizarea lor

7

Securitatea datelor și metode de prevenire a fraudelor informatice

8

Microsoft Outlook - folosirea clientului de email, configurare, anti-spam, organizarea mailurilor, calendarului, etc.

9

Cum să folosească mai eficient un calculator, sfaturi, best practices

10

Cum să scrie mai repede la tastatură

11

Cum sa crească viteza calculatorului, ce să facă atunci când calculatorul pornește / funcționează greu

AGENDĂ CURS ONLINE OPERATOR CALCULATOR

module curs

6 module

curs intensiv

40 ore online

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

MODUL 1

Sistemul de operare Windows

MODUL 2

Operare Microsoft Word

MODUL 3

Operare Microsoft Power Point

MODUL 4

Operare Microsoft Excel

MODUL 5

Operare Internet

MODUL 6

Alte operațiuni utile

Certificare Curs Online Operator Calculator

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea în domeniul operator calculator, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, urmare a unui examen, două certificate și două suplimente descriptive,  după cum urmează (click pe fiecare pentru vizualizare)

Certificat de absolvire pentru ocupația de Operator Calculator (cod COR 312201 ). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Inspector Resurse Umane. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile medii finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația Inspector Resurse Umane sunt înscrise competențele dobândite urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la Furnizor la Furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv
Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul managementului proiectelor, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Despre examenul de Certificare Curs Online Operator Calculator

Acest curs este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN și MMFPSPV certificare pentru ocupația Operator Calculator.

Acest curs este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Operator Calculator. Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000).

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Online Operator Calculator

Arii de expertiză Nicolae Florea

nicolae florea

email: nicolae.florea@extreme-training.ro

De peste 12 ani lucrez în domeniul IT, focusul meu fiind o experiență cât mai plăcută pentru clienți.

Excel-ul este în continuare o unealtă de nădejde, cu care lucrez în fiecare zi, astfel încât am ajuns să stăpânesc foarte bine funcțiile și posibilitățile pe care le oferă.

Sunt entuziast, deschis, îmi place să lucrez cu oamenii și mă pricep foarte bine să explic “făcând”.

1

Nicu are experiență de peste 3 ani în livrarea de cursuri atât ”on the job” cât și în cursuri  personalizate

1

Peste 4 ani a lucrat ca și Specialist Suport Service Desk

1

Nicolae are o experiență de peste 6 ani în Manager și Specialist Calitate și Customer Experience

1

Nicolae are o experiență de peste 12 ani în IT

Experiență Nicolae Florea

Educație și formări

senior trainer
senior trainer

Informații Administrative Curs Online Operator Calculator

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Online Operator Calculator
Grupa in formare

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Operator Calculator Online

Cursul de Operator Calculator va avea online pe platforma Zoom.

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare (curs Online Operator Calculator, ocupația Operator Calculator Electronic și Rețele):

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Cursul Online Operator Calculator?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de resurse umane, după cum urmează:

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

activitatea de training

activitatea de training

networking

networking

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

Înscriere

Înscriere Curs Operator Calculator

Rezervarea de locuri la cursul Operator Calculator se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Operator Calculator. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul Operator Calculator, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plată și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Curs de Operator PC sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

Te-ar putea interesa și:

1 thought on “Curs Online Operator Calculator » grupa in formare » Acreditat | Intensiv |”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!