Caută
Close this search box.

Cursuri organizate în Iasi

Mai jos sunt listate cursurile care au loc în Iași. Tematica trainingurilor, programul detaliat, certificările oferite, discouturile disponibile și toate celelalte detalii sunt prezentate în pagina fiecărui curs unde poți vedea informațiile complete. La aceste cursuri te poți înscrie individual sau companiile pot face înscrieri pentru una sau mai multe persoane.

curs inspector resurse umane iasi

Curs Inspector Resurse Umane » Iași » grupă în formare | Acreditat | Intensiv |

În cadrul cursului poți să înveți practic cum se operează în Revisal și cum se întocmesc documente, să cunoști toate prevederile codului muncii, să ai discuții libere, să însușești metode moderne de lucru, să fii mereu conectat la realitate odată cu schimbările legislative ce apar periodic și să înveți de la un practician cu peste 15 ani de experiență în domeniul resurselor umane, atunci poți începe acest curs chiar acum

Vezi detalii »
curs formator

Curs Formator » Iași » grupă în formare | Acreditat | Intensiv |

Curs formator Iasi – TU faci, TU creezi, TU eşti în centru! Depinde de TINE! Înscrie-te ACUM la un curs proiectat pentru TINE! Descrierea ocupatiei de Formator ne spune ca acesta este specialistul care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste programe sau activitati de formare si dezvoltare a competentelor profesionale. O conditie pentru a deveni Formator este sa participi la un curs autorizat menit sa dezvolte abilitatile necesare. Daca vrei sa fii un trainer acreditat si competent, participa la cursul organizat de noi!

Vezi detalii »
1
echipă

Peste 30 de experți pasionați împreună cu personalul administrativ dedicat fac ca imposibilul să devină posibil. 

0
ani experiență

din 2005 sprijinim oameni și companii să performeze și să genereze rezultate remarcabile.

0
companii

Peste 1000 companii ne-au oferit încredere și au ales Extreme Training pentru servicii personalizate sau cursuri open.

0
cursanți

Extreme Training a instruit până în acest moment peste 20 000 de oameni 

training

Cursuri Deschise

Peste 80 de cursuri sunt fixate în agenda de traininguri. Aceste traininguri sunt destinate atât persoanelor fizice cât și juridice și au loc în următoarele orașe: București, Brașov, Constanța, Iași și Timișoara.

cursuri companii

Programe pentru companii

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii: Vânzări, Management, Eficientizare, Resurse Umane, Legislație, Eficientizare și Well-Beeing.

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!