Caută
Close this search box.

Retentia angajatilor | HR Trends | Cum determini angajatii valorosi să rămână în companie?

HR TRENDS

Retenția Angajaților
Cum determini angajații valoroși să rămână în companie?

Timp rămas până la coNferință

Zile
Ore
Minute
Secunde

București, Hotel Ramada Nord, 10 Octombrie 2018, ora 18.00-21.00

contact cursuri extreme training

Provocarea managerului modern

Milenialii, exodul forței de muncă și noua etică a muncii lansează noi provocări pentru managerul modern. Retenția a devenit mai importantă decât recrutarea, iar ceea ce făceam până de curând în acestă direcție pare să nu mai dea roade.

provocarile managerului modern
motivarea angajatilor

Creșterea mizei

Forța de muncă de astăzi își dorește să fie tratată ca partener, nu simplu angajat. Ei își doresc să conteze ca persoane, să aibă un echilibru între viața personală și cea profesională, nu agreează ierarhiile stricte și vor ca ceea ce fac să aibă un sens.

Ce funcționează acum?

Vă vom prezenta un model de abordare ce permite angajaților să își găsească sensul în cadrul organizaței și astfel să îți construiască loialitatea față de companie, deoarece acesta este trendul modern. Loialitatea și stabilitatea se nasc dinspre angajat prin alegerea acestuia de a găsi sens în ceea ce face.

Pentru cine este această conferință?

CEO si Directori

curs management 2

Manageri echipe de vârf

training management

Antreprenori

training management

Manageri HR

TEMATICĂ HR TRENDS

1 hr

Tehnici de Retenție

Vei afla ce poți face pentru a menține cei mai valoroși oameni în companie și în echipă.

2 hr

Performanța echipelor

Vei înțelege noi secrete care conduc la performanțe nebănuite.

3 hr

Metafora Corabiei

Vei avea acces la un instrument care-ți va releva o perspectivă actuală și modernă.

4 hr

Generațiile X, Y și Z

Vei afla cum poți armoniza diferențele dintre generații.

Timp rămas până la coNferință

Zile
Ore
Minute
Secunde

București, Hotel Ramada Nord, 10 Octombrie 2018, ora 18.00

contact cursuri extreme training

Taxa de participare este redusă de la 590 Ron la 330 Ron pentru înscrierile si plățile efectuate până la data de 03 Octombrie.

Speaker Marius Dumitrenco

Sunt coach, trainer și psihoterapeut cognitiv-comportamental și instructor mindfulness, iar asta îmi intersectează drumurile cu sute de oameni aflați în căutarea schimbării sau a adaptării la constantele provocări ale vieții. Am ales acest drum după aproape douăzeci de ani de carieră în cadrul a diferite multinaționale. În toți acești ani am fost interesat de modul de schimbare a comportamentelor în vederea optimizării performanțelor personale și profesionale, a găsirii metodelor simple și eficiente de schimbare și optimizare. Acest curs adună tot ceea ce am învățat din succesele mele și, mai ales, din greșelile făcute în toți acești ani de practică.

marius dumitrenco keller - coach trainer

Marius are 13 ani experiență în livrarea de cursuri

Vei beneficia de experiența lui Marius de peste 15 ani în Top Management corporații

Marius are o experiență de 20 de ani de practică în artele marțiale și meditație

A livrat peste  6000 de ore de training pentru echipe și one to one  

Arii principale de expertiză livrare training:

Certificări

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Informații administrative conferința HR TRENDS

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi pentru conferință:

Locul desfășurării

Locul desfășurării Evenimentului HR TRENDS

Evenimentul va avea loc in București, Hotel Ramada Nord (Strada Daniel Danielopolu 44, București 014134

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare la TREND HR

Taxa de participare este redusă de la 590 Ron la 330 Ron pentru înscrierile si plățile efectuate până la data de 03 Octombrie.

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de management, după cum urmează:

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break

o experienta placuta

Conferința

networking

Networking

Înscriere

Înscriere Conferința HR TRENDS

Rezervarea de locuri la conferință se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email:

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555 – Roxana Cozma

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document Word).

Variantele de plată sunt următoarele:

modalitate plata banca

Varianta 1 - mergeți la banca

Varianta 1- Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 2 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea evenimentului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

De regulă, factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății. Conform legii factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

contact cursuri extreme training

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Vânzări, Eficientizare, Coaching și Well Being .

Acest eveniment  sau un alt curs similar poate fi organizat în compania ta și poate fi adaptat nevoilor companiei  atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare trimiteți un email la adresa corporate@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737 499 499 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!