Caută
Close this search box.

Ce este succesul?

Ce este succesulConcursul s-a incheiat, dupa cum era anuntat, in data de 26 Martie 2009, ora 16.

Urmare a deciziei Managerului Extreme Training, Marian Rujoiu, vor fi premiate primele doua locuri: Andra Iacob si Monica Diana Bercea. De asemenea ne-am propus ca in viitor sa imbunatatim maniera in care se desfasoara concursul, astfel ca ne puteti trimite sugestiile dumneavoastra la secretariat@traininguri.ro.
Ce este succesul si cum il putem atinge?
Locul: 1
Succesul este o stare
(Andra Iacob din 18/03/2009)
Scor: 8.55, din 923 vot(uri) cu media 7.10.

Succesul este o stare, reflectata in interior si la exterior. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea si este direct proportional cu munca depusa si pasiunea pentru atingerea lui. Succesul poate fi in mainile oricarei persoane, daca este dorit, cautat si urmarit consecvent, daca oportunitatile oferite sunt valorificate indiferent de obstacole. Superficialitatea ii este inamica, la fel neincrederea sau speranta dobandirii lui doar prin noroc. Cei ce il obtin sunt cei ce nu cred intr-o usa inchisa, iar daca nu o pot deschide din prima incercare nu se dau batuti , vin si a doua oara, mai pregatiti si cu cheia la ei. Sunt cei ce vad in fiecare zi o noua sansa, cei ce stiu sa aprecieze fiecare reusita, oricat de mica, transformand-o intr-o treapta spre varf. Un varf privit cu ochii larg deschisi, cu mintea antrenata si cu sinceritate.


Andra Iacob-Concurs Extreme TrainingMa numesc Andra Catalina Iacob, am 21 de ani si sunt din Botosani. Urmez in pararel Faculatea de Limbi si Literaturi Straine si cea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din cadrul Universitatii Bucuresti. Am participat la acest concurs deoarece doresc sa lucrez in PR si caut tot timpul oportunitati de a invata cat mai multe despre cum pot sa-mi imbunatatesc abilitatile de comunicare. Pentru acest motiv as dori sa aleg modul IV (11-12 aprilie 2009) din programul Negociatorul: Strategie si Persuasiune.
Am reusit sa strang numarul de voturi necesare cu ajutorul prietenilor. I-am „stresat” pe toti in fiecare zi sa ma voteze si de asemenea sa ii indemne si pe prietenii lor sa ma voteze si, multumita lor am castigat! Spuneau bine Beatles: „I get by with a little help from my friends!”

Va multumesc pentru sansa!


Locul: 2
Succesul este output-ul algoritmului vietii !
(Monica Diana Bercea din 20/03/2009)
Scor: 8.54, din 911 vot(uri) cu media 7.22.

Cand cineva vorbeste despre \”succes\”, de obicei se refera la o pozitie importanta in ochii lumii, sau la o slujba de pe urma careia provin multi bani si toate placerile materiale si confortul pe care acestia ii implica. Vazut dintr-o perspectiva profunda a vocatiei, este un lucru individual care are semnificatii diferite pentru fiecare.

Mai intai apar ideile. Apoi visele trezesc imaginatia. Imaginatia indeamna la actiune. Iar actiunile determina realizarile.

Algoritmul pasilor vietii este o combinatie de iteratii si recursii si poate tocmai acest lucru il face eficient in unele cazuri si nesatisfacator in altele. Analizand datele de intrare, ne stabilim pasii si astfel cream strategii. Pasii sunt pusi intr-o lista cu prioritati pe care o imbunatatim periodic. Si totusi o lista nu ne ajunge, viata are \”ramificatii\” multe. Iar ca sa \”culegem\” toate experientele este necesar sa trecem prin testele sale. Deciziile cele mai greu de luat sunt in momentul parcurgerii. Ce algoritm sa alegem? Si cum anume sa folosim informatiile pe care le culegem? Vom gasi noi oportunitati de explorare, bucle ce ne asigura imbunatarirea parcurgerii prin feedback. Ne vom proiecta un compilator care sa analizeze si interpreteze datele din lumea exterioara. Si din starea initiala, avand doar datele de intrare, algoritmul ne asigura ca avem destule informatii pentru a putea gasi output-ul. Increderea in pasi ne asigura o parcurgere optima, iar liniile de cod ne traseaza traiectoria.

Viata este plina de optiuni si alegeri. TU esti cel care scrie si rescrie programul! Indrazneste sa creezi!


