Caută
Close this search box.

Curs EXPERT FISCAL

Intensiv

BUCUREȘTI

grupă în formare

curs expert fiscal
logo curs acreditat

DESPRE CURS EXPERT FISCAL

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Durată curs

5 zile

Certificare Curs

Acreditare ANC

Condiții Participare

Studii superioare finalizate și achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Adriana Preda

Localitate desfășurare

București

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

790 lei (prețul este redus de la 1190 lei)

Opțiuni curs Expert Fiscal în sală sau Online
Acum ești în pagina cursului Expert Fiscal în sală. Dacă ești interesat de varianta online vezi opțiunile de mai jos:

curs expert fiscal

Curs Expert Fiscal | Acreditat | Intensiv | grupă în formare |

Acest curs de Expert fiscal vine în întâmpinarea celor interesați, de la contabili la directori economici și, mai mult, la manageri, cu o abordare practică a unor subiecte de interes major în domeniul fiscal, insistându-se în special asupra celor mai întâlnite operaţiuni în practica.

AGENDĂ CURS EXPERT FISCAL

module curs

5 module

curs intensiv

5 zile

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS EXPERT FISCAL

MODUL 1

Sistemul fiscal

MODUL 2

Impozitul pe profit

MODUL 3

Impozitul pe veniturile microîntreprinderilor

MODUL 4

Impozitul pe venit

MODUL 5

Contribuții sociale

MODUL 6

Impozitul pe venitul nerezidenților

MODUL 7

Taxa pe valoarea adăugată

MODUL 8

Impozite și taxe locale

MODUL 9

Impozitul pe construcții

Metoda de lucru Curs Expert Fiscal

Certificare Curs Expert Fiscal

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, luând în calcul și acest aspect, participanții vor primi la sfârșitul cursului Certificatul de participare.

Certificat de absolvire pentru ocupația de Expert Fiscal (cod COR 241221). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Expert Fiscal. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația Expert Fiscal sunt înscrise competențele dobândite urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul formării, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Despre examenul de Certificare Curs Expert Fiscal

Acest curs este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Expert Fiscal. Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

Testimoniale Curs Expert Fiscal

Mi-a placut! Am vazut multe greseli pe care le fac si acum am posibilitatea sa le corectez. Am auzit multe lucruri noi. Ma simt bine si ma bucur ca am ocazia sa devin din ce in ce mai buna datorita celor vazute si auzite. Teoria fara practica si fara un ghid bun care sa te ajute din cand in cand.
testimonial - Customers reviews​
Doina D.
“Sunt mulțumit și bucuros că am ales să particip la acest curs. Am apreciat metodele practicate de trainer și modul cum au fost transmise informațiile. O să recomand cunoscuților, prietenilor și colegilor să vi se adreseze la momentul când vor considera că au nevoie de un curs făcut cu responsabilitate. Stimă!
testimonial - Customers reviews​
Nicolae Gîrlea
Aparegio Gorj
Un curs foarte interesant și extrem de dinamic la care am avut ocazia să primesc răspunsuri la întrebări sau nelămuriri pe care le aveam. Cursul este interactiv, îți oferă posibilitatea să cunoști persoane noi, situații similare și soluții pentru problemele discutate. Cu siguranță voi participa și la alte cursuri organizate de Extreme Training.
testimonial - Customers reviews​
Georgiana Brudaru
Conex Distribution SA
Foarte documentat, foarte practic, foarte interesant.
testimonial - Customers reviews​
Daniela D.
“Cursul a fost intensiv, am acumulat multe cunoștințe noi. Trainerul este o persoană excepțională, cu multă experiență în domeniu care a știut să structureze într-o manieră comprehensbilă și agreabilă întregul curs.
testimonial - Customers reviews​
Julieta Pintilie
Comisia Europeană
Excelent, mi-a dat multe instrumente utile. A fost un curs plin de bună dispoziție cu aplicabilitate practică. Vă mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
Ofelia N.
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Expert Fiscal

Arii de expertiză Adriana Preda

trainer adriana preda

Sunt o persoană căreia îi place să interacționeze cu oamenii și să transmită mai departe din informațiile deținute. Mă motivează foarte tare când văd evoluția oamenilor din jurul meu atunci când știu că am participat la formarea lor.

Iubesc să predau și să îmi petrec timpul cu cele 2 fete pe care le am.

Înțelegerea limbajului financiar a devenit o nevoie în această perioadă de timp, iar experiența în domeniul financiar și răbdarea pe care o am pentru a explica a condus în mod natural la a contura și susține un training în domeniul financiar.

email: adriana.preda@extreme-training.ro

Pe scurt despre Adriana Preda

1

Adriana are o experiență de peste 10 ani în livrarea de traininguri

1

Adriana Preda are peste 16  ani experiență în business

1

Adriana livrat peste 100 de ore de training

1

A instruit peste 100 de oameni in sesiunile de training organizate

Experiență Adriana Preda

Educație și formări

senior trainer

Înainte de a fi trainer, Gabriela Rășanu este practicianul în resurse umane. Pericolul ca un trainer să-ți vorbească doar din cărți nu se aplică Gabrielei. Ea a lucrat în resurse umane, cunoaște și mentalitatea și legislația din România în materie de Resurse Umane.

