Caută
Close this search box.

Ce spun participanţii despre cursul de Formator?

Afla parerile cursantilor despre cursul de Formator?

Peste 2000 de persoane au absolvit până acum cursul de Formator după modelul Powerful Trainers®.

Iată şi câteva păreri ale participanţilor:

De aici poţi descărca chestionarele de feedback pe care le-a completat ultima grupă care urmat cursul de Formator: Feedback scris curs Formator


Alte mărturii ale participanţilor care au absolvit cursul de Formator sub formula Powerful Trainers® by Marian Rujoiu:

“M-am simţit foarte bine în timpul trainingului. Am simţit că sunt într-o echipă unde pot greşi ca să învăţ să mă dezvolt şi să contribui la dezvoltarea celorlalţi. Am participat la acest curs şi pentru mine a fost un curs extrem în adevăratul sens al cuvântului întrucât încă din prima zi am ajuns în faţa tuturor să vorbesc despre mine şi să explic colegilor mei (ce aveau rol de cursanţi) un citat ales la întâmplare. Lucrurile au continuat în aceeaşi notă extremă deoarece am stabilit împreună temele importante pe care ar trebui să le cunoască un trainer, le-am împărţit între participanţi, apoi fiecare a fost trainer pentru una dintre teme! Un mod de a învăţa cu adevărat excelent pentru că astfel te confrunţi cu adevărat cu aproape tot ce înseamnă să fii trainer: documentarea, pregătirea cursului (handout, filmuleţe de proiectat, prezentare power point, exerciţiu practic sau joculeţ, design-ul cursului), apoi prezinţi cursul în faţa colegilor şi cel mai important primeşti feedback de la colegi, de la trainer şi îţi poţi da feedback şi acasă întrucât la final primeşti filmuleţul cu tine în timp ce prezinţi. Un format excelent cu adevărat orientat pentru deprinderea abilităţii de a fi trainer şi un cadru minunat în care dai ce ai mai bun şi nu stai stresat că ai putea greşi întrucât aici greşelile tale şi ale celorlaţi sunt cele mai importante oportunităţi de a învăţa şi de a câştiga încredere în tine să ţii un curs în mod profesionist. Felicitări! O atmosferă nemaipomenită. A fost o experienţă cu adevărat extremă!  Marius M.

„Acest training m-a făcut să realizez ca asta vreau să fac mai departe în cariera mea …să fiu un trainer de succes. M-a ajutat să am mai mult curaj și incredere în abilitățile mele.”  Diana Țigănescu.

“Extrem de agreabil, de interesant şi extrem de diferit. Felicitări! În cadrul acestui training m-am simţit valorizată. A fost cu adevărat o experienţă de dezvoltare personală”  Alexandra S.

“Mă bucur că am avut şansa de a participa la acest training. M-am simţit foarte bine alături de ceilalti colegi. Am ”cules” câte o informaţie de la fiecare. Şi aşa cum am mai spus, este unul dintre locurile din care pleci privind în urmă. Vă mulţumesc! Pentru mine, acest curs a reprezentat un pas înainte în dezvoltarea mea personală. Dacă până să vin la curs îmi era teamă să vorbesc deschis despre ideile mele, în urma acestui curs am învăţat nu doar să  fac acest lucru dar şi CUM să-l fac. Abilităţile de prezentare ale trainerului, formatul cursului şi dăruirea participanţilor au făcut ca acest curs să devină o experienţă extraordinară pentru mine. Mulţumesc colegilor şi lui Marian!”  Florentina M.

A fost excepţional (în sensul de excepţie: o concepţie unică). 18 traininguri într-unul singur.”  Raluca Stefan

“Un training foarte reuşit! Merită să participaţi la acest curs! Veţi fi plăcut impresionaţi de tot ceea ce se întâmplă în cadrul cursului”  Alice P

“A fost extraordinar. Am acumulat multe cunoştinţe, am fost foarte relaxată. Pentru mine cursul de “Formator” a fost minunat din toate punctele de vedere. În primul rând m-a ajutat să mă dezvolt atât personal, cât şi profesional. Din punctul meu de vedere plusul constă nu numai în faptul că pe tot parcursul sesiunilor de training acumulezi informaţii noi şi utile, ci şi în acela că şi după terminarea cursului nu încetezi să afli lucruri utile profesiei de trainer. În cazul în care vă doriţi  să  fiţi în continuă dezvoltare atunci acesta este cursul potrivit! Baftă!”  Adriana S.

“Mai mult decât creativ şi inovativ. Un mod aparte şi interesant de susţinere. M-am simţit foarte bine. A fost un model nou în care am acumulat foarte mult şi am îmbunătăţit pe parcus.”  Genţiana S.

