Caută
Close this search box.

Seminarul gratuit „Build your online business”

build your online businessExtreme Training te invită să participi la seminarul “Build your online business”, care va fi derulat joi, 26 ianuarie 2012, ora 17.30, în Sala Senatului, Clădirea Rectoratului, Universitatea Politehnica Bucureşti.

”La sfârşitul acestui seminar vei obţine o nouă perspectivă a ceea ce înseamnă cu adevărat o afacere online şi vei putea aplica imediat strategiile furnizate pentru a obţine rezultate pe internet.”  Marius Achim – lector seminar.

Vă mulţumim frumos pentru înscrieri. Înscrierile s-au oprit. Persoanele selectate vor fi anunţate prin email până cel târziu ora 16.

Deoarece numărul de locuri este limitat, confirmarea se va face în ordinea înscrierilor!

Înscrie-te prin click aici!

Marius Achim are experienţă în crearea de produse informaţionale despre cum să îţi construieşti o afacere online care să îţi aducă venit pasiv. El a îndrumat sute de membri din programul Membership şi i-a instruit pentru a porni în mediul online cu cele mai bune cunoştinţe. Acum vrea să ofere tuturor o şansă de a beneficia de experienţa lui ajutând astfel şi mai mulţi oameni să îşi lanseze propria afacere pe internet.

Iată ceea ce au de spus doar o parte din membrii programului Membership:

Planul meu pentru anul acesta este să-mi lansez un program de membership, să am venituri online şi să învăţ tot ce ai predat în Membership. Oricum, este o mare diferenţă între , perioada în care mă întrebam de ce îmi trebuie şi domeniu şi hosting ca să am un site – şi perioada de acum când am tupeu să mă gândesc la propriul meu program de membership. Iar diferenţa de rigoare se numeşte Membership – marca Marius AchimMădălina Dumitru

De mult caut un program care să mă facă să înţeleg cum să începi o afacere pe internet, un program care să te înveţe ceva concret. Eram sătul de prostioare ieftine traduse de pe anumite site-uri străine. În Membership am găsit o structură clară şi concretă despre cum să începi un program de acest tip. Ai tot ce-ţi trebuie: cum să foloseşti eficient wordpress, social media, SEO, cum îşi alegi nişa şi produsul, marketing şi multe altele. Marius explică simplu şi pe înţelesul tuturor în aşa fel încât imediat poţi aplica acele informaţii. Atenţia acordată membrilor mă face să rămân un client fidel. Felicitări Marius încă o dată pentru tot ceea ce faci. Mult succes!Alin Ghizasan

La acest seminar vei învăţa:

 • Cum să alegi topicul în care îţi vei lansa afacerea
 • Cum să strângi fani care doresc să afle tot mai mult de la tine
 • Cum să creezi un produs
 • Ce unelte să foloseşti
 • Cum să pregăteşti o lansare
 • Strategii eficiente de a obţine trafic
 • Cum să îţi dezvolţi afacerea deja creată
 • Cum să o modelezi astfel încât să obţii venit pasiv

Pentru a vizita programul Membership puteţi accesa acest link:

Deoarece numărul de locuri este limitat, vă rugăm să vă înscrieţi din timp prin click aici. Selecţia se va face în ordinea înscrierilor.

AGENDA SEMINARULUI (joi, 26 ianuarie 2012)

 • 17:30 – 18:00 Welcome coffee
 • 18:00 – 18:10 Deschidere eveniment
 • 18:10 -20:00 Seminar (Marius Achim)

Locurile sunt limitate, iar înscrierile vor fi făcute în ordinea solicitărilor.

IMPORTANT:

1. Înscrierile vor fi oprite cel târziu în data de 25 ianuarie 2012, ora 12.00

2. Persoanele înscrise (care au furnizat informaţiile corecte în formularul de înscriere) vor primi email de confirmare în data de 25 ianuarie între orele 16 şi 18.00 (vă rugăm să verificaţi atât folderul inbox cât şi bulk). Vor fi selectaţi primii înscrişi din listă.

3. Accesul este GRATUIT în baza formularului de participare (formular grup ţintă) ce va fi primit pe email de persoanele inscrise care poate fi completat şi în cadrul seminarului.

Pentru orice nelamurire te rugăm să ne contactezi.

______________________________________________________________________________________

Evenimentul va avea loc in cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3 – „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 – „Promovarea culturii antreprenoriale” Proiectul este coordonat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, având ca parteneri Federația „Junior Chamber International România”, SC Extreme Training SRL si Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România.

Obiectivul  proiectul vizează stimularea inițierii de afaceri pentru 3000 de studenți sau absolvenți de studii superioare, care doresc să desfășoare o activitate independentă. În acest sens, în fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale țării vor fi înființate centre de informare antreprenorială cu privire la mediul de afaceri, la oportunitățile de inițiere/ dezvoltare a afacerilor precum și la legislația relevantă.

În scopul îmbunătățirii competențelor și abilităților antreprenoriale,  800 de tineri vor participa la cursuri de formare antreprenorială – nivel de bază, iar 320 – la cursuri de nivel avansat, aceștia urmând a elabora planuri de afaceri complete, planuri dintre care 40 vor primi sprijin în vederea concretizării.

Prin creșterea potențialului antreprenorial al grupului țintă, proiectul contribuie la creșterea ocupabilității, competitivității și mobilității forței de muncă. Sprijinul acordat demarării activităților independente și ocupării pe cont propriu dezvoltă autonomia, flexibilitatea și spiritul de inițiativă ale tinerilor. De asemenea, susținerea dezvoltării afacerilor este generatoare de noi locuri de muncă pentru tineri, contribuind la creșterea nivelului de ocupare la nivel national și la favorizarea creării unei piețe a muncii flexibilă și inclusivă.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial  Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeşte în oameni!

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!