freelancerScris de Marian Rujoiu,

Manager Trainer Extreme Training, the way to excellence

www.traininguri.ro

Nu toți oamenii sunt potriviți să fie angajatori la fel cum nu toți oamenii sunt potriviți să fie angajați. Fiecare domeniu necesită abilități distincte care te pot ajuta să faci cu plăcere și cu rezultate ceea ce ți-ai propus. Orice am alege (angajat, freelancer sau antreprenor) vom avea parte atat de dezavantaje cât și de avantaje. Niciun rol nu este de dorit a priori, ideal este să pui în concordanță abilitățile tale cu poziția pe care vrei să ți-o asumi! Răspunzând cu sinceritate chestionarului de mai jos vei afla ce statut ți se potrivește mai mult! Este posibil ca în oarecare măsură toate răspunsurile să vă caracterizeze, alegeți însă acele variante care sunt mai aproape de ceea ce vă caracterizează! Aveți întrebări cu trei variante din care trebuie să alegeți una.

CLICK AICI pentru testul complet!

Click aici pentru a afla 5 cai prin care poti avea rezultate stralucite ca freelancer

2 răspunsuri

  1. Multumesc pentru acest test, poti explica te rog mai clar diferenta dintre freelancer si angajator,sau cum poti de la statutul de freelancer sa te apropii de cel de angajator?
    Multumesc frumos!

    1. sa treci de la freelancer la angajator, inseamna a realiza trecerea de la a gandi in jurul a ce poti face tu catre a gandi in jurul unei idei la care pot contribui mai multi oameni pentru dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!