Gabriela Rășanu este practicianul desăvârșit de la care merită să înveți.

senior trainer

Informații Administrative curs Expert Fiscal

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Expert Fiscal

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Expert Fiscal

Cursul de Expert Fiscal va avea loc în București, la sediul Extreme Training, din strada Ernest Juvara, sector 6, zona Cotroceni.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Curs acreditat Expert Fiscal?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Expert Fiscal, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Expert Fiscal

Rezervarea de locuri la curs Expert Fiscal se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs acreditat Expert Fiscal. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul de Expert Fiscal sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

Te-ar putea interesa și:

26 thoughts on “Curs Expert Fiscal » București » grupă în formare | Acreditat | Intensiv |”

  1. Olteanu Raluca

   Buna ziua,

   Cel mai bine ar fi sa intrebati la Registrul Comertului acest lucru.

   Multumim!

 1. Maricela Terinte

  Buna ziua,
  As fi interesata de acest curs, insa as dori sa stiu daca exista posibilitatea de a-l face in Iasi sau online, date fiind conditiile actuale de pandemie si imposibilitatea de a ma deplasa la Bucuresti.

  Multumesc,

  1. Olteanu Raluca

   Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat cursurilor organizate de compania noastra. In acest moment nu avem stabilita o sesiune pentru cursul Expert Fiscal. Imediat ce stabilim perioada, vom actualiza si pe site.

   O zi frumoasa!

 2. Anca Craciun

  Buna ziua, As dori cateva precizari:
  -Intrucat in urma participarii la curs diploma obtinuta este doar una de absolvire, este necesara o pregatire ulterioara pentru practicarea meseriei de expert fiscal ? Daca da ce fel de pregatire?
  -Ce organism certifica si da dreptul prccticarii acestei meserii?
  Multumesc.

  1. Olteanu Raluca

   Buna ziua,

   Diploma pe care o emitem este recunoscută de ANC și Ministerul Educației. Acest lucru dă dreptul celui care o deține să lucreze ca expert fiscal în cadrul oricărei companii.
   Pregătirea ulterioară este necesară deoarece legislația românească și mai ales Codul Fiscal se modifică permanent și astfel se poate modifica modul de calcul al impozitelor și taxelor, se poate modifica și cotele de TVA etc.

   O zi frumoasa!

 3. Alina Patrascu

  Buna ziua,
  As dori doar sa va intreb daca acest curs poate fi urmat chiar daca nu am facut niciun altfel de curs de contabilitate primara si nici macar nu am profesat in acest domeniu?

  Va multumesc,

  Alina

  1. Buna ziua,
   Referirile la contabilitate din cuprinsul cursului sunt izolate si nu sunt definitorii pentru intelegerea sa. Este un curs doar de fiscalitate care nu necesita cunostinte de contabilitate pentru a fi inteles.
   Prin urmare, daca sunteti interesata de tematica pe care o vom aborda si care este expusa pe site-ul nostru, va asteptam la curs.

 4. Daniela Dominte

  Buna ziua, ma intereseaza ce competente am dupa absolvirea cursului, si care este diploma ca format caci aici am vazut un certificat de absolvire?

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua, d-na Dominte,

   Competentele dobandite in urma absolvirii cursului Expert Fiscal sunt urmatoarele: Comunicare interactiva, Munca in echipa,Dezvoltarea profesionala, Informare – documentare, Organizarea activitatii proprii, Acordarea asistentei de specialitate, Completarea declaratiilor fiscale, Pregatirea informatiei in vederea prelucrarii fiscale, Prelucrarea fiscala a informatiei, Stabilirea bazei impozabile, Stabilirea incadrarii fiscale a clientului,Verificarea documentelor fiscale si contabile din punct de vedere legal.
   Totodata, in urma absolvirii cursului, participantii primesc un certificat de absolvire acreditat ANC, pentru ocupatia Expert Fiscal.

   O zi excelenta!

 5. Buna ziua,

  M-ar interesa acest curs, insa nu se poate organiza doar in weekend sau in timpul saptamanii dupa ora 17:00?

  Multumesc frumos.

  1. Buna, Daniela!
   Momentan programul cursului ramane asa cum este mentionat pe pagina cursului. Nu ar acoperi numarul de ore necesare daca s-ar desfasura doar in weekend. Practic, este o singura zi din timpul saptamanii pe care ar trebui sa o aloci cursului:
   joi, 1 octombrie 2015: 17.30 – 20.00
   vineri, 2 octombrie 2015: 09.00 – 17.00
   sâmbătă, 3 octombrie 2015: 09.00 – 17.00
   duminică, 4 octombrie 2015: 9.00-11.00 – examenul de acreditare ANC

   Zi frumoasa!

