Caută
Close this search box.

Testimoniale Curs Leadership

fii genial!”Am avut placerea sa particip doar la unul din trainingurile sustinute de Marian Rujoiu si pot spune ca a fost un training foarte placut; informatia nu a fost aglomerata, jocurile au fost placute si mind related. Profesional vorbind, dl Rujoiu este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului.

Acest training (Leadership si Dezvoltare Manageriala) mi-a deschis o usa spre un alt nivel ajutandu-ma sa-mi conturez dorinta de a excela intr-un anumit domeniu.

Am apreciat in mod deosebit la acest training  sinceritatea si placerea invatarii prin jocuri.

Metodele folosite in training le apreciez ca fiind foarte bune, in alte traininguri nu am mai intalnit metoda de a oferi  informatie prin jocuri.
Trainerul este o persoana deschisa cu foarte mult potential, caruia nu-i pot ura decat mult, mult, mult succes !

Prezentarea, sustinerea, cunostiintele si carisma trainerului cred ca sunt punctele forte care i-ar face pe altii sa apeleze la serviciile Extreme Training.
Participarea la acest training mi-a oferit o noua perspectiva asupra lucrurilor adevarat importante si mi-a aratat cum gandeste un trainer, un leader si un manager.

Buta Dumitru Cosmin – RCS&RDS

Testimoniale Curs Leadership organizat de Extreme Training

Am participat la un training desfasurat cu multa pasiune, in cadrul caruia aspecte concrete teoretice au fost prezentate profesionist, de o maniera operativa si fara a fi obositoare. Datorita stilului de prezentare si al interactivitatii, problemele abordate au putut fi retinute foarte usor si de o maniera intuitiva.

Trainingul la care am participat, Leadership si dezvoltare manageriala mi-a lamurit probleme referitoare la relatia mea cu colegii, din punctul de vedere al unei noi pozitii pe scara ierarhica. Am apreciat in mod deosebit  diversitatea opiniilor  exprimate, de la unele foarte profesioniste pana la cele mai lipsite de experienta. Interactivitatea, stilul de predare si simularile de situatii intre cursanti au fost binevenite si m-au ajutat in retinerea si identificarea  mult mai rapida a unor notiuni teoretice.

Trainerul are calitati deosebite de moderator si integrator al unor personalitati diverse. Am simtit cu placere ca a reusit sa ne adune intr-un colectiv pe parcursul a numai 14 ore.

Eficienta, costuri de bun simt ale cursului, caldura si pasiunea  in sustinere si predare, consider ca ar fi puncte forte ce i-ar determina pe altii sa apeleze la Extreme Training. Participarea la acest training m-a ajutat sa-mi insusesc foarte rapid notiuni teoretice, oarecum aride, si mai ales  sa ma descopar pe mine si anumite aspecte ale personalitatii mele in raport cu alti oameni confruntati cu probleme similare sau asemanatoare.
Posibilitatea unor cursuri interactive, online, ar trebui sa fie luata in considerare pentru viitor.

Camelia  Manolescu – CEC Alexandria

detalii curs Leadership personalizat pentru companii prin click aici

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!