Monica Bercea-Concurs Extreme TrainingMa numesc Monica Diana Bercea, am 21 de ani, locuiesc in Iasi si sunt studenta in anul III la Facultatea de Informatica din cadrul Universitatii „Al. I Cuza”.
Intrucat anul trecut am mai participat cu interes la doua dintre trainingurile oferite de „Extreme Training”, concursul a fost pentru mine o provocare prin tema si premiul oferit. M-am implicat afectiv in ceea ce am scris, folosind un limbaj algoritmic, vrand sa insuflu in randul cititorilor ideea de indrazneala, de avant, de entuziasm si valoarea oportunitatilor atunci cand suntem buni strategi! Sunt mereu in cautarea dezvoltarii, cunoasterii si de aceea imi doresc sa particip la trainingul din 9 aprilie, „Limbajul Nonverbal si Paraverbal”.
Sunt recunoscatoare fiecarei persoane care a fost alaturi de mine in aceasta competitie. M-au votat prietenii (si prietenii prietenilor), colegii din scoala generala, colegii de liceu, colegii de facultate, familia, colegii si prietenii mamei, directorul de vanzari alaturi de colegii si clientii firmei la care lucrez, trainerii si participantii pe care i-am cunoscut la traininguri de Comunicare, Grafologie, de Succes Personal, de Citire Rapida, prietenii pe care mi i-am facut in timpul vacantelor petrecute in Europa.
Sunt profund impresionata sa observ cate persoane mi-au fost alaturi, trimitandu-mi mesaje de confirmare si incurajandu-ma!
Va felicit pentru initiativa de a organiza astfel de concursuri si va multumesc pentru aceasta oportunitate!

Cu stima,

Monica Diana Bercea


Locul: 3
Succesul se invata!
(Elena.. din 22/03/2009)
Scor: 6.71, din 583 vot(uri) cu media 7.10.
Succesul se invata! O incredere sanatoasa este baza pe care putem sa ne construim drumul spre succes. Succesul nu reprezinta un obiectiv, ci o calatorie care poate sa dureze toata viata.
Putem sa il atingem daca, ori de cate ori plecam de acasa, ne tragem barbia inapoi, purtam capul sus si umplem plamanii cu cat mai mult aer;inspiram adanc lumina soarelui; ne intampinam prietenii cu un zambet, si punem toata inima intr-o strangere de inima. Sa nu ne temem ca vom fi neintelesi si sa nu pierdem nici o clipa gandindu-ne la dusmani. Sa incercam sa ne lamurim exact ceea ce vrem sa facem, si apoi, fara sa ne abatem de la directia aleasa, sa ne indreptam catre telul propus. Sa ne concentram asupra lucrurilor marete si splendide pe care vrem sa le facem si apoi, odata cu scurgerea zilelor, ne vom surprinde profitand de toate ocaziile posibile pt a ne implini idealul. Sa cream inlauntrul nostru imaginea persoanei capabile, loiale si utile care vrem sa devenim si doar gandul acesta, adanc purtat in minte, ne va transforma, cu fiecare ora, in acel individ pe care il visam. Gandul detine suprematia. Pastrand atitudinea mentala corecta – o atitudine curajoasa, sincera si binevoitoare. A gandi corect inseamna a crea. Toate lucrurile vin prin intermediul dorintei si orice rugaciune sincera va fi ascultata. Ne modelam dupa idealul pe care il purtam in inima. Sa tinem capul sus!

‘’Succesul nu e rezulatul unei arderi spontane.Trebuie sa iti pornesti singur focul.’’

Locul: 4
Ce mai rapida cale de a ajunge la succes.
(Iordache Alin din 22/03/2009)
Scor: 4.23, din 237 vot(uri) cu media 5.90.

In primul rand, pentru a avea succes intr-un domeniu, trebuie sa ai perfomanta. O prima cale de a ajunge la perfomanta este munca. Munca intr-un anumit domeniu, este cel mai important pentru a avea succes, si totodata bani.

Locul: 5
SUCCESUL.. PUTERE FINANCIARA-ESEC PERSONAL..
.Poti sa ai , sa fii ceea ce vrei…
(Alina Simona din 23/03/2009)
Scor: 2.50, din 46 vot(uri) cu media 4.51.

