Caută
Close this search box.
[maxmegamenu location=max_mega_menu_2]
belfort

Adevărul este că atât în viață, cât și în Business chiar și cei mai buni oameni au nevoie de cele mai bune instrumente pentru a fi cu adevărat convingători.

Metodele care într-adevăr funcționează sunt puține, iar atunci când le înveți de la un practician, economisești timp, bani, resurse, energie și maximizezi șansele pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Vânzările sunt oxigenul oricărei organizații, iar fără oxigen organizația moare. Acum mai mult decât oricând, persuasiunea, indiferent că ești vânzător, cumpărător sau într-o poziție de lider, devine simpla diferență care face diferența.

Astăzi, programul lui Jordan Belfort, Straight Line Persuasion System, îi permite să pregătească orice companie sau individ, indiferent de vârstă, pregătire, domeniu, statut social sau experiență și îi ajută să obțină rezultate imediate, abundență și succes fără să-și compromită integritatea sau etica.
Vino să înveți de la adevăratul lup de pe Wall Street!

Ai văzut filmul, acum întâlnește-l pe Jordan Belfort!

Personajul real interpretat de DiCaprio în Lupul de pe Wall Street vine în România la invitatia Extreme Training. El va prezenta celebrul sistem Straight Line Persuasion. Sistemul creat de Jordan, Straight Line Persuasion, este conceput astfel încât să alinieze forța necesară pentru generarea succesului în orice mediu de afaceri. Vei învăța elementele cheie care guvernează afacerile și persuasiunea, precum și strategiile și tehnicile specifice necesare pentru a construi, gestiona, promova și crește în mod eficient compania la cel mai înalt nivel.

Ce vei învăța la această conferință?

Aceasta conferință este axată pe celebrul sistem Straight Line Persuasion,
– cum poți convinge pe oricine – fără a încălca etica – sa facă orice –
PLUS cum să-ți mărești veniturile, vânzările, rata de închidere și încrederea.

Înainte de a te decide să participi, tu sau echipa ta, vezi top 10 lucruri pe care Jordan le va aborda în cadrul acestei conferințe.

Top 10 lucruri pe care le vei învăța:

Secretul pentru a încheia orice afacere cu calm și în mod constant de fiecare dată, fără cea mai mică urmă de presiune

Este elegant, clasic și extrem de eficient. Vei afla cum să creezi un raport imediat, cum să controlezi conversația cu măiestrie și cum să finalizezi cu succes vânzarea.

Arta și știința sistemului prospectării Straight Line Persuasion

Vei învăța cum să dezvolți un canal de vânzări de milioane de euro.

Cele patru elemente cheie pentru a crea prezentări etice care să ducă, efectiv, la încheierea afacerii

Majoritatea prezentărilor în vânzări sunt total greșite și te opresc, de fapt, de la închiderea vânzării pe care ti-ai propus-o.

Cum să intri rapid în contact cu potențialii clienți și cum să le foloseștipentru a aduna informații masive.

Folosind Straight Line Persuasion potențialii clienți vor fi predispuși să aibă încredere în tine, așa că-ți vor spune care sunt valorile lor cele mai înalte, dar și care este durerea lor cea mai mare. Având aceste informații îți maximizezi șanele să închei afacerea cu minim 60%.

Cum să contracarezi imediat obiecțiile și credințele limitatoare ale cumpărătorului, cum să transformi scepticii în cumpărători.

Această tehnică reprezintă secretul sistemului Straight Line și îți va îndemna clienții să cumpere. Aste o diferență uriașă între a spune tu: ”trebuie să cumperi” și a spune el: ”vreau să cumpăr”.

Procesul Negocierii Straight Line pas cu pas

Vei afla inclusiv cele 7 cuvinte magice care îți permit să obții cele mai mici prețuri de fiecare dată atât ca vânzător cât și cumpărător. Vei ști totodată cum să folosești cele 5 elemente Straight Line pentru a construi un scenariu de discuție logic și emoțional, elegant și eficient.

Cele 4 elemente de bază ale jocului intern.

Aceste patru elemente sunt absolut esențiale pentru succesul tău, îți determină starea mentală și domină în orice situație de afaceri. Dacă îți lipsește chiar și unul dintre ele, vei ajunge să-ți sabotezi propriul succes!

Formula în 10 pași pentru construirea unui flux de recomandări și obținerea clienților pe viață.

Cu această formulă demonstrată, îți vei face viața de o mie de ori mai ușoară.

Și, din nou, acesta este doar începutul.

Odată ce ai participat la trainingul lui Jordan, Straight Line Persuasion, vei fi pur și simplu de neoprit. Vei gândi, vei simți și vei acționa la un nivel superior.

Creșterea Echipelor de vânzări

Formarea, Gestionarea și Motivarea echipei tale pentru a genera o performanță de clasă mondială. Vei afla top 9 greșeli distructive operaționale care îți ruinează afacerea și vei ști cum să folosești cumulativ Straight Line Marketing (crearea unui sistem eficient, online sau offline, care să funcționeze mână în mână cu eforturile tale de vânzare.)

Despre Jordan Belfort

Numele meu este Jordan Belfort. Dacă îți sună familiar, este din cauză că Leornardo DiCaprio a făcut faimoasă titulatura ”Lupul de pe Wall Street” în filmul de succes cu același nume.
Nu este nimic greșit în a ști cum să vinzi un produs, un serviciu sau pe tine însuți. De fapt, este cea mai importantă abilitate de business și viață pe care o poți stăpâni.

Care este lucrul tău cel mai de preț pe care îl ai în afaceri…și în viață?
Persuasiunea.

Abilitatea de a-ți vinde eficient produsul sau serviciul…de a încheia afacerea, atât în business, cât și în viața personală, de a ieși în evidență, de a fi văzut, de a-ți susține cauza…
… și făcând toate acestea, să-ți creezi cel mai măreț destin posibil.

The real Wolf of Wall Street, Jordan Belfort

straight line belfort
belfort
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!