Caută
Close this search box.

Marian Rujoiu – Trainer/Manager Extreme Training

Marian Rujoiu - Trainer/Manager Extreme TrainingDespre Marian Rujoiu


Sunt un tip practic ce a hotărât în urmă cu cinci ani înființ
area acestei companii. Posibil să vă întrebați de ce…. nu erau atâtea firme pe piață? Răspunsul este simplu. Am participat la o serie de traininguri cărora le lipsea ceva. Nu am găsit nici măcar unul să pot spune la sfârșit: acesta da training.  Atât eu, cât și ceilalți cursanți, plecam nelămuriți, nu primeam un răspuns la întrebările noastre și nu învățam mare lucru! Teoria abundă, iar practica abia dacă se făcea văzută. Astfel, am început să practic activitatea de trainer și am învățat ce au nevoie cu adevărat cursanții. De-a lungul training-urilor am folosit și le-am îmbunătățit prin prisma feedback-ului oferit de participanți. Sunt mândru de formula de training pe care o practic în acest moment, ținta mea fiind Excelența!

Expertiză: negociere, formator, NLP, management, customer care

Experiență:

  • Manager Extreme Training din 2005, companie în cadrul căreia a activat și ca trainer și ca manager, susținând cursuri de formator, de negociere, de vânzări, customer care, consulanță sau coaching, atât în regim deschis, cât și închis;
  • Inspector de specialitate II  la Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, Direcția Programe pentru Studenți, având atribuții în propuneri de proiecte, coordonare și implementare, realizare rapoarte și studii;
  • Președinte al Pro – Youth Association, având largă experiență în implementarea de proiecte studențești;
  • diverse funcții în cadrul asociaților studențești (USR, Pro-Youth, Senatul Studenților).
Educație și formare:
  • Formare în Hipnoza Eriksoniană;
  • Acreditare în Management de Proiect;
  • Formare ca business NLP Practioner;
  • Doctorat în sociologie, Masterat Studii Europene și Drept Comunitar și Licență în Filosofie;
  • Acreditat  Expert Achiziții Publice;
  • Trainer autorizat.

Marian Rujoiu este trainer acreditat cu o bogată experienţă în negociere, vânzări şi management.

A acumulat experienţă ocupând  diferite poziţii în diferite companii, începând de la vânzări din uşă în uşă, operator sondaje, voluntar şi preşedinte în ong-uri, până la funcţia de director general. În anul 2005 a înfiinţat compania Extreme Training.

Până în prezent a instruit peste 2500 de persoane din domenii diferite  (medical, auto, imobiliar, organizări evenimente, echipamente, producţie, administrativ, IT, presă etc).

Clienţii au apreciat întotdeauna la Marian Rujoiu implicarea sa, pregătirea şi profesionalismul de care a dat dovadă. Totodată, un atu al acestuia a fost experienţa dobândită în trecut ca angajat şi angajator dar mai ales faptul că, înainte de toate,  în cadrul cursurilor a dat startul trecerii la acţiune, mobilizând participanţii către rezultate imediate şi succes.

Puteti vizita blogul lui Marian Rujoiu accesând www.marian-rujoiu.ro

Ce spun altii despre Marian RUJOIU

Stimate domn Rujoiu,

Despre cursul dumneavoastra as avea o sumedenie de lucruri de spus si as putea intocmi o scrisoare lunga de multe pagini dar m-am decis sa exprim doar ideile principale.
Inainte de toate, cursul de negociere la care am avut placerea de a asista pe data de 21-22 aprilie a. c. este ceea ce as numi eu un curs pentru noua generatie sau as putea spune un curs de noua generatie.

Eu impart cursurile in doua mari categorii: cele in stil vechi, unde doar cel ce preda vorbeste, numai parerea lui conteaza, se foloseste un limbaj inalt academic iar atmosfera tinde nu rareori spre monotonie si cele in stil nou, interactive, cu limbaj si adresari familiare, care mentin atentia treaza si favorizeaza o prezenta mai numeroasa.
Cursul predat de dvs. este, consider eu, pentru cea de-a doua categorie, pe care o apreciez mai mult.
As dori sa scot in relief acum niste elemente pe care le-am observat in cadrul trainingului, pentru a demonstra ca este cu adevarat vorba de unul de noua generatie, unul care ar fi apreciat de noua generatie.