“A fost un training foarte util, bine organizat, bazat pe practică. Exact de ce aveam nevoie. Înainte de a lăsa partea mea de impresii, am citit ce au scris colegii mei. Resunosc, am trişat şi poate un pic de curiozitate… Se lasă impresia că Marian ne-a drogat cumva la acest curs. Adevărul e că a fost o experienţă unică, un curs la care am învăţat cu toţii indiferent de vârstă (totuşi, vârsta nu s-a simţit, mai degrabă am folosit-o pentru nişte glume ). Ne-am simţit foarte bine şi am plecat convinşi de faptul că într-adevăr vom fi foarte buni traineri. Dacă vă gândiţi să vă înscrieţi la următorul curs, nu vă mai gândiţi- ÎNSCRIEŢI-VĂ !!! Este cel mai frumos cadou pe care-l puteţi primi, chiar şi de la voi înşivă. Mult succes!!!!”  Nina C.

“A fost un training pe care l-aş repeta. M-am simţit provocat, dus la limită şi totodată, în deplină siguranţă. A fost peste aşteptări şi aşteptări mari erau…“  Dragos V.

“A fost o experienţa care a cumulat 18 traininguri într-unul singur. O experienţă totală de învăţare, descoperire, perfecţionare şi punere în practică. Mulţumesc! Am participat şi eu la acest curs şi îl recomand oricui doreşte să afle dacă are abilităţi de trainer, să înveţe sau să aprofundeze noţiuni din domeniul formării sau să experimenteze pentru câteva zile rolul de trainer. Pentru mine, acest curs a fost primul pas către o cariera în domeniu şi mi-a dat curajul să-mi schimb efectiv viaţa profesională. Pentru acest lucru, îi mulţumesc atât lui Marian, cât şi persoanelor alături de care am trăit câteva zile “super” (cunoscătorii ştiu ce înseamnă :)). Mult succes!  Anca S.

“A fost un curs excelent, am învăţat mai multe lucruri decât mă asteptam. M-am simţit apreciată şi am învăţat enorm de multe lucruri fără să am senzaţia că se întâmplă asta. Şi mai ales, am învăţat cum să fac lucruri.”  Ana G.

“Extrem de curajos şi valoros ca formă şi conţinut. Reţeta unui training Extreme de succes a sunat cam aşa: se iau 16-17 participanţi cu competenţe şi profesii diferite, se creează o listă de Hot Topics, se împart temele de proiect şi…gata, trecem la treabă. Se adaugă apoi multe emoţii şi provocări, încredere în forţele proprii, aprecieri, validări, feedback-uri….bună dispoziţie şi veselie cât cuprinde. Rezultatul obţinul în 6 zile: o echipă super unită, de oameni îcrezători, veseli, entuziaşti….şi totul mulţumită maestrului nostru “bucătar”, Marian Rujoiu.  Adriana C.

“Mi-a plăcut suficient de mult încât să-mi pară rău că s-a terminat! M-am simţit foarte bine. Am obţinut informaţia pe care o aşteptam şi mă bucur de decizia de a alege acest curs. În urmă cu câteva săptămâni am încheiat acest curs şi îţi pot spune că este contraindicat “leneşilor”. Este un curs care provoacă de la prima întâlnire şi care iniţial m-a pus pe gânduri întrebându-mă care este rolul lui Marian în acest cocktail având în vedere că ne-a menţionat că noi “vom face tot cursul”. Este un curs în care exersezi tot ceea ce urmează să faci la încheierea lui. Pe parcursul trainingului vei experimenta cum se simte să ţii un curs. Cu siguranţa că cei care te ascultă îţi vor face cadou modul în care ei te văd într-un mod sincer şi constructiv. Dacă ai noroc (ca mine) de participanţi care se dedică acestor aspecte într-adevăr vei câştiga mai mult decât un curs. Îţi recomand acest curs, cu siguranţă că te va face mai bun decât erai atunci când ai venit să te înscrii.  Catalin B.

“Un curs deosebit, cu totul altfel, multe aplicaţii practice, multă implicare. Era ceea ce-mi doream şi nu găsisem. Şi după cum o vorbă spune: “teoria, ca teoria, practica ne omoară!”, practica ne-a omorât într-un mod plăcut şi constructiv.”  Adina L.

„Un training care m-a scos din zona mea de confort, o provocare şi o lecţie de viaţă.”  Alina T.

„M-am simţit antrenată, mereu ocupată, m-a captivat foarte mult trainingul.”  Andreea I.

Sesiunile disponibile pentru cursul de Formator din urmatoarea perioadă:

[button_4 size=”small” color=”orange” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/caravana-tot/”]Curs Formator[/button_4]

 Extreme Training – Imposibilul devine posibil!

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!