Caută
Close this search box.

900 de milioane de oameni sunt nemulțumiți de munca lor. Uite ce trebuie să faci dacă vrei să îți găsești scopul in viata și pasiunea!

Lumea nu poate fi schimbată de un singur antreprenor, un singur artist, un singur autor, un singur startup sau o singură companie.

Dar 900 de milioane de oameni oare o pot schimba?

Sunt 900 de milioane de oameni în 142 de țări care în acest moment sunt nemulțumiți de viața lor și nu le pasă de ceea ce fac la locul de muncă. Și în Romania, mulți dintre oamenii care lucrează sunt nefericiți și nu sunt interesați de munca lor. În U.S., 70% dintre oamenii care lucrează nu sunt mulțumiți sau împliniți cu ceea ce fac. Cei din generația Millennials sunt complet dezinteresați de ceea ce fac și sunt neîmpliniți. Acesta este un potențial imens care este irosit deoarece toți acești oameni sunt nefericiți și toate aceste minți sunt direcționate greșit. Gândiți-vă la impactul pozitiv pe care acești oameni l-ar putea avea în lume dacă ar începe să facă ceva ce este cu adevărat important pentru ei. Majoritatea celor din generația millennials (79 milioane) sunt șomeri, plătiți prost sau încărcați de datoriile create de împrumuturile universitare.

Potrivit celor de la MIT și Universitatii Oxford, aproape jumătate dintre joburile existente vor fi automatizate în următorii 20 de ani. Unul dintre cei mai mari speakeri de la Google, Thomas Frey, prezice că 2 miliarde de locuri de muncă vor fi automatizate până în 2030. Ce se va întâmpla atunci cu acești oameni când un robot sau o aplicație îi va înlocui?

3 lucruri importante care te vor ajuta acum pentru viitor:

[headline style=”11″ font_color=”%23000000″ align=”left” headline_tag=”h2″ highlight=”%23ffffff”]1. Concentrează-te mai mult pe pasiunea ta și pe scopul in viata. [/headline]

Aceasta va fi fundația pe care vei construi totul în viitor. Trăind împlinit și făcând ceva ce are valoare pentru tine, îți va da forța necesară și determinarea să continui să înveți, să muncești mai mult și să investești toate resursele (timp, bani, energie) în ceva de care să fii mândru, care să-ți aducă pace interioară și pe care vei dori să-l împărtășești cu cei din jur. Se poate ca pe acest drum să fie nevoie să înfrângi rezistența socială și să nu asculți toate cerințele celor din jur, dar vei avea puterea să o faci dacă vei lupta pentru ceva ce este cu adevărat important pentru tine. Dacă nu ești sigur care este pasiunea ta, completează propoziția următoare:

[news_bar style=”1″ color=”#f2aa62″ feature_text=”%C3%8Enainte%20s%C4%83%20mor%20a%C8%99%20vrea%20s%C4%83%20%E2%80%A6″ main_text=”…………………………………………………………………………………………………….”][/news_bar]

[headline style=”11″ font_color=”%23000000″ align=”left” headline_tag=”h2″ highlight=”%23ffffff”]2. Dezvoltă skilluri și acumulează cunoștințe care să te ajute să îți dezvolți pasiunea.[/headline]

Rezultatele din viața ta sunt direct proporționale cu abilitățile și cunoștințele tale, DAR ȘI cu dorința ta de a face acea muncă. Construiește totul în viață de la ideea că ești perfect așa cum ești și dacă rezultatele nu sunt așa cum te așteptai, înțelege că e doar o problemă de a învăța mai mult și nu este o problemă cu tine. Odată ce vei ști tot ce va trebui să știi și vei avea determinarea să aplici aceste informații, atunci succesul va apărea. Învățarea continuă și din pasiune este secretul unei minți veșnic tinere și misterul alchimiștilor. Nu contează ce vârstă ai, când te oprești din învățare, din explorare, automat vei începe să îmbătrânești. Realitatea va trece fulgerător pe lângă tine. Vei începe să trăiești în trecut, crezând într-un adevăr care acum a devenit o minciună și umblând într-o lume care nu mai există.

[headline style=”11″ font_color=”%23000000″ align=”left” headline_tag=”h2″ highlight=”%23ffffff”]3. Fii atent la diferența dintre durere și suferință.[/headline]

Tu știi ce e important pentru tine în viață, ce valorezi, care este pasiunea ta. Știi care este adevărul tău și știi ceea ce vrei cu adevărat. Durerea apare de fiecare dată când încerci să negi adevărul tău, să ignori ceea ce vrei de fapt cu adevarat și să inventezi tot felul de argumente pentru care nu-ți urmezi scopul in viata. Durerea este insuportabilă pentru că adevărul este negat și minciunile devin adevărate în mintea ta. “Vreau să lucrez cu copii, dar…” , “Vreau să îmi schimb complet cariera, dar…”, “Vreau să îmi deschid un restaurant, dar…”. Acest dar creează durerea. Această durere atrage anxietate, furie, frustrare și depresie. Durerea duce la excese, alcoolism și comportamente violente. De ce nu îți ia cineva durerea, de ce nu poate pur și simplu să dispară? Pentru că adevărul nu poate fi negat. Atât de simplu este. Când îți îmbrățișezi adevărul și îți recunoști pasiunea, atunci durerea dispare instant. Suferința poate să apară din când în când, dar va fi doar sub forma unor mici obstacole pe care le vei întâmpina în această călătorie. Suferința nu este continuă. Trăindu-ți pasiunea este adevărul tău și asta îți va alunga complet durerea. Alege procesul care aduce bucurie în final, nu regrete. Călătoria poate fi dificilă, dar va merita cu adevărat. Succes fără împlinire înseamnă eșec.

dragos bratasanuCu drag,

Dr. Dragoș

 

 

 

[divider style=”6″]

the amazing you eveniment filmDragoș este producătorul filmului The Amazing You (selectat de UNESCO pentru Global Youth Forum 2015 și 2016) și speaker internațional. A susținut conferințe pe 5 continent, iar luna aceasta vine și  la București.

Evenimentul de pe 24 ianuarie 2016, adus direct de la NASA, îți arată cum să îți descoperi pasiunea, scopul in viata și cum să le transformi cu succes în realitate, cum sa creezi un business de impact, să ai un succes autentic și să crești enorm pe parcurs.

Detalii și înscrieri prin click aici

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!