Caută
Close this search box.

Evolutie cifra de afaceri Extreme Training

Cifra de afaceri -  Extreme Training

Evolutie cifra de afaceri Extreme Training

In trimestrul I din 2008 am  inregistrat o cifra de afaceri cu 30% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut!

Ne-am propus ca in 2008 sa oferim clientilor nostri Excelenta! Simtim deja cum acest lucru se intampla, atat in practica cat si in cifre!

Multumesc pe aceasta cale tuturor clientilor Extreme Training care ne-au ajutat sa ajungem aici!

Marian Rujoiu
Manager Extreme Trainng

[button_4 size=”small” color=”red” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/agenda-cursuri/”]Agenda cursuri Extreme Training.[/button_4]

Extreme Training  este o companie de training fondată în 2005 care și-a asumat misiunea de a-și sprijini clienții pentru a obține rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atât clienților corporate cât și persoanelor private) o gamă largă de servicii de Instruire și consultanță: de la leadership și  management, până la negociere, vânzări, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management.

În 2013, Extreme Training a organizat conferința Leadership: The Power of Emotional Intelligence avându-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit părintele inteligențe iemoționale. Anul acesta am ales tot un nr. 1 în lume, de data aceasta în domeniul persuasiunii și anume pe Jordan Belfort – Lup de pe Wall Street.

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!