Caută
Close this search box.

Bruno Medicina – despre Firewalking sau mersul descult pe carbuni incinsi

FIRE-150x150Ce se întamplă când piciorul dezgolit atinge jarul a cărui temperatură se ridică la 530 de grade Celsius? Pur și simplu, o minune! Simțiți cum energia focului explodează în venele dvs. Corpul e gata de acțiune, iar creierul “turat” la maximum! Concentrarea atinge apogeul: primul pas,  primul gând: “trebuie să reușesc! Am voință, mă slujesc de ea! Pot!” Ultimul pas pe covorul de jăratec și gândul asociat lui: “am reușit! Dacă am făcut asta, voi fi oricând în stare să dărâm obstacolul ce-mi stă în cale. Pot orice!”

Pășind desculț pe cărbunii încinși, înlăturați orice barieră mentală ce vă limitează succesul în afaceri și în viață! Firewalking sau mersul desculț pe cărbuni încinși este cea mai modernă metodă de training pentru generarea de schimbări spectaculoase. Pregătit cu grijă, mentalul dvs. – relaxat, încrezător în forțele proprii – va crea cu ușurință premisele trecerii cu bine de momentul plimbării în picioarele goale pe cărbunii încinși – dovada că, oricând, veți putea depăși orice obstacol.

Vă este teamă să încercați?

Înțelegem perfect această temere. Este dreptul dvs. de a refuza sa participati la “proba de foc”, dacă teama de a nu va accidenta va domina. Veți putea experimenta cu alta ocazie puterea gandului asupra sentimentului, aplicand toate tehnicile deprinse in timpul conferinței.

Cu toate acestea, va spun cu toata sinceritatea ca ar trebui însă să vă fie teamă să nu încercați, pentru că dacă nu o faceți, următoarele lucruri vor ramane adevarate enigme pentru dumneavoastră:

  • Atingerea un obiectiv măreț
  • Adevaratul gust al succesului
  • Depasirea propriilor convingeri limitatoare
  • Ce inseamna sa dezlantuiti o imensa forta interioara.

Este bine sa stiti ca riscul de a se produce arsuri este extrem de redus, iar acesta se poate ivi doar in cazurile in care instructiunile primite nu sunt respectate intocmai sau cand sunteți hipersensibil la caldura. Ingestia de alcool sau medicamente care afecteaza sistemul nervos, incercarea de a va proteja talpile umezindu-le, pot cauza accidente.

In final, foarte putini dintre participantii la astfel de seminarii aleg doar postura de spectator. Si cu siguranta multi dintre ei, ulterior, regreta ca nu au facut pasul. Bucuria celor care reusesc sa impuna gandul pozitiv si dorinta de a reusi sentimentului de frica este de invidiat. Iar de multe ori, entuziasmul acestora este molipsitor, unii dintre cei tematori demonstrand pana la urma ca forta lor interioara a fost descatusata pentru ca firewalking-ul este un instrument de autodezvoltare.

Nu-i de mirare ca supararea zeilor a fost atat de mare atunci când Prometeu a furat Focul Sacru si l-a daruit oamenilor. Pentru ca acestia sa devina asemeni zeilor: puternici. Trebuie doar sa-l atingeți pentru ca el sa va poata transmite intreaga sa forta. Acesta atingere va va descatusa energiile latente interioare. Fie ca mergeți pe carbunii încinși sau doar va uitati la cei care o fac, invatati sa va depasiti limitele si sa faceți schimbarile pecare vi le doriti.

Departe de a fi o manifestare mistica este vorba de o metafora foarte puternica ce transmite inconstientului impulsuri. Acestea va vor ajuta sa depășiti temerile atavice, sa descoperiti adevaratele obiective, sa spulberați granițele posibilului.

Vă aștept pe 25 octombrie 2012 la Sala Polivalenta din București la Conferința Leadership 530 unde voi vorbi despre leadership alături de Marian Rujoiu și Mircea Chira. Seara, toți participanții vor avea ocazia de a experimenta efectul uimitor al mersului pe cărbuni încinți. Pentru detalii și înscrieri apăsați aici sau vizitați pagina de Facebook a evenimentului.

 

Bruno Medicina – Trainer asociat

Extreme Training

bruno-medicina-1-150x150Născut la Genova, în Italia, Bruno Medicina are o experiență de peste 25 de ani în vânzări, management și training. Interesat și de aspectul teoretic al vânzării, și-a perfecționat cunoștințele de psihologie în domeniul comercial urmând după absolvirea facultății de psihologie cursuri de specializare în Programarea NeuroLingvistica, Analiză Tranzacțională, Hipnoza Eriksoniana, Tehnici de comunicare, Personal și Business coaching.
Este promotor în aplicarea conceptului de “calitate totală”, dezvoltând o serie de seminarii originale în domeniu: Total Quality Coaching, Total Quality Life, Total Quality Selling. Bruno Medicina este cel care a adus în România celebrul “Firewalking seminar”, considerat în intreaga lume cea mai spectaculoasă și mai eficientă cale de dezvoltare personală.

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!