SUCCESUL este raspunsul la tot ceea ce a fost , tot ceea ce esti, si tot ceea ce vei fi.Trebuie sa ajungi sa-l intelegi ,legile naturale. ‘’Oamenii isi vor inceta existenta cind printre ei nu vor mai fi intreprinzatorii’’.Avem libertate de actiune.Fiecare dintre noi ofera o gama de “servicii” insa totul se reduce la “pretul “ pe care suntem dispusi sa il oferim..Avem capacitatea de a invata ca totul se rezuma la “transferul de idei” puterea de a comunica , strigam ca suntem atat de saraci .“nu suntem noi oare mai bogati ca oricand?avem dreptul la opinie , avem libertatea de a gindi .insa ce lipseste “CURAJUL.Trebuie identificate resursele care se gasesc in interiorul nostru..Cine detine informatia detine PUTEREA.
.Ideea de afacere e importanta..
TOT dar absolut tot ceea ce ne reprezinta trebuie imbogatit in fiecare zi.chiar daca resursele noastre vor fi proprii sau atrase.O idee ..si aceasta trebuie sa fie unica, asa trebuie sa incepi si tu sa fii unic..Insa de a a pune o idee in practica trebuie sa fii pregatit pentru a o abandona daca nu da rezultate scontate.Chiar daca la inceput e foarte profitabila va trebui sa poti renunta la ea,daca incepe la un moment dat sa aiba momente de declin.nu tine linga tine oameni care nu valoreaza atat cat simti tu ca valoreaza,O ideee nu este mai puternica decat atunci cind i-a sosit timpul

Locul: 6
Succesul = iluzie
(Gratiana din 19/03/2009)
Scor: 2.21, din 55 vot(uri) cu media 3.83.
Acum nu foarte multa vreme, un prieten mi-a dat o importanta lectie \”in viata nu trebuie sa cauti sa fi un om de succes, ci UN OM DE VALOARE\”. Succesul este o iluzie, care vine, care trece – valoarea insa este ceea ce lasa cu adevarat urme.

Locul: 7
Succesul se invata
(Alexandra din 18/03/2009)
Scor: 2.14, din 77 vot(uri) cu media 3.45.
Succesul se invata. Trebuie in primul radn sa te obiesnuiesti. Asa cum avem obiceiuri proaste la care cu greu putem renunta, le fel si cu succesul. Trebuie sa facem un \”obicei\” din a avea succes pana cand acesta devine parte a fiintei noastre. Zilnic trebuie sa identificam succesul si sa intelegem ca poate deveni parte a obiceiurilor noastre.
Caile prin care putem atinge succesul:
1. acceptarea sucesului drept un obicei
2. munca
3. incredere
4. rabdare
5. dorinta de a avea succes
6. atitudine pozitiva

Locul: 8
MEditatie!
(Popa Ocean din 23/03/2009)
Scor: 2.00, din 26 vot(uri) cu media 3.72.

Psihologii l-ar defini ca: \”aptitudinea unei persoane de a stabili si realiza propiile obiective personale si profesionale, indiferent care ar fi acestea\”. Suna simplu, dar cu timpul aceasta definitie va fluctua de la un individ la altul.

Scopul principal este acela de a reusi in stilul nostru, sau acceptabil noua, fie ca este vorba de un post mai bun, un partener de viata potrivit sau dorinta de a fi un parinte mai bun. Idealurile tineretii fac loc realitatii mature si nevoii de compromisuri.

Ce ne preocupa la un moment dat? Sa avansam profesional, sa ne bucuram de o casnicie fericita, sa fim sustinatori plini de dragoste pentru copiii nostri etc. Cum vom reusi noi oare sa facem fata duritatii si obstacolelor vietii? Este oare suficient sa ai note mari ca sa depasesti problemele profesionale sau personale? Si multi spun: \”a fost destept cand a facut acel lucru..\” sau \”a fost istet cand a luat nu stiu ce decizie… si din aceasta cauza ajuns unde a ajuns…\” etc. Dar nu inseamna acelasi lucru destept sau istet?

Locul: 9
Suma calitatilor dobandite constient si recunoscute
(Mihai Zamfir din 22/03/2009)
Scor: 1.91, din 34 vot(uri) cu media 3.46.

DEX are mai multe definitii pentru succes.
Succesul reprezinta indeplinirea unui obiectiv clar si precis stabilit si recunoasterea de ceilalti membri ai comunitatii a reusitei. Este personal si personalizat pentru fiecare dintre noi si este caracteristic fiecarei colectivitati in parte. Succesul inseamna performanta, este raportul optim dintre tinta la care vrem sa ajungem si cea la care vom ajunge, in conditiile in care vom castiga aprecierile pentru atingerea scopului propus.

