Ce este succesul?

Are  succesul vreo definitie universal valabila? Extreme Training a intrebat oamenii ce parere au. Vezi raspunsurile video iar apoi lasa-ne si definita ta printr-un comentariu!

13 răspunsuri

  1. Succesul este atunci cand te invidiaza lumea si nu stie de ce. Succesul este in functie de domeniu, cu cat mai multe domenii de succes cu atat mai multe invidii. Se poate sa nu excelezi in toate domeniile (e chiar impozibil).

  2. Oamenii masoara succesul în multe moduri diferite şi pe mai multe niveluri. Pentru mine, a fi un om de succes – include nu doar sa ma bucur de ceea ce fac, de job-ul meu dar, de asemenea, sa creez valoare pentru altii, de creere a unui impact clar asupra altor persoane. Cred că este important să se instituie obiectivele in viata, este important sa identificam ce înseamnă succesul personal si profesional pentru fiecare dintre noi, astfel încât atunci când vom reuşi, cand vom ajunge acolo, sa stim :))

  3. definitia succesului………,sa poti sa utilizezi la maxim abilitatile pe care le ai,sa crezi in tine!

  4. Succesul = Punctul de echilibru in care se intalnesc : fericirea si linistea din viata personala, realizarile din planul profesional si inspiratia bunelor decizii in momentele de criza

  5. Fiecare persoana are propria definitie pentru succes, insa la general vorbind putem spune ca succesul este o experienta a cine esti cu adevarat.

  6. Succesul este momentul reprezentat de indeplinirea tuturor obiectivelor necesare pozitionarii momentana sau permanenta a unui individ intr-o stare dorita, propusa si indeplinita prin constientizare, planificare, initiativa si efort.

  7. Succesul este un sir lung de realizari pe care le ai in viata, fie ca evorba de viata spirituala, fie ca e vorba de viata materiala.

  8. Succesul este o stare obtinut prin munca si pricepere care te obliga sa fi mai atent cu cei din jurul tau ,mai intelept,mai receptiv la nou si la tot ce se intampla in mediul de afaceri dar este o ARTA in a-l PASTRA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!