Coșul tău de cumpărături

1. alege cursuri
2. date de facturare
3. participanți
4. detalii plată

Alege varianta de plată preferată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Bifați mai jos opțiunea de plată dorită:

 • Online, ACUM, folosind card de credit sau de debit

  Dacă alegi această variantă, vei fi direcționat automat către o pagină securizată de plată prin intermediul Mobil Pay, iar pe e-mail vei primi confirmarea plății și factura fiscală.


 • Transfer prin internet banking

  Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking (dacă aveți cont) fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică. Dacă veți alege această variantă, veți primi automat pe e-mail factura proformă împreună cu toate instrucțiunile necesare.


 • La sediul Extreme Training (numerar sau cu cardul)

  Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara, nr. 18, et. 1, București, sector 6). Dacă veți alege această variantă, veți primi automat pe e-mail factura proformă împreună cu toate instrucțiunile necesare.


 • Mergeți la bancă

  a) Puteți achita numerar la orice sucursală BCR din București sau din țară (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme).

  b) Puteți merge cu factura proformă la banca la care aveți deschis contul și faceți ordin de plată.

  Dacă veți alege această variantă, după ce veți apăsa butonul Finalizează înscrierea!, veți primi automat pe e-mail factura proformă împreună cu toate instrucțiunile necesare.

La Extreme Training te bucuri de: