Caută
Close this search box.

Cartea Esti Genial Oricum

EXTREME TRAINING a lansat cartea „Esti Genial Oricum” – Angajat sau Angajator!

Cartea este coordonată de managerul de proiect, domnul Marian Rujoiu și elaborată în colaborare cu echipa site-ului de recrutare ejobs.ro și cu trainerii Extreme Training.

Cartea este împătţită în 3 secţiuni:

– Secțiunea 1: Angajat sau Angajator

– Secțiunea 2: Angajat

– Secțiunea 3: Angajator

În prima secțiune – Angajat sau Angajator – se regăsesc articole scrise de specialiști în domeniu, în domenii precum coaching, succes în afaceri, dezvoltare personală, dezvoltarea încrederii în propriile forțe, descoperirea vocației: angajat, angajator sau freelancer.

Secțiunea 2 abordează subiecte care se adresează angajaților – cum să îți construiești un CV, o scrisoare de intenție, cum să te prezinți la interviu și câteva sfaturi despre cum trebuie să reacționezi și care e atitudinea cea mai potrivită pe care trebuie să o ai în fața posibilului angajator.

Secțiunea 3 este împărțită în alte două sub-secțiuni, pe două mari domenii ale antreprenoriatulu: “Motivare, management și Leadership” și “Negociere și vânzări”. Fiecare dintre cele două secțiuni conține articole și sfaturi pentru angajatori cu privare la motivarea angajaților, la gestionarea echipei, la comunicare eficientă, la cum să începi și să gestionezi o afacere, cum poți negocia cu rezultate, cum să vinzi și să îi convingi ușor pe ceilalți.

Costul de tipar al cartii este finanțat din bugetul proiectului astfel că ea se adreseaza exclusiv persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din regiunea Bucuresti-Ilfov. Cartea nu este disponibila pentru vanzare altor categorii de persoane.

Pentru a intra GRATUIT în posesia cărţii trebuie să urmaţi doi paşi simpli:

1. Completaţi aplicaţia pe care o puteti descarca prin click aici!

2. Veniţi apoi cu documentele completate la sediul EXTREME TRAINING din Calea Plevnei, nr. 61, etaj 1, sala 11 pentru a lua cartea.

3. Atunci cand veniti sa ridicati cartea puteti opta si pentru inscriera la cursuri gratuite (detalii gasiti aici:

Persoană de contact:

Aureliana POPA

E-mail: fiigenial@traininguri.ro

Telefon: 0722 15 13 15

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!