Caută
Close this search box.

Curs Leadership Cluj Napoca » 14-18 Februarie 2018 » Curs Acreditat

CURS LEADERSHIP

Cu Mihai Țandea

LEADERSHIP GAME INCLUS IN CURS

curs autorizat autoritatea nationala pentru calificari anc acreditat

ABILITĂȚI MANAGERIALE

Vei lucra cu instrumente care să te ajute să îți dezvolți abilitățile manageriale (studii de caz, chestionare validate de către manageri de succes din diverse domenii de activitate).

Abilități Leadership

Vei conștientiza mai bine care sunt instrumentele și activitățile pe care le poți folosi ca manager pentru a-ți ajuta oamenii din echipă să își găsească/regăsească motivația.

Performanță organizațională

Vei conștientiza mai bine care sunt instrumentele și activitățile pe care le poți folosi ca manager pentru a-ți ajuta oamenii din echipă să își găsească/regăsească motivația.

Certificare

Vei dobândi diploma de management recunoscută la nivel național și internațional.

Detalii Administrative CURS LEADERSHIP

Durată curs

5 zile (9.00-17.00)

Perioadă desfășurare

14-18 Februarie 2018

Cursul de leadership se organizează și în București (detalii click aici).

Localitate desfășurare

Cluj Napoca

Certificare Curs

Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC)

Valoare investiție

890 lei - Prețul este redus pentru înscrierile și plățile efectuate până la data de 29 ianuarie 2018

Condiții Participare

Studii superioare finalizate cu examen de licență

Trainer Curs

Mihai Țandea

Rezervari locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

contact cursuri extreme training

STRUCTURĂ CURS LEADERSHIP

curs leadership management

Curs practic

Vom depăși cu succes stadiul: “cercetătorii britanici au descoperit faptul că…”. Cursul este puternic ancorat în practică.

curs leadership

Instrumente validate

Totodată vom lucra cu tehnici, metode și instrumente validate de manageri de succes din diferite domenii de activitate;

leadership game john maxwell

Leadership Game

Vom juca un joc inovativ care te va ajuta să conștientizezi potențialul de leadership: Leadership Game – o experiență memorabilă de comunicare și leadership.

1. Management și leadership:

Relația dintre cele 2 este extrem de importantă. Nu vom vorbi despre una sau alta, ci vom vorbi de importanța amândurora.

2. Organizația

Definirea unei organizații ca organism viu și dinamic în care oricare dintre angajați își dorește să adauge valoare prin exercitarea abilităților și competențelor.

3. Managementul performanței

Performanța echipei coordonate este strânsă legată de motivația oamenilor din echipă, de modul în care managerul comunică în cadrul echipei precum și de stilul de management pe care managerul îl aplică în coordonarea echipei.

4. Managementul timpului unui manager

Vom întelege că timpul nu este dușmanul nostru, ci provocarea constă în prioritizare și organizarea sarcinilor. Vom discuta despre:

5. Managementul stresului:

6. Managementul conflictelor și rezolvarea problemelor:

Conflictele sunt inerente în cadrul unei organizații/echipe. Dar toate problemele au una sau mai multe cauze. Iar atunci când ai găsit cauza rădăcină, poți găsi soluții corecte și eficiente. Provocarea este să identifici cauza, iar aici vei învăța să folosești tehnica FISHBONE.

7. Recrutarea și selecția:

Rolul unui manager este să identifice oamenii potriviți care să participe activ la obiectivele companiei. Aceasta înseamnă să îți creezi o bază de selecție corectă și să fii suficient de atractiv în procesul de recrutare și selecție. Vom identifica cele mai potrivite surse de recrutare și vom învăța câteva instrumente pe care să le folosești în procesul de selecție. Totodată vom discuta despre importanța procesului de inducție care să facă mai ușoară integrarea noilor angajați în cadrul echipei.

8. Training și coaching:

Zig Ziglair spunea: „Dacă ți-e frică că vei instrui oameni și apoi ei vor pleca gândește-te ce se va întâmpla dacă nu-i instruiești și ei vor rămâne”.

9. Leadership situațional:

Ca manager, uneori nu ai luxul să nu îmbraci și rolul de lider. De aceea este esențial să conștientizezi care este pragul limitativ al leadership-ului personal și să îți dezvolți acest prag.

10. Leadership Game

Leadership Game este un joc care reprezintă un instrument distractiv, implicativ, dinamic care oferă momente de interacțiune cu întreaga echipă, momente de discuții în echipe de câte 2, momente individuale precum și momente de dezbatere bazate pe argumentare.

Cui este destinat acest curs de Management?

Managerilor

Indiferent de poziția ierarhică pe care o au în cadrul organizației, dar care doresc să își dezvolte abilitățile manageriale

Antreprenorilor

Indiferent de domeniul de activitate și de mărimea companiei care doresc să se asigure că direcția afacerii lor este cea corectă

Viitorilor Manageri

Specialiștilor din diferite domenii care vor să conștientizeze care este potențialul lor de manageri și care doresc să acceseze o poziție de management

Vizionarilor

Tuturor celor care doresc să dobândească abilitatea de a gândi strategic într-un mediu organizațional.

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Mihai Țandea - Trainer Curs Management

Pasionat de tot ce înseamnă relaționarea cu oamenii, în urmă cu 13 ani am luat decizia ca întreaga viață să mi-o dedic interacționând cu oamenii. M-am implicat într-un proces determinat și intenționat de adăugare de valoare prin training, coaching, speaking și mentoring a peste 6500 de oameni care au participat la sesiuni de training, seminarii, team-building-uri, workshopuri și sesiuni de coaching. Acest lucru mi-a adus într-un mod natural următorul beneficiu: adăugând valoare altora am crescut și m-am dezvoltat alături de ei. Iar pentru acest lucru le sunt recunoscător. – Mihai Tandea

Mihai are 13 ani experiență în livrarea de cursuri

peste 17 ani experiență în business

Mihai Țandea a susținut peste 1200 zile de training

peste 6000 de cursanți au participat  la cursurile susținute de Mihai Tandea 

Arii principale de expertiză livrare training:

Certificări

Certificare Curs Management Cluj

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea în management, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, urmare a unui examen, două certificate și două suplimente descriptive,  după cum urmează (click pe fiecare pentru vizualizare)

Certificat de absolvire pentru ocupația de Manager (cod COR 112029).  Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Manager. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv , conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația de Manager sunt înscrise competențele dobândite, urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment  Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul managementului proiectelor, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Despre examenul de certificare

Acest curs  este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Manager.

Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de  maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

Informații Administrative Curs Management Cluj

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Manager

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului de Management

Cursul de formare de formatori va avea loc în Cluj Napoca la Pensiunea Boca, situată pe Str. Campului nr. 197 A

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare (curs Management, ocupația Manager):

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare Curs Management?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de management, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fise de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la intrebările tale pe email timp de 60 de zile

Participarea la jocul revelator Leadership Game

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Management Cluj Napoca

Rezervarea de locuri la cursul de Management din  Cluj Napoca se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555 – Roxana Cozma

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document Word).


Variantele de plată sunt următoarele:

modalitate plata banca

Varianta 1 - mergeți la banca

Varianta 1- Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 2 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

De regulă, factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății și în original se înmânează în prima zi a cursului. Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

contact cursuri extreme training

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Vânzări și Eficientizare.

Cursul de management sau un alt curs similar poate fi organizat în compania ta și poate fi adaptat nevoilor companiei  atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare trimmteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunati la telefon 0737511511 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!