Mai intai, se pleaca de la ideea de a oferi niste indicatii pentru niste imprejurari reale, nu o serie de sfaturi generale de comportament, pe care le intalnim pretutindeni si care uneori isi dovedesc lipsa de fecunditate in realitate. Trainingul dvs. porneste de la situatii reale care sunt analizate si are ca finalitate tot un comportament adecvat intr-o lume reala.

Un lucru la care marturisesc ca initial nu ma asteptam a fost relatia foarte amicala cu trainerul, care era realmente parte a grupului. Initial credeam ca va fi una mai profesionista, mai rece. Un alt lucru de care ma temeam era eventuala infumurare a unor participanti, deoarece este stiut ca din pacate unii din oamenii cu mari ambitii au si alte insusiri mai neplacute, precum egoismul sau desconsiderarea altora. Nu a fost cazul, micul colectiv de circa 20 de persoane care s-a creat cu ocazia cursului a fost unit iar relatiile erau de mare amicalitate si amabilitate. A fost deci o atmosfera placuta, ceea ce ajuta la buna desfasurare a activitatii.

Pe langa aceasta, cei prezenti erau oameni cu perspective, cu o serie de calitati si de la care prin urmare se puteau afla niste informatii folositoare. Prin urmare, putea avea loc o socializare utila
.
Materialele erau redactate intr-o asemenea maniera incat se putea sesiza utilitatea lor practica imediat si indicatiile de acolo erau aplicabile. Pot spune ca am fost bucuros cand am observat ca dumneavoastra, trainerul, sunteti apropiat de varsta cu noi, cei ce am fost de fata. Acest lucru presupune un mod de a privi viata oarecum asemanator, o gandire destul de apropiata, exista impresia ca o persoana nu foarte diferita de noi ne vorbeste noua si se crea astfel impresia ca ceea ce e valabil pentru el e la fel de valabil si pentru noi.
Dar mai este o caracteristica a acestui training, care o consider cea mai importanta: insusirea de a constitui un timp folosit in mod adecvat.

In viata exista intervale de timp scurte care pot avea urmari nefaste pentru o lunga vreme, uneori toata viata si altele care, la fel de scurte, pot fi benefice deasemenea uneori chiar si pentru restul vietii. Ideea este de a sesiza astfel de momente si de a profita de ele, deoarece acestea sunt, am putea spune, cele mai importante ale vietii. Consider ca daca informatiile transmise in cadrul acestui training sunt intelese si corect insusite, modul de comportare in situatiile de negociere se poate schimba in bine, astfel incat succesele in viitor sa fie multiple. Este genul de cazie care ar putea chiar sa schimbe viata cuiva, evident acest lucru depinde de fiecare individ.

Pentru a nu da senzatia ca acest training este ultima frontiera in materie de negocieri, imi exprim parerea ca ocazii precum acestea sunt doar debutul in universul negocierilor, sunt doar niste indicatii de pornire, adevarata negociere inseamna practica, inseamna folosirea celor mai bune metode in conditii in care cauza pusa in discutie este de mare importanta personala, aceasta creand stres si poate o stapanire de sine mai dificila. Intr-adevar, cunoasterea si intelegerea celor prezente in materialele trainingului este doar primul pas. Consider insa ca tot asa precum daca in constructia unei cladiri temelia este solida cladirea va fi rezistenta si in aceasta situatie daca inceputul este facut corect, activitatea viitoare in aceasta dimensiune a vietii va fi eficienta.

Si deoarece multi ar spune ca teoria nu inseamna nimic, practica fiind cea care conteaza eu as spune: intr-adevar, rezultatele se vad in practica, dar erorile in practica vin tocmai din necunoasterea teoriei, care trebuie deci insusita corect.
In incheiere as dori sa-mi exprim parerea ca cele mai bune metode de incurajare a participarii la cursurile Extreme Training ar fi raspandirea vestii de despre ele de catre participanti, deoarece se stie ca oamenii au in general incredere in aprecierile pozitive ale bunilor prieteni si totodata prezentarea acestor traininguri la targuri din acest domeniu si prin publicitate online si multimedia.

Cele mai bune urari,

Calin RADU

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!