Caută
Close this search box.

Curs COMPETENTE ANTREPRENORIALE

CLUJ NAPOCA

Grupa in formare

curs antreprenoriat competente antreprenoriale
logo curs acreditat

DESPRE CURS ANTREPRENORIAT CLUJ

Perioadă desfășurare

Grupa in formare

Durată curs

180 ore

Certificare Curs

Certificat Competențe Antreprenoriale (ANC – Ministerul Muncii și Ministerul Educației)

Condiții Participare

Achitarea taxei de participare, Studii medii finalizate

Trainer Curs

Adriana Chira

Localitate desfășurare

Cluj Napoca

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

690 lei (Prețul este redus de la 1200 lei) pentru înscrierile și plățile efectuate până la data de 20 Septembrie 2021

curs antreprenoriat competente antreprenoriale

Curs Antreprenoriat Cluj - Acreditat - Intensiv

Acest curs urmărește formarea și perfecționarea unor profesioniști în domeniul afacerilor, plecând de la idei simple de afaceri și punerea în practică a acestora, ca urmare a cunoștințelor, deprinderilor și abilităților dobândite în cadrul acestui curs.

Acest curs urmărește formarea culturii antreprenoriale prin:

Curs Antreprenoriat Cluj - Cui se adresează :

curs antreprenoriat competente antreprenoriale

Ce primești la curs Antreprenoriat Cluj

Vei primi răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile după curs

Plan de afacere (model)

Plan de buget

Legea 31/1990 privind societățile comerciale

OG nr. 44/2008 din 16 aprilie 2008

Ordonanța nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații.

Contract de comodat

Contract individual de muncă

Codul muncii ultima variantă

Ghiduri de finanțare europeană

Documente tip necesare înființării unei firme

Ghid de inițiere în antreprenoriat

AGENDĂ CURS ANTREPRENORIAT CLUJ - COMPETENTE ANTREPRENORIALE

Pe lângă dobândirea competențelor antreprenoriale și diploma acreditată de ANC, este important să fii informat și să alegi cel mai potrivit curs de pe piață pentru tine.
module curs

8 module

curs intensiv

4 zile

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS ANTREPRENORIAT CLUJ

MODUL 1

Introducere în antreprenoriat

1.Profilul și aptitudinile unui antreprenor:

2.Competențele antreprenorului:

MODUL 2

Inițierea unei afaceri

1.Ideea de afacere :

2.Planificarea și conducerea afacerii:

MODUL 3

Strategia de marketing

1.Piața – ținta și poziționarea produselor/serviciilor pe piață:

2.Marketingul afacerii :

MODUL 4

Finanțarea unei afaceri

MODUL 5

Dezvoltarea produselor/serviciilor afacerii

MODUL 6

Politica de promovare

1.Definirea pieței (piața potențială, cota de piață, studii de piață, concurența):

2.Strategii de promovare;

3.Vânzarea:

MODUL 7

Strategiile de dezvoltare și riscurile afacerii

MODUL 8

Planul de afaceri

1.Ce este un plan de afaceri?

2.De ce este nevoie de un plan de afaceri?

3.Structura planului de afaceri:

Certificare Curs Antreprenoriat Cluj - Competente Antreprenoriale

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, luând în calcul și acest aspect, participanții vor primi la sfârșitul cursului Certificatul de participare.

Certificat de absolvire pentru Competențe antreprenoriale. Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a înființa un PFA, de a depune la dosar pentru primirea finanțării (exemplu programul strat-up Națion). Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte europene, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile medii finalizate. În suplimentul descriptiv sunt înscrise competențelele antreprenoriale, urmare a finalizării cursului și obținerii certificării.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment Europass pentru competențe antreprenoriale se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul formării, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Acest curs este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru Competențe Antreprenoriale. Examenul constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Extreme Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează și o adeverință cu valoare juridică în ultima zi de curs, conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

