Caută
Close this search box.

Workshop descopera si utilizeaza resursele interne

Workhsopul este oferit de Asociația Română de Hipnoză, în parteneriat cu Pro Success Training și prezentat de către Eugen Popa, Presendintele Asociației, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, cu o vastă experiență în domeniu.

Cunoașterea acumulată poate fi folosită atât în mod terapeutic cât și pentru optimizarea și dezvoltarea personală.

Auzim mereu despre puterea nebănuită a Subconștientului nostru. Despre resursele extraordinare pe care le avem și despre faptul că deja avem soluții la problemele cu care ne confruntăm.
Toate aceastea sună foarte frumos în teorie însă arareori se și concretizează.
Este adevărat, avem Resurse fenomenale și nebănuite dar exact asta este și problema. Pentru că sunt nebănuite, atunci sunt și nefolosite!

[video_player type=”youtube” width=”560″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2g/dj1IczVQZnJOY1laUQ==[/video_player]

Cu toții vrem să fim stăpânii vieții noastre! Să alegem cum ne simțim în orice moment al vieții, să alegem ce gândim și să ne putem opri mintea atunci când vrem să ne liniștim sau să medităm!
Workshopul de Descoperire și Utilizare a Resurselor Interioare te ajută să obții toate acestea!

Workshopul de Descoperire și Utilizare a Resurselor Interioare este oferit de către ProSuccess Training și Certificat de către Asociația Română de Hipnoză, fiind susținut de Eugen Popa, Președintele Asociației Română de Hipnoză singurul Trainer Autorizat al Terapiei Resurselor din Europa.

Cine poate participa la acest workshop?
Doar cei care sunt interesați să aibă controlul asupra vieții lor! Este adresat celor care doresc să fie Liberi! Dacă te numeri printre aceștia, atunci cu siguranță acest workshop este răspunsul căutărilor tale.

Informații Workshop Descopera și utiliezează resursele interne

[bullet_block large_icon=”62.png” width=”” alignment=”center”]

 • Durata workshopului – 1 zi [/bullet_block]

  [bullet_block large_icon=”63.png” width=”” alignment=”center”]

  • Perioada: grupa in formare

  [/bullet_block]

  [bullet_block upload_icon=”https://www.traininguri.ro/wp-content/uploads/2014/07/localitatedesfasurare.png” large_icon=”0.png” width=”” alignment=”center”]

  • Localitate desfășurare: București

  [/bullet_block]

  [bullet_block large_icon=”74.png” width=”” alignment=”center”]

  • Valoarea investiției: 400 RON

  [/bullet_block]

  [bullet_block large_icon=”81.png” width=”” alignment=”center”]

  • Condiții: achitarea taxei de participare

  [/bullet_block]

resursele interne

 

[headline style=”2″ font_size=”25″ align=”left”]Cui se adreseaza workshopul?[/headline] CurvedArrowDoar cei care sunt interesați să aibă controlul asupra vieții lor! Este adresat celor care doresc să fie Liberi! Dacă te numeri printre aceștia, atunci cu siguranță acest workshop este răspunsul căutărilor tale.

[headline style=”6″ align=”center” font_color=”#ffffff” align=”center” highlight=”#000000″ line_height=”30″ top_margin=”1″ bottom_margin=”7″] Ce vor învăța participanții [/headline]

 

În cadrul acestui workshop învățăm cum să Identificăm Resursele pe care le avem și apoi cum să le accesăm la voință și să le utilizăm ori de câte ori dorim.Iată mai jos structura detaliată a cursului:

 • Teoria Resurselor Interne – Introducere
 • Modelul principial care se află în spatele Teoriei Resurselor
 • Metoda de Identificare a Resurselor Interne
 • Modelul de comunicare cu fiecare Resursă
 • Raportul dintre Resurse
 • Ancorarea Resurselor
 • Accesarea Resurselor la dorință
 • Demonstrații
 • Practică Participanți
 • Întrebări și Răspunsuri
 • Certificare

La finalul zilei te vei cunoaște mai bine și vei avea o înțelegerea mai clară și mai profundă a ființei tale. Această claritate aduce cu sine o libertate și o înțelegere mult mai adâncă a psihicului uman și îți dă posibilitatea să faci alegeri clare.

[headline style=”6″ align=”center” font_color=”#ffffff” align=”center” highlight=”#000000″ line_height=”25″ top_margin=”1″ bottom_margin=”7″] Trainer Workshop [/headline]

Eugen Popa  Eugen Popa – Trainer, Hipnoterapeut, Speaker MotivaționalAvând o vastă experiență în domeniul dezvoltării personale și căutând mereu să se perfecționeze și să crească din toate punctele de vedere, Eugen este în prezent unul dintre cei mai bine pregătiți traineri din România. Eugen susține Traininguri și Workshopuri de Hipnoză și Parenting la nivel internațional.

[headline style=”6″ align=”center” font_color=”#ffffff” align=”center” highlight=”#000000″ line_height=”25″ top_margin=”1″ bottom_margin=”7″] Beneficii Workshop[/headline]

Acest Workshop se adresează către două categorii de participanți:1) Traineri, coach, consultanți terapeuți și alte categorii profesionale care implică lucrul cu oamenii2) Celor interesați de dezvoltarea lor. Aceasta poate fi personală, profesională, academică, spirituală sau de orice altă natură.Dacă te numeri printre una din categoriile de mai sus, atunci acest Workshop este pentru tine. Dacă te regăsești în mai mult de o categorie, atunci ai cu atât mai multe motive să participi!În sfărșit ai posibilitatea să decizi ce să simți și când. Ai acum libertatea de a alege ce Resursă vrei să utilizezi și când astfel încât, în orice situație, tu să fii cea mai bună versiune a ta!În același timp, înveți cum poți aplica această metodă cu clienții tăi devenid astfel un Agent al Schimbării în bine a vieții oamenilor! Unul foarte eficient și bine pregătit!Descoperirea și Accesare Resurselor este poate una dintre cele mai eficiente modalități de a intra în contact cu universul tău interior, cu acel univers care până astăzi, până când ai intrat în contact cu această informație era unul neclar, confuz sau poate chiar întunecos.Utilizând Descoperirea și Accesarea Resurselor Interioare este ca și cum în sfârșit aduci lumină și te poți bucura pe deplin de măreția comorii pe care o porți cu tine. Poți să te bucuri de această comoară și să o utilizezi la întreaga sa valoare, așa cum a fost ea menită de la bun început!