 6. stefan georgeta

  a-si dori sa stiu daca aceste cursuri imi confera dreptul de a semna declaratia 101

  cu stima,
  stefan georgeta

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua,

   In prezent, conform legislatiei in vigoare, intocmeste si semneza declaratia 101 persoana care are dreptul de a conduce si organiza contabilitatea, potrivit Legii 82/1991.
   In domeniul impozitarii companiei acest curs va ajuta sa aprofundati aspectele fiscale referitoare la calculul si declararea impozitului pe profit.

   O zi excelenta !

 7. Gangu Constantin

  Absolventii unui astfel de curs pot fi angajati in functia de expert fiscal in orice companie, indiferent de obiectul de activitate al acesteia, sau doar in companiile care au ca obiect principal de activitate consultanta fiscala, ori numai in institutiile bugetare cu astfel de specific (ANAF etc.)?

  1. Buna Constantin,
   Cei care au absolvit acest curs pot fi angajati in functia de Expert Fiscal atat in mediul privat cat si in institutiile bugetare indiferent de obiectul de activitate. Tematica cuprinsa in curs are aplicabilitate pe orice domeniu si tip de activitate.
   Multumesc si spor in toate!

 8. Buna ziua,
  Voiam sa va întreb sub ce forma se da examenul de absolvire a acestui curs, pentru obținerea diplomei acreditate. Este examen scris, oral, grila? Cât durează examenul? Sunt probleme, întrebări teoretice?
  Mulțumesc.

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua Alina,

   Examenul de absolvire a cursului Expert Fiscal se desfasoara prin sustinerea a doua probe: teoretica si practica. La proba teoretica participantii primesc un test grila si la cea practica se sustine un proiect elaborat pe o tema indicata de trainer. Durata examenului este in medie de 2 ore.

   Daca ai nevoie de alte informatii, iti stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 9. Doar doua zile de curs si o curicula asa de vasta? Ceva nu e in regula…plus ca pretul este exagerat pt. doar 2 zile de curs. Chiar as vrea sa apara aici punctul meu de vedere, ca si al dvs. Astept cu interes.

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua,

   Multumim frumos pentru opinie. Informatia prezentata mai sus in descrierea cursului raspunde celor doua intrebari. In situatia in care ati considerat ca nu va raspunde, nu vom incerca sa va convingem din simplul motiv ca problemele ridicate de dumneavoastra cum ar fi pret sau durata tin de perceptie, iar perceptia intodeauna, conceptual vorbind este subiectiva. Nu credem ca ar ajuta in niciun fel listarea chetuielilor directe sau indirecte legate de un curs sau in ce masura o durata mai mare sau mai mica v-ar multumi.

   O zi excelenta !

   1. Virgil Ponoranu

    Sunt mai curand de acord cu dl. Ioan mai sus decat cu d-na Roxana…curricula este mult prea vasta pentru 3-4 zile de curs (cred ca examenul este inclus)…adica dl. Ioan vrea sa spuna (si eu sunt de acord) ca nu se poate aprofunda aceatsa materie complexa in 3-4 zile. Cred ca doar la TVA ar fi necesar cel putin 1-2 saptamani…la impozitul pe profit la fel…la contributii sociale sunt o groaza de exceptii de la nenumaratele reguli din Codul Fiscal.

    D-na Roxana, va propun un exercitiu: participati dvs., ca si simplu cursant, la acest curs si apoi, dupa 3 zile de curs, trageti linie si vedeti ce competente practice ati obtinut…nu e rautate ceea ce spun, am participat la multe traininguri cu durata scurta si, in general, cursantii nu dau randament optim. Cred ca scopul unui curs este sa asimilam cunostinte (traduse in competente concrete), nu doar sa luam o diploma si atat.
    Sper sa apara si comentariul meu pe site-ul dvs.

    Cu stima,
    Virgil Ponoranu
    Director economic

    1. Roxana Cozma - Extreme Training

     Buna ziua,

     Va multumim pentru mesaj si opinia formulata. Este o parere personala si nu ar avea cum sa ne deranjeze.
     In ceea ce priveste asteptarile dumneavoastra cu privire la curs, suntem cu siguranta de acord – nu credem ca exista curs care sa raspunda asteptarilor tuturor. Cu toate acestea, tematica abordata la curs este parcursa integral si exemplificata prin studii de caz sau situatii practice ridicate de catre persoanele participante sau de trainer. Deasemenea, sunt luate in considerare si sunt discutate toate exceptiile si noutatile legislative din domeniu, iar daca intervin spete noi sau intrebari din partea persoanelor participante, trainerul discuta si clarfica aspectele, ceea ce garanteaza un curs interactiv si practic unde se acumuleaza cunostinte noi.
     Intelegem si respectam opiniile dumneavoastra despre ceea ce inseamna un curs de expert fiscal.

     Va dorim o zi frumoasa!

 10. michaelides cristina

  Buna ziua!
  Sunt avocat si as dori sa stiu daca ma pot inscrie la aceste cursuri!

  Cristina Michaelides

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua,

   Va puteti inscrie la acest curs ,conditia impusa fiind ca participantii sa aiba studii superioare finalizate.

   Daca aveti nevoie de alte informatii, va stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!