Testimoniale Curs Competente Antreprenoriale

Mă bucur nespus de tare că m-am înscris la acest curs și că am luat decizia de a participa, am primit exact informațiile de care aveam nevoie. Ce pot spune este că formatorul Extreme Training și-a atins scopul, eu personal, mă simt pregătită pentru a implementa un plan de afaceri.
testimonial - Customers reviews​
Mikolc Iuliana
Pe durata prezentului curs mi-am îmbogățit substanțial cunoștințele referitoare la domeniul afacerilor atât prin intermediul expunerilor teoretice, cât și prin intermediul activităților de grup. Aș recomanda acest curs tuturor persoanelor pregătite să contribuie la dezvoltarea personală prin intermediul unei afaceri.
testimonial - Customers reviews​
Nica Octavian
Inginer Mecanic
Au fost trei zile pline în cel mai bun sens posibil, informații utile atât pentru prezent cât și pentru viitor, o atmosferă deosebită. Trainerul, o persoană extrem de agreabilă, foarte bine pregătită și cu o capacitate deosebită de a ne transmite informațiile.
testimonial - Customers reviews​
Jerca Cristina
CMI Doctor Cristina - Medic
Am cunoscut oameni noi cu viziuni diferite și m-au ajutat să-mi clarific mai bine ceea ce doream să aflu despre antreprenoriat.
testimonial - Customers reviews​
Mihaescu Sanda
SC. Siepcofar S.A
Un curs foarte practic și util. Am primit multe informații utile, necesare în activitatea pe care dorim să o desfășurăm. Trainerul a fost foarte bine pregătit, iar ceea ce am apreciat cel mai mult a fost organizarea timpului și structura cursului.
testimonial - Customers reviews​
Pop Ioana Alexandra
Sunt foarte mulțumit de informațiile transmise, de profesionalismul trainerului și de structura cursului. Consider că a fost o investiție din care o să reiasă profit nelimitat. Recomand cu încredere!
testimonial - Customers reviews​
Petz Mihai Ludovic
Rettur SRL - Inginer
Un formator excepțional, cu maxime cunoștințe în domeniu, sigur pe sine și cel mai important cu posibilitatea de a da mai departe aceste informații. În cadrul cursului am dobândit noi cunoștințe, am aprofundat cele deja cunoscute. M-am simțit bine, a fost bine structurat, nu a fost încărcat. Mi-a plăcut că am obținut ce m-am așteptat și am fost plăcut surprinsă. Mă întorc acasă cu o energie de a începe o afacere, cu speranțe. Cu siguranță voi mai alege Extreme Training.
testimonial - Customers reviews​
Zoltan Sipos Timea
Am petrecut 3 zile foarte intense, poate puțin solicitante, dar in care Leni ne-a captat în permanență atenția, cu un deosebit profesionalism, atât în cunoștințele deținute și transmise, cât și prin atitudinea și carisma ei. Un adevărat talent de formator și un excelent profesionist în ceea ce predă. Mulțumesc și cu mare interes în așteptarea altor cursuri predate de Leni.
testimonial - Customers reviews​
Adriana Babos
Manager
Informații foarte utile, trainer dedicat muncii și persoană minunată! Oricând voi reveni cu drag. Ambient plăcut!
testimonial - Customers reviews​
Bogdan Oana Elena
Cars Tuning Service
O experiență foarte plăcută din care am învățat foarte multe lucruri noi care sunt convins că îmi vor fi de mare folos pe viitor. Atmosfera din cadrul cursului a fost una frumoasă, comunicarea între participanți fiind una continuă .
testimonial - Customers reviews​
Ilea Emil
Este un curs bun care te ajută să observi și alte aspecte ale antreprenoriatului.
testimonial - Customers reviews​
Cocos Paul Alexandru
C.P.R Auto Trade S.R.L
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer curs Antreprenoriat - Adriana Chira

Adriana Chira

Perseverența, dorința de evoluție și dezvoltare cât și conștiința lucrului bine făcut, sunt câteva din trăsăturile care m-au ajutat să ajung unde mi-am dorit. Am învățat că viața este doar o sumă de alegeri și că nu există obstacole, ci doar provocări.

Iert și iubesc oamenii pentru că știu și cred că: „la baza oricărei acțiuni stă o intenție pozitivă”! – Adriana

Adriana are peste 4 ani experiență în top management

Vei beneficia de experiența Adrianei de peste 12 ani în business

A livrat peste  1000 zile de training de-a lungul carierei sale.  

Mai mult de 3000 de oameni au întâlnit-o pe Adriana în cadrul cursurilor.

Certificări

Informații Administrative curs Antreprenoriat Cluj

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Antreprenoriat Cluj - grupa in formare

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Antreprenoriat- Cluj

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Curs Antreprenoriat Cluj, Competente Antreprenoriale?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Antreprenoriat, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Antreprenoriat Cluj

Rezervarea de locuri la curs Antreprenoriat se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs Antreprenoriat Cluj

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Antreprenoriat Cluj. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul de Antreprenoriat sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!