[headline style=”6″ align=”center” font_color=”#ffffff” align=”center” highlight=”#000000″ line_height=”25″ top_margin=”1″ bottom_margin=”7″] Ce include taxa de participare? [/headline]

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a Cursului de Hipnoză după cum urmează:

activitatea de trainingactivitatea de training; fisele de lucrufişele de lucru; networking suport de curs în format electronic
certificat nominal de participarecertificat nominal de participare; o experiență plăcută și utilă e-coachingconsultanță pe e-mail după finalizarea cursului cofee 2 coffee-breaks în fiecare zi de curs;

În taxa de participare nu este inclus transportul sau cazarea participanților. În cazul în care locuiți în altă localitate decât cea în care are loc cursul și aveți nevoie de ajutor în identificarea unui hotel, vă rugăm să ne contactați.

discounturi cursDISCOUNT-URI!

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, este un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Dacă vrei să plătești mai puțin recomandă acest Training și obții un voucher de 50 RON pentru fiecare persoană care se înscrie în urma recomandării tale! Mai multe detalii AICI.

 

[headline style=”6″ align=”center” font_color=”#ffffff” align=”center” highlight=”#000000″ line_height=”25″ top_margin=”1″ bottom_margin=”7″] Administrativ: Înscriere [/headline]

Pentru rezervarea unui loc la Workshopul de Descoperirea și utilizarea resurselor interioare completati formularul de mai jos cu nume, prenume, telefon şi adresă de e-mail. Dacă aveţi întrebări suplimentare, le puteţi insera în rubrica “Observaţii”. Veţi fi contactat de un membrul al echipei care vă va oferi mai multe detalii despre curs.

Condiții de prezentare a Workshopului:
Acest program va fi susținut  cu un număr de minim 8 participanți care au achitat participarea cu minim 7 zile înaintea începerii cursului. În cazul puțin probabil în care nu s-a strâns un număr minim de participanți, atunci Workshopul va fi mutat la o altă dată care va fi anunțată de către organizatori.Sugestia noastră este să vă asigurați locul din timp atât pentru a avea garanția desfăsurării evenimentului cât si pentru a vă rezerva locul.Garantarea participării la curs se face doar în baza achitării întregii sume.
După ce ați achitat participarea vă rugăm să ne trimiteți o copie după chitanță sau Ordin de Plată si să ne specificați dacă doriți factura pe firma, PFA sau persoana fizică.
În cazul în care doriți factura pe persoană fizică, vă rugăm să ne transmiteți codul CNP si adresa dvs.
În cazul în care doriți factura pe Firma sau PFA, vă rugăm să ne transmiteți datele de identificare adecvate.Plățile se vor face catre:
Beneficiar: Pro Life Training
Sediu Social: Blv. Camil Ressu 15, Bl 57 Sc. 3, Et. 10, ap 129 Sector 3, Bucuresti, Romania
Punct de Lucru: Blv. Corneliu Coposu 3, Bl 101, Sc 3, ap 59, Sector 3, Bucuresti, Romania
CUI: 313 768 12
Nr.Reg.Com.: J40/3484/18.03.2013
Banca: Volksbank, Sucursala Unirea, Bucuresti
Cont: RO42VBBU2511UN1781182701

[feature_box style=”31″ title=” Loc, dată și program” alignment=”center”]

Cursul va avea loc în Bucureşti la Hotel Marshal Garden,  Calea Dorobantilor nr. 50B, Sector 1. Pentru mai multe detalii privind localizarea sălii de curs şi a mijloacelor de transport, accesați harta hotelului aici.

Program desfășurare worksop
 • Grupa in formare
logo-extreme-checkedPentru Extreme Training sunt importante trei lucruri legate de participarea dumneavoastră la training-urile organizate de noi:

 1. Trainer-ul trebui să fie pregătit teoretic, cu experiență practică în domeniu predat și carismatic în același timp;
 2. Participanții să primească valoare (cunoștințe și abilități noi) pentru a genera rezultate remarcabile ulterior cursului;
 3. Cursul să fie un prilej pentru participanți să de dezvolte într-o atmosferă plăcută.

Depunem constant un efort susținut pentru ca cele trei deziderate să fie atinse la cel mai înalt nivel

[/feature_box]

[feature_box style=”31″ title=”Cursuri care v-ar putea interesa” alignment=”center”]

Cursuri open

Cursuri personalizate (se organizeaza pentru companii atunci cand numărul de persoane este minim 6)

Persoana de contact: Claudia Banica / 0730 360 034 / claudia@traininguri.ro

[/feature_box]

Poți vizita secțiunea de întrebări frecvente (FAQ) (Secțiunea UTIL/ Întrebări Frecvente), ne poți suna (0314252534/0726005555 sau ne poți scrie un e-mail (info@traininguri.ro) dacă mai ai întrebări suplimentare cu privire la desfășurarea acestui training.

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!