Caută
Close this search box.

Bruno Medicina – Trainer Extreme Training

Despre Bruno Medicina

Când încerc să spun cine sunt și ce am făcut până acum, la aproape 50 de ani, sunt foarte conștient de impresia de haos pe care o transmit: e greu de înțeles cum se împacă pasiunea pentru arte marțiale și cursuri de supraviețuire, pe care le țineam în armată, cu diploma de conservator în pian și orgă; sau care este legătura dintre facultatea de litere clasice cu pasiunea pentru electronică și calculatoare și cum se leagă asta cu brevetele de parașutist, scafandru, speolog, ca să spun o mică parte.

Expertiză:

  • Firewalking: Este o experiență definitorie pentru noul mileniu și poate schimba rapid modul de organizare al unei firme, aducând schimbări în bine la toate nivelurile, schimbări de care vor beneficia nu numai managerii și angajații, ci și clienții acesteia.
  • Coaching: inspirație și motivație pentru a reuși
  • Leadership (FLY – Find the Leader in You): Leadership înseamnă a scoate ordine din haos. Înseamnă a lua o serie de resurse, oameni, evenimente, care merg pe cont propriu și a le îndrepta spre un scop comun.
  • Boardbreaking: sparge limitele!

Vedeți, eu sunt convins că talentele și potențialul pe care le avem sunt daruri primite, daruri pe care avem DATORIA să le folosim și, mai devreme sau mai târziu, va trebui să dăm socoteala despre cum le-am folosit. Și de asta nu încetez să îi provoc în orice mod posibil pe toți cei care vor să intre în contact cu potențialul lor, să descopere și să folosească puterea fantastică pe care o au și asta e mesajul de bază pe care încerc să îl transmit la orice seminar, conferință, prin intermediul oricărui articol. În acest scop, coaching-ul – care înseamna de fapt să ai un fel de antrenor personal – este o metodă extraordinară de a-i ajuta pe ceilalți să își descopere puterea lor și să atingă performanțe de vârf și de asta a avut așa de mult succes. Practic, orice vedetă, manager, atlet, peformer de top apelează la un coach pentru a își îmbunătăți performanțele, în timp ce are grijă de echilibrul și calitatea vieții sale.

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!