logo extreme training
hypercoaching
[maxmegamenu location=max_mega_menu_2]

HyperCoaching for HyperResults

Discover the power of flow, enter in the flow of power

Coaching pentru performanță cu Bruno Medicina

bruno medicina coaching

Bruno Medicina

curs leadership

Coaching pentru performanță!

Într-o societate care face tot posibilul să ne standardizeze și să ne țină pe loc, misiunea mea este de a pune oamenii să își descopere și să intre în contact cu puterea și unicitatea lor.

Tot timpul mă las ghidat de următoarea întrebare:

”Ce am putea să realizăm dacă într-adevăr ne-am folosi toate talentele, capacitățile și resursele pe care le aveam la dispoziție? ”

Hyper Coaching – O experiență de creștere multidimensională.

“Atunci când suntem relaxați, focalizați și determinați, intrăm într-o stare mentală în care succesul este inevitabil” – Bruno Medicina.

Descoperirea factorului critic de succes

Care este diferența dintre un coach si un psiholog?

Gândirea pozitivă și coaching

De ce ai nevoie de un Coach pentru performanță?

Fluxogenics – The key to a hyper performance

Starea de flow este calea cea mai scurtă dintre Potențialul și Manifestarea lui, așa că:

Intră în starea de FLOW și atinge cea mai înaltă performanță!
hyper coaching cu bruno medicina

Ce este Hyper Coaching?

Coachingul este metoda cea mai puternică de a atinge rezultate pentru că a pornit de la ideea că tehnicile folosite din partea profesioniștilor în sport, puteau fi folosite cu succes în alte domenii unde performanța este fundamentală: vânzări, business, leadership, muzică, dans, etc.

Coach-ul sau antrenorul în domeniul sportului este cel care reușește să pună atleții să ajungă la performanța maximă, fie la nivel individual, fie în cadrul unei echipe.
Pentru că niciun atlet de elită nu poate munci fără antrenor, această regulă fiind valabilă și pentru celelalte domenii.

Definiția mea pentru ”coach” este cea pe care o folosesc de aproape 30 de ani: ”un coach este în primul rând un antrenor personal, ce îți permite să atingi un nivel de performanță care ar fi imposibil de atins muncind singur,  iar concentrarea asupra performanței și rezultatele concrete sunt cele care definesc munca de coach, așa cum o înțeleg eu”.

Din păcate, în piață sunt foarte multe persoane cu această meserie, cu o bună pregătire în psihologie sau în alte domenii asemănătoare, dar care habar nu au ce înseamnă performanță.

M-am îndepărtat demult de versiunea ”oficială” a coachingului pentru ca seamănă din ce în ce mai mult cu o psihoterapie mascată sau cu o tehnică banală de a fixa niște obiective din sfera profesională sau personală, pentru a mă dedica oamenilor cu mintea de campioni care vor să descopere într-adevăr care este potențialul lor, indiferent de domeniul în care activează.

Pentru asta am dezvoltat metoda de Hypercoaching, care consideră un om ca un sistem multidimensional și analizează felul în care diferite părți se intersectează și se influențează una cu alta ( de câte ori știm perfect ce avem de făcut și nu facem? De câte ori vrem ceva și facem altceva?). Cu tehnicile dezvoltate de la Fluxogenics, aceste părți vor fi aliniate și puse în ”flow”- este o stare psihofizică în care efortul este minim și performanța este minimă.

Evident, nu este ceva adresat cuiva care crede că face coaching și îi poate vorbi de problemele cu partenerul sau despre faptul că nu se înțelege cu șeful. Și desigur nu stau în tăcere așteptând ca clientul să aibă o “conștientizare”. Sunt câteva mii de coachi certificați pe piață care acceptă așa ceva.

În schimb, cine este dispus să pună tot angajamentul în programul meu și vrea să verifice într-adevăr cât de mare este potențialul lui nefolosit, poate beneficia de ofertă..

 

performance coaching

Performance Coaching

Fluxogenics este știința care studiază componentele stării de flow și felul în care fiecare oferă o contribuție la rezultatul final.

Hypercoaching ia aceste componente la rând, le aplică la diferite dimensiuni ale omului și le va dezvolta una câte una, creând un efect sinergic care va permite atingerea la o performanță la care acum poți numai să visezi: chiar dacă poate părea paradoxal, obiectivul final este de a obține o performanță de top fără efort aparent.

Mentalitatea curentă pune mult accept pe efort și chinuire, dar uitați-vă la un dansator, la un maestru de arte marțiale, dar și la un negociator sau la un speaker, și vedeți cât de “effortless” apare performanța respectivă.

Performerii de acest nivel ne dau impresia că au ceva “magic”, dar nu este magia, este tocmai “stare de flow”, și există un proces specific să fie declanșată, și este exact ceea ce vă propun eu.

Așa că, indiferent dacă ești manager, muzician, atlet, marketer sau un vânzător, dacă succesul tău depinde de nivelul performanței tale,

Hypercoaching-ul îți va deschide porțile spre cel mai mare succes, printr- o serie de conștientizări, distincții și metode care vor produce rezultate care te vor suprinde.