Locul: 10
succesul meu
(Simota Ana din 22/03/2009)
Scor: 1.79, din 37 vot(uri) cu media 3.18.
Daca tot suntem pe site-ul acesta si incercam sa ne credem \”viitori\” oameni de succes, ar trebui sa lasam romantismele si visurile si sa ne gandim ce inseamna cu adevarat sa fii implinit.
Cred ca asta e adevaratul sens al succesului: sa fii implinit din toate punctele de vedere…ale tale, personale.
Sunt multi oameni asa-zisi de succes care nu au mai nimic…decat un nume recunoscut. Si? Unde e fericirea?
Si eu, ca si tine, ne dorim sa avem succes, sa avem de toate,sa fim recunoscuti, sa avem siguranta si multe altele. Dar cred ca cel mai mult conteaza sa fii impacat… cu gandul ca ai facut tot ce-ti sta in putere, tot ce ai stiut, pentru a ajunge unde esti acum.
Sa nu ai nici un regret daca e posibil.
Sa ai succes inseamna pentru mine sa ai prieteni adevarati, care sa valoreze parerile tale, sa ai parinti mandrii de tine,colegi care sa te aprecieze.
Si daca ai ambitie, nu foarte multa minte( dar sa-ti placa sa inveti si sa muncesti) si putin noroc, cu ajutorul persoanelor din jurul tau s-ar putea sa ajungi sa-ti fie cunoscut si numele..
Poate nu drept \”cel mai bogat\” sau \”cel mai bun/a amant/a\”, dar sigur drept \”cel mai bun \” !

Locul: 11
succes
(David Perianu din 19/03/2009)
Scor: 1.78, din 45 vot(uri) cu media 3.07.

Succesul nu poate avea o definitie standard;
el ,este defint de fiecare individ in parte.
in functie de scopul propus si urmat de actiune in al atinge.
PENTRU ;SPORTIVI=MEDALIE OLIMPICA:antrenrenor=castigarea celui mai mare campionat,exemlele ar pute continua.
iar pentru mine in acest moment succes =castigarea unui Training =gratuit

Locul: 12
Succesul?!?!….
(Dziminschi Cristina din 23/03/2009)
Scor: 1.75, din 22 vot(uri) cu media 3.26.

Majoritatea dintre noi se gandeste, poate, macar o data pe luna ce inseamna pentru el a avea succes… Si ne dam seama, cu stupoare de altfel, ca nu intotdeauna gasim aceiasi definitie pentru ceea ce inseamna succes pentru noi… Sunt momente in care succesul ni se dezvaluie ca acea satisfactie maxima care transpare din viata noastra sentimentala, sau profesionala, sau din relatiile cu prietenii sau de ce nu, pur si simplu, din simplul fapt ca suntem o persoana sociabila…Poate pentru unii dintre noi a avea succes inseamna a avea un cerc cat mai larg de prieteni, de fi in centrul atentiei la anumite activitati sau de a fi apreciat de familia sa pentru ceea ce este cu adevarat…. De acceea putem spune ca succesul se dezvaluie fiecaruia dintre noi in functie de modul in care ne percepem \”realitatea\”…in corelatie cu noi insine si de asemenea, cu cei din jurul nostru. Desi de cele mai multe ori a avea succes inseamna a te raporta la un anumit standard, trebuie sa nu uitam faptul ca semnificatia obiectiva a cuvantului \”standard\” este transformata in ceva subiectiv prin filtrarea care are loc cu ajutorul personalitatii fiecaruia dintre noi. De aceea, notiunea de succes nu poate fi definita intr-un mod absolut si nici nu putem prezice \”retete de atingere\” a succesului…

Locul: 13
Succesul este cunoasterea limitelor noastre
(Gherghel Ioan din 26/03/2009)
Scor: 0.00, din 1 vot(uri) cu media 10.00.

Succesul este cunoasterea limitelor noastre. E o forma de autocunoastere, de autodepasire care pot garanta atingerea acestuia.
Abordarea succesului este usoara daca constientizam limitele pregatirii noastre, a nivelului nostru de pregatire.

Locul: 14
AUTODEPASIRE!
(Maria B din 26/03/2009)
Scor: 0.00, din 1 vot(uri) cu media 10.00.

Succesul inseamna AUTODEPASIRE!
Si fiecare din nou poate avea succes intr-un anumit domeniu.
Trebuie doar sa-ti cunosti VOCATIA

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!