Caută
Close this search box.

”850 de manageri de top descopera secretele Inteligentei Emotionale in Leadership”

Bucuresti, 23 Septembrie 2013

COMUNICAT DE PRESA

”850 de manageri de top descopera secretele Inteligentei Emotionale in Leadership”

 

Extreme Training organizeaza Miercuri, 25 septembrie 2013, la Palatul Parlamentului, conferinta de business a anului: ”Leadership – The Power of Emotional Intelligence”, avandu-l ca speaker pe doctorul Daniel Goleman, unul dintre pionierii aplicatiilor directe ale neurologiei in business.

”Sunt Daniel Goleman si voi veni in Romania pe 25 septembrie 2013 la invitatia Extreme Training. Va voi impartasi secretele leadership-ului exceptional, puterea inteligentei emotionale si cum puteti folosi aceasta putere pentru a va transforma afacerea dintr-una buna in una excelenta, pentru a atinge succesul personal si a deveni un mare lider si pentru a trai o viata mai buna si mai fericita. Sunt foarte entuziasmat in legatura cu venirea in Romania si sper sa va vad pe toti acolo. Ne vedem acolo! Pe curand!  Va multumesc!” – Daniel Goleman

Evenimentul ”Leadership – The Power of Emotional Intelligence” aduce in prim-planul mediului de afaceri din Romania importanta managementului emotiilor in gestionarea si motivarea angajatilor, teoria care l-a propulsat pe doctorul Daniel Goleman in randul elitelor ganditorilor de business din lume.

”Leadership – The Power of Emotional Intelligence” va debuta cu o scurta prezentare a Managerului General al Extreme Training, Doctor Marian Rujoiu, care va asigura trecerea intre conceptele clasice de business si viziunea moderna, adaptata la contextul actual in care elementul cheie este potentialul factorului uman.

Acceptand invitatia Extreme Training, doctorul Goleman va sustine in prima parte a evenimentului o prezentare a conceptelor cheie care permit maximizarea performantelor economice utilizand abordari ”out-of-the-box” in fata a 850 de decidenti ai companiilor de top din Romania. Partea a doua a ”Leadership – The Power of Emotional Intelligence” va contine sfaturile doctorului Goleman pentru conducerea inspirata in vremuri de criza, urmata de o sesiune de intrebari, raspunsuri si autografe.

Extreme Training pune la dispozitia reprezentatilor presei interesati de acest eveniment un numar limitat de locuri, acestia putand opta pentru prezenta la intregul eveniment sau numai la conferinta de presa de la final.  Persoana de contact responsabila pentru relatia cu presa este Anca Pricop, Brand Manager, 0744 489 469, email: anca.pricop@coresecurity.ro.

Partenerul principal al evenimentului este Raiffeisen Premium Banking.

Organizatorul evenimentului este Extreme Training si co-organizatorul evenimentului este revista Capital. Partenerul logistic al evenumentului este reteaua Learning Network.

Sponsorii evenimentului sunt: Samsung, Core Security Advisers, Bitdefender, eBoda, Alka, Yellow&Goodbye, Devin. Partenerii evenimentului sunt: eJobs, MagicFM, BestResource, BusinessAge, Publicom, Indaco, Curtea Veche, JobsAlert, SC Systems, Ziare.com, Libris.ro, Profit 360, Business 24, Solaris, Leader Coach, Romania Libera, The Money Channel, Ele.ro, Euro<26, Reduc-Educ.ro, Cariere, VreauBilet.ro, Calendar Eveniment, Looms, BestJobs, Amelie.ro, Catalog Cursuri, Impact Events, Stretto, BusinessLive, Business Review, Drumuri catre tine, Rentrop Straton, Body Mind Spurit, Studentie.ro, Manager.ro, Manager Express, TVR 2.

Doctorul Daniel Goleman foloseste conexiunile dintre stiintele cognitive si mediul pragmatic de pe Wall Street pentru a introduce ”o idee revolutionara care spulbera paradigmele existente”, aceea de Inteligenta Emotionala. Cercetarile doctorul Goleman si activitatea jurnalistica a acestuia i-au adus doua nominalizari la premiul Pulitzer, premiul Washburn si o recunoastere a intregii activitati din partea American Psychological Association. In viziunea The Financial Times, Wall Street Jorunal si Harvard Business Review, doctorul Goleman este unul dintre cei mai influenti ganditori de business. Aceasta titulatura i-au adus un loc in World Economic Forum 2011, alaturi de Bill Gates, Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Dimitry Medvedev, Ban Ki-moon, David Cameron, Bill Clinton. Doctorul Goleman este unul dintre cei mai promovati speakeri Google.

Agenda evenimentului

08.30 – 10.00 – Inregistrarea participantilor

10.00 – 10.30 – Deschiderea Evenimentului

10.30 – 12.00 – The Primal Leadership  – Learning to Lead with Emotional Intelligence

12.00 – 13.30 – Business Lunch cu Dr. Goleman

13.30 – 14.15 – Interviu – Conducerea Inspirata in vremuri de criza (partea I)

14.15 – 14.30 – Pauza

14.30 – 14.45 – Interviu – Conducerea Inspirata in vremuri de criza (partea II)

14.45 – 15.15 – Intrebari si raspunsuri

15.15 – 15.45 – Sesiunea de autografe

15.45 – 16.15 – Inchiderea evenimentului

16.15 – 16.30 – Conferinta de presa

Cu deosebita consideratie

Marian Rujoiu  – Coordonator eveniment

Persoana de contact responsabila pentru relatia cu presa (acces eveniment si conferinta de presa) este Anca Pricop, Brand Manager, 0744 489 469, email: anca.pricop@coresecurity.ro.

Extreme Training – Imposibilul devine posibil!

 

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!