Procesul de Coaching în 3 pași simpli:

Dacă nu ești familiarizat cu acest concept de performance coaching sau este pentru prima oară când iei contact cu acest instrument, iată despre ce e vorba:

1 hr

Ședința de calificare

Prima sedință este gratuită: ne vom cunoaște și vom examina împreună dacă există într-adevăr o bază de colaborare.

Tot mă consideri un antrenor, și ca orice antrenor care se respectă, nu accept să mă ocup ”one to one” de cineva dacă nu văd șanse de a obține rezultate de nivel înalt: toți au un potențial imens de manifestat, dar cum știe orice performer, a manifesta acest potențial cere o muncă constantă și intensă, și puțini sunt dispuși să pună angajamentul necesar să-l dezvolte. Fără acest angajament, degeaba irosim timp și bani.

O dată verificată existența posibilității de a lucra împreună, se va fixa planul ședințelor următoare.

Pentru că sunt foarte des plecat în străinătate, ședintele vor fi exclusiv pe skype.

2 hr

Sedința de lămurire

Este sedința unde o să fie viziunea generală a programului următor. Vom examina cele zece puncte ale performanței, vom verifica nivelul actual și vom vedea cum să le dezvoltăm ținând cont că obiectivul global este starea de flow, care nu poate fi atinsă până când există blocaje și nealinieri.
3 hr

Ședințele Următoare

Ședințele vor fi personalizate pe baza rezultatelor obținute, se vor analiza componentele detaliate ale performanței și se va lucra pentru a pune în ”flow” părțile respective.

Fiecare sedință va produce o creștere și o îmbunătățire a anumitor aspecte și fiecare îmbunătățire se va reflecta pozitiv asupra celorlalte aspecte, creând un efect sinergic care va aduce la rezultatele dorite.

Promoție sesiuni Coaching

Pentru un număr limitat de locuri și în limita locurilor (timpului disponibil) prima sesiune va fi gratuită. De această promoție (o sesiune gratuită), o persoană poate beneficia o singură dată. Acest lucru înseamnă că plătești numai 250 Ron și vei primi două sesiuni de coaching. 

Această promoție este acum ACTIVĂ!

460 lei

250 lei/sesiune

+ 1 sesiune bonus

bruno medicina coaching

Despre Bruno Medicina

Bruno Medicina are 59 de ani, este un Coach, Trainer, Autor şi Speaker, cu aproape 40 de ani de experienţă în a-i ajuta pe oameni să descopere şi să işi folosească potențialul lor pentru a obține performanțe de top în orice domeniu, cu o atenție specială pe vânzări, leadership, sport și muzică.

Are un background solid în filosofie, muzică clasică, arte marțiale și psihologie, și dincolo de repertoriul standard de training, Bruno a dezvoltat o serie de seminarii originale care includ experienţe de mare impact, precum Firewalking (Fire Up Your Power Seminar) şi Boardbreaking (FLY – Find the Leader in You Seminar), şi nişte traininguri deosebite unde se aplică cele mai recente descoperiri în Psihologia Evoluţionistă, Teoria Jocurilor, Neuromarketing şi Fluxogenics.

Câteva din creatiile sale mai recente:

”Coachingul face acum parte din dezvoltarea executivilor de elită și a generației viitoare de talente din IBM, Motorola, J.P. Morgan, Chase, și Hewlet Packard. Aceste companii le oferă discret celor cu cele mai bune perspective ceea ce atleții au de multă vreme: un consilier de încredere, care să-i ajute să-și atingă țelurile!”

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

INFORMAȚII ADMINISTRATIVE COACHING

Mai jos, veți găsi informații despre: program, locul desfășurării, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi pentru sesiunile de coaching cu Bruno Medicina.

1

Rezervă loc

Primul lucru pe care poți să-l faci acum este să-ți rezervi un loc. Apasă butonul rezervă-ți loc

2

Programare

Imediat ce ai achitat taxa  de participare Bruno te va contacta pentru a fixa de comun acord data la care are loc prima sesiune strategică de coaching

3

Desfășurarea sesiunilor

Sesiunile vor avea loc online sau offline, iar cu fiecare sesiune vei fi mai aproape de țelul tău și vei elimina din ce în ce mai multe blocaje

Program desfășurare

Program desfășurare Sesiuni Coaching

Locul desfășurării

În București sau pe SKYPE

Locul desfășurării sesiunilor de coaching

Înscriere

Rezervare Sesiune Coaching

Rezervarea unui loc  la sesiunile de coaching se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email:

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmați pașii.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555 – Roxana Cozma

Înscriere pe email

Înscrierea se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. numărul de sesiuni dorite, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/, inclusiv adresă, email și CNP

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată sesiuni de coaching

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Varianta 1- Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății.  Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs, sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Promoție sesiuni Coaching

Pentru un număr limitat de locuri și în limita locurilor (timpului disponibil) prima sesiune va fi gratuită. De această promoție (o sesiune gratuită), o persoană poate beneficia o singură dată. Acest lucru înseamnă că plătești numai 250 Ron și vei primi două sesiuni de coaching. 

Această promoție este acum ACTIVĂ!

460 lei

250 lei/sesiune

+ 1 sesiune bonus

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!