Caută
Close this search box.

Alina Rujoiu – Asistent manager

Alina RujoiuSunt asistent manager în cadrul companiei Extreme Training. Mă bucur că am facut această alegere acum ceva timp, deși nu am plecat încrezătoare pe acest drum. Extreme Training s-a dovedit a fi ceea ce imi doream, astel că la categoria hobby uri sau pasiuni nu prea aș mai avea ce să adaug pentru că ceea ce fac fac cu pasiune. Dacă ar fi sa adaug o pasiune aș putea să adaug catelușii care îmi sunt foarte dragi și sunt 2 la număr : Pufy si Lisa ( “colegii noștrii” ). Sunt două  ființe care te pot bucura și te pot inveseli în orice moment al zilei.
Ceea ce imi place cel mai mult în Extreme Training este atmosfera de lucru. Când aud diferite persoane care spun ca nu le place la locul de muncă pentru că este foarte stresant, că au colegi răutacioși sau că au un șef care este un adevarat dictator mi-ar placea să poată lucra și ele  la Extreme măcar o zi. Legat de relația mea cu Extreme aș putea spune : “mamă- copil”- la Extreme am crescut, Extreme m-a ajutat să mă dezvolt, iar acum că am “crescut” fac tot posibilul să o ajut eu să se mențină și să crească. Împreună vom reuși ! Când spun împreună mă refer atât la colegi cât și la clienții Extreme Training. Una dintre marile satisfacții  este aceea de a vedea mulțumirea participanților la cursuri atât scrisă pe hartie cât și nescrisă, dar care tot se vede pe loc sau la următoarea reîntâlnire . O altă satisfacție la fel de mare este și aceea când citim un e-mail sau comentariile  la articolele transmise de noi săptâmanal spre publicare  de la o persoană pe care nici măcar nu o cunoaștem , dar căreia i-am putut fi de ajutor.
Colegii au apreciat la mine: perseverența, implicarea, abilitățile organizatorice, punctualitatea, dedicarea, buna dispoziție, corectitudinea maximă, veselia contagioasă,  dorința de dezvoltare, împacă pe toată lumea

Ca si concluzie “Lasă grijile, începe să trăiești”  și privește  viața prin lentila bucuriei!!!!!
Date de contact: Rujoiu Alina
E-mail : secretariat@traininguri.ro
Tel : 0726 00 55 55

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!