În perioada 2010-2012, Extreme Training a derulat proiectul Fii Genial (ID 75610), proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”. Proiectul a avut drept obiectiv promovarea şi implementarea unui pachet integrat de servicii de informare, de formare profesională şi de consultanţă/asistenţă în vederea iniţierii unei activităţi independente în vederea atragerii şi menţinerii a cât mai multor persoane aparţinând grupului ţintă pe piaţa muncii.De activitățile proiectului au beneficiat câteva sute de persoane care au participat la cursuri de formare profesională, de consultanță pentru inițierea unei activități independente sau au fost informați despre evoluția pieței muncii în regiunea de implementare.

Ca parte a acțiunilor pentru sustenabilitatea proiectului, Extreme Training își respectă angajamentul fața de membrii grupului țintă și instituțiile finanțatoare și organizează un seminar gratuit adresat persoanelor care au inițiat sau doresc să inițieze o activitate antreprenorială.

Seminarul gratuit  Antreprenoriat – talent sau abilitate îndrumă spre simplificarea lucrurilor, înfăţişează concret ce trebuie să îmbunătăţim pentru a ajunge să gândim ca nişte antreprenori. Vei înţelege care sunt paşii de urmat pentru ca şi tu să îţi pui ideile în practică, să îţi construieşti un mecanism personalizat de generare a succesului.

Sunt doar câteva dintre întrebările ce urmează a fi discutate. Vei vedea că lucrurile, în complexitatea lor aparentă, pot fi, de fapt, foarte simple!


Dacă îţi doreşti:

Sau dacă, pur şi simplu,:

....vino la seminarul gratuit Antreprenoriat - talent sau abilitate în data de 22 septembrie.Vei înţelege că şi lumea ta este plină de posibilităţi şi idei excelente!

Locul de desfășurare: sediul Extreme Training, Str. Ernest Juvara, nr. 18, etaj 1
Data: 22 septembrie
Program: 18,00-21,00

Tematica seminarului Antreprenoriat - talent sau abilitate:

Trainer – Ioana Stoica

Ioana Stoica - Extreme Training - Antreprenoriat“Sunt creatorul proriului meu drum, ştiu că şi tu poţi face asta! Eşti muza mea, o sursă valoroasă de inspiraţie şi învăţături!

Mi-am găsit fericirea în faptul că nimic nu este perfect. Dacă ar fi fost altfel…sunt convinsă că ne-am fi plictisit teribil!

Totul este posibil!.. Pentru că nu există “nu pot”, ci doar “nu vreau”! Nu vedem limite decât atunci când ni le creăm singuri! În lumea noastră plină de oportunităţi, dezamăgirea, refuzurile, eşecurile – sunt pregătirea pentru succes! Un capăt de drum este şi o cale nedescoperită încă!”

Educaţie şi dezvoltare profesională:

Experienţă:

  1. Înscrierea se face prin completarea formularului de mai jos.
  2. Persoanele înscrise (care au furnizat informaţii corecte în formularul de înscriere) vor primi un e-mail de confirmare (vă rugăm să verificaţi atât folderul inbox, cât şi bulk). Întrucat locurile sunt limitate, vor fi selectaţi primii înscrişi din listă.
  3. Accesul este GRATUIT în baza completării formularului de participare (formular grup ţintă) ce va fi primit pe email de persoanele înscrise și care poate fi completat şi în cadrul seminarului.

Înscrierile pentru acest eveniment au fost oprite întrucât locurile disponibile au fost ocupate. Va mulțumim pentru interesul manifestat față de acest eveniment!

 

Proiectul „Fii Genial” (www.fii-genial.ro )

O șansă în plus pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă

S.C. EXTREME TRAINING S.R.L. în parteneriat cu S.C Solid Consult Time S.R.L. a derulat proiectul cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”, intitulat „FII GENIAL!”.

Proiectul a început la 1 noiembrie 2010 și s-a încheiat la 31 octombrie 2012.

Obiectivul general al proiectului l-a constituit „Promovarea şi implementarea unui pachet integrat de servicii de informare, de formare profesională şi de consultanţă/asistenţă în vederea iniţierii unei activităţi independente în vederea atragerii şi menţinerii a cât mai multor persoane aparţinând grupului ţintă pe piaţa muncii.„

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!