Cheile unei vieți împlinite – pasiunea și inima – workshop gratuit


Ne bucurăm pentru participarea și implicarea dumneavoastră la evenimentul din 4 februarie. Va asteptam cu drag si la urmatoarele evenimente.

Puteti vedea cateva din pozele  din cadrul workshopului aici iar mai jos un scurt filmulet care sa va aduca aminte cu drag de orele petrecute impreuna.


“Doar cu inima putem vedea lucrurile așa cum sunt, ceea ce este esențial e ascuns ochiului.” - Antoine de Saint-Exupery

workshop gratuit - pasiunea si inimaVă invităm la un workshop experiențial în care vă propunem să redescoperiți pasiunea ca și mod de viață, ca energie ce susține o viață trăită din pasiune și apreciere pentru… viață.

Să (re)descoperim și să ne (re)conectăm cu inima ca și forță ce ne ghidează viața este un mod de a ne conecta cu pasiunea noastră pentru viață, cu încrederea și simțul integrității în tot ceea ce facem în viața de zi cu zi – la serviciu, acasă, oriunde suntem. Pentru a fi deschiși și creativi în viață avem nevoie de inimă (să fim conectați la inimă). Pe parcursul vieții, cu toții trecem prin momente de îndoială, moment în care ne-am simțit răniți în relații, avem succese și eșecuri, dar când ne angajăm să trăim conștient și în integritate, inima își găsește mereu, iar și iar, strălucirea. Când pornim într-o călătorie de redescoperire a spațiului inimii, inima vine către noi, căutându-ne de asemenea.

Pentru cei care au curajul să o caute într-adevăr, inima le oferă daruri importante pentru o viață trăită cu pasiune: recunoștință, iertare, încredere, blândețe și tandrețe, curaj.

Workshop-ul este experiențial 90%, participanții vor experimenta cu diferite exerciții care se fac individual sau în grup. Toate exercitiile pe care le vom parcurge impreuna pot fi aplicate in viata de zi cu zi.

Ce vei resimți la finalul acestui workshop?

 • 1

  Vei diferenția când asculți și comunici din spațiul inimii

 • 2

  Vei învăța cum să te conectezi mereu la ce simți în prezent

 • 3

  Vei învăța câteva tehnici de conectare la spațiul inimii

 • 4

  Vei resimți claritate și bună dispoziție

 • 5

  Conștientizarea protecțiilor pe care le construim în jurul inimii

 • 6

  Conștientizarea inteligenței inimii

 • 7

  Inima ca spațiu de încredere

 • 8

  Conștientizarea puterii transformatoare a inimii

 • 9

  Aprecierea integrității inimii


Cui se adresează workshop-ul pasiunea si inima?

 • tuturor persoanelor al căror obiectiv este dezvoltarea personală
 • persoanelor care simt că lucrurile sunt bune dara parca .... ”lipsește ceva”
 • celor care vor să exploreze și să experimenteze altceva decât rutină și serviciu

Limba de livrare?

Limba de livrare a acestui workshop este Română


Tehnicile folosite

 • 1

  Exerciții și jocuri individuale și interactive

 • 2

  Bioenergetics: legătura corp – minte - inimă

 • 3

  Relaxare prin tehnici de respirație conștientă și aducerea atenției în momentul prezent

 • 4

  Meditații ghidate: “de la cap la inimă”, zâmbetul interior

 • 5

  Meditația iertării

 • 6

  Ancorarea în spațiul energetic al inimii - exerciții de conectare la spațiul inimii

 • 7

  Exerciții de comunicare empatică – arta ascultării și comunicării din inimă


Despre traineri

Workshop-urile vor fi susținute de Kiran si Jivan.

10934246_10152534208826205_717229668_nKiran a studiat în cadrul Facultății de Litere și a lucrat în învățământ, turism si media. Fascinația și pasiunea ei pentru oameni și pentru o viață împlinită trăită conștient, au făcut-o să călătorească intens din 2004, să studieze și apoi să se specializeze în diferite metode ce abordează ființa umană holistic. A studiat (și practică în continuare) metode precum meditația, yoga, terapia orientată pe corp, tehnici de relaxare, respirație conștientă și stress-release, lucrul cu exprimarea emoțiilor – inteligența emoțională, dansul intuitiv terapeutic. Din 2007 se dedică în totalitate susținerii de cursuri de dezvoltare personală.

Jivan_ind1Jivan este originar din Portugalia și locuiește în București din 2004, având propria afacere de consultanță. Licențiat în economie și management, are o experiență de peste 20 de ani în management. În același timp este pasionat de meditație, terapie, mișcare și dans. Jivan crede că experiența directă nu se compară cu nimic din ce putem citi în cărți, motto-ul lui favorit fiind așa cum spune el: “Experience is the thing! (Experienta e cea mai tare!)”

 

Jivan și Kiran s-au specializat ca facilitatori (traineri) și colaborează cu binecunoscute institute și școli din domeniul meditației, dezvoltării personale și terapiei experientiale (precum OIMR- India, Humaniversity - Olanda, TantraLife - Italia, Trance Dance International - SUA). Din 2007 susțin împreună cursuri de dezvoltare personală, meditație, terapie experiențială și dans. În afară de România (unde locuiesc), pe parcursul anilor au susținut cursuri în Spania, Germania, Cehia, Polonia, Grecia. În seminariile pe care le susțin creează un spațiu de încredere, joacă, acceptare și prezență.

Mai multe despre activitatea lor: http://KiranandJivan.blogspot.ro/Ne bucurăm pentru participarea și implicarea dumneavoastră la evenimentul din 4 februarie. Va asteptam cu drag si la urmatoarele evenimente.


Rate this post
Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cursuri București

Cursuri online

Cursuri Online/Live

Ultimele articole:
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!