Caută
Close this search box.

Seminar demo Managementul Stresului

seminar demo managementul stresuluiStresul devine o problematică tot mai importantă a societății noastre. Studiile au arătat că relația dintre stres și eficiență, stres și sănătate este una directă. Tot mai multe persoane se plâng de oboseală cronică, lipsă de motivare, insomnii – efecte directe ale stresului.

Participând la acest training vei înțelege mecanismele stresului, cauze și efecte și vei putea să combați stările de stres.

Accentul se va  pune pe ceea ce poți schimba, deoarece presiunea există indiferent ce am face și cea mai importantă sursă de stres suntem chiar noi.

Vino și află cum putem să facem față provocărilor schimbând modul în care ne gestionăm timpul, conflictele sau relațiile cu alte persoane.

[divider style=”4″]

Ce vei învăța:

Vei afla informații utile pentru a duce o viață echilibrată. Astfel, vei învăța despre:

[step_graphics style=”4″ color=”#0c2164″][step style=”4″ text=”1″ headline=”Mecanismul stresului și care sunt factorii declanșatori;”][/step][step style=”4″ text=”2″ headline=”Cum reacționăm sub stres;”][/step][step style=”4″ text=”3″ headline=”Principalele căi de a face față stresului.”][/step][/step_graphics]

[divider style=”4″]

Teme abordate – seminar demo Managementul Stresului:

  • Ce este stresul;
  • Mecanismul stresului: cum ajungem să fim stresați, cum reacționăm la presiune, de ce reacționăm diferit la diverși factori de stres;
  • Diferența dintre stres și presiune;
  • Modalități de a face față stresului.

[divider style=”4″]

Trainer Alexandru Constantin

alexandru constantin managementul stresuluiAlexandru  Constantin este trainer și coach. Absolvent a două facultăţi (Management şi Psihologie), cu un master în Resurse Umane, s-a specializat pe partea de soft skills (comunicare, motivare, coaching, dezvoltare personală) și vânzări.

Studiază de peste 7 ani partea de psihologie organizaţională, este  NLP Practitioner (NLP – Programare Neurolingvistică)  şi coach în Analiză Tranzacţională.

A lucrat cu companii mari (Cosmote, Romtelecom, GDF-Suez, Eon, Petrom, HP) pe programe de vânzări, dezvoltare a echipelor, motivarea angajaţilor, dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi relaţionare, atât la nivel de management cât şi staff.

[divider style=”4″]

Detalii administrative

[bullet_block large_icon=”63.png” width=”” alignment=”center”]

  • Data:  31 martie 2016, joi[/bullet_block]

[bullet_block large_icon=”62.png” width=”” alignment=”center”]

  • Interval orar: 18.00-20.00[/bullet_block]

[bullet_block style=”size-16″ small_icon=”80.png” width=”” alignment=”center”]

  • Loc desfășurare: Iași, Universitatea Mihail Kogalniceanu, str. Bălușescu, nr. 2[/bullet_block]

[bullet_block style=”size-16″ small_icon=”40.png” width=”” alignment=”center”]

  • Acces: participarea este gratuită (locurile sunt limitate la 20 de participanți și se vor ocupa în ordinea înscrierilor. Confirmarea înscrierilor o veți primi pe e-mail în cursul zilei de 30 martie)[/bullet_block]

[divider style=”11″]

Înscriere seminar demo Managementul Stresului: 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!