Branding Personal

Branding personal în organizații

Într-o formă sau alta, fiecare dintre noi încearcă într-o organizaţie să polarizeze asupra lui o putere pe care să o poată folosi în orice împrejurare: pentru poziţia în organizaţie, pentru respect, pentru măriri de salariu, pentru autosatisfacţie, pentru a atinge succesul, pentru a avea rezultate etc.! Fiecare doreşte putere, chiar dacă nu o numeşte aşa, ci vorbeşte despre atuuri sau altceva.

În acest articol voi încerca să-ţi arăt care sunt aceste surse de putere pentru tine, surse etice, care-ţi pot asigura un auto branding excelent! Rămâne ca după ce citeşti acest articol să alegi acele surse care ţi se potrivesc mai bine! Aceste surse ale puterii le voi împărţi în două categorii pentru o mai uşoară parcurgere a lor: surse interne de putere şi surse externe de putere! Acest articol va prezenta sursele interne ale puterii urmând ca într-un articol viitor să prezint sursele externe ale puterii!

Branding Personal – Despre sursele interne de putere

După cum probabil titlul îţi spune, principala sursă a puterii o reprezinţi chiar tu! Formele în care poţi dobândi prin propriile forţe mai multă putere le vei regăsi în următoarele rânduri!

Aceste surse ale puterii sunt surse pe care le poţi folosi cu încredere pentru un brandig personal de exceptie! Unele dintre ele probabil îţi va fi mai uşor să le asimilezi, altele mai greu, cert este însă că sunt la îndemâna ta. Îndrăzneşte să le foloseşti! Aceste surse te fac mai puternic şi mai bun. Ele sunt acele lucruri care contribuie totodată la felul tău de a fi. Practicându-le, vei avea o putere mai mare de convingere, vei putea influenţa cu integritate, vei avea o poziţie în organizaţie care îţi poate oferi o satisfacţie unică!

Mai sunt o serie de surse interne ale puterii, m-am oprit însă doar la 10, acelea pe care le-am considerat cele mai practice şi cu efecte imediate. Aceste surse sunt utile şi bine de folosit indiferent de poziţia pe care o ocupi, fie ea managerială, fie de conducere, toate conducând direct la branding personal!

Scris de Marian RUJOIU – Trainer. Manager. Coach – Extreme Training

Curs Formator
Training Mastery
Curs Dezvoltare Personală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!