Caută
Close this search box.

Comunicare verbala si nonverbala – Seminar gratuit

comunicarea verbala si nonverbala“Teatrul este poezia ce se desprinde din carte şi devine omenească”Federico Garcia Lorca

Prin mijloace specifice, teatrul creează caractere, personalități puternice care își exprimă punctul de vedere printr-o rostire clară, coerentă, concisă.

În fiecare dintre noi există un potențial creativ. Scopul seminarului Comunicare verbala si nonverbala este să declanșăm acest potențial la fiecare dintre participanți.

Teatrul, în marea lui parte, se desfășoară și se construiește prin joc. Jocul este unul din cele mai importante mijloace de comunicare și cea mai placută cale de învățare. Prin joc putem să ne cunoaștem, să ne înțelegem mai bine, putem ajunge direct la sufletele noastre.

[divider style=”11″]

Tehnicile și exercițiile aplicate în cadrul cursului Comunicare verbala si nonverbala stimulează și dezvoltă capacitatea de comunicare verbală și nonverbală, imaginația,  spiritul de observație, memoria, gândirea, concentrarea, controlul emoțiilor.  De asemenea, cursul de Comunicare verbala si nonverbala poate ajuta foarte mult pe cei  timizi să depășească o problemă des întâlnită: tracul sau teama de a vorbi în fața publicului.

[feature_box style=”13″ title=”Rezultate seminar Comunicare verbala si nonverbala” alignment=”center”]

 • dezinhibare, eliminarea complexelor
 • creșterea încrederii de sine
 • stimularea capacității de comunicare
 • dezvoltarea memoriei, a puterii de concentrare
 • dezvoltarea imaginației, a simțului de observație
 • creșterea inteligenței emoționale
 • depistarea și corectarea problemelor de dicție (rostire)
 • controlul gesturilor, respirației, atitudinii corporale[/feature_box]

Comunicare verbala si nonverbala vizează dezvoltarea personală și manifestarea dezinvoltă a personalității fiecăruia în orice situație din viață. Îi ajută pe participanți să se exprime mai bine, atât prin vorbe, cât și prin corpul lor (comunicare nonverbală).

Se va lucra individual și în echipă, așadar  participanții  învață să colaboreze mai bine, să aibă încredere în ceilalți și să își sporească încrederea în ei înșiși.

Cursul se desfășoară într-o atmosferă relaxantă și veselă, antrenantă și utilă.

Comunicare verbala si nonverbala oferă posibilitatea de a determina transformări interioare uluitoare, manifestarea liberă, fără inhibare și constrângere.

Este o tehnică avansată de educație emoțională și dezvoltare personală aplicată în occident, cu rezultate remarcabile.

[feature_box style=”13″ title=”Seminarul Comunicare verbala si nonverbala include:” alignment=”center”]

 • exerciţii si jocuri interactive de dezvoltare a atenţiei
 • exerciții de dezvoltare a simţului de observaţie
 • exerciții de dezvoltare a puterii de concentrare
 • jocuri de coordonare a mişcării
 • exerciții de dezvoltare a memoriei
 • exerciții de stimulare a imaginaţiei
 • tehnici de respiraţie
 • exerciții de dicție și pronunție
 • improvizaţie, expresivitate verbala și corporală[/feature_box]

Programul va fi adaptat,  în mod flexibil, în funcție de nevoile personalizate de receptivitate, acomodare si intelegere ale cursantilor.

Se va tine o evidenta clara a rezultatelor si evolutiei fiecarui participant, si, desigur se va oferi feedback.

[divider style=”11″]

Locul, data și programul seminaruluComunicarea verbala si nonverbala

 • Ziua – 21 august 2014
 • Interval orar – 17,30-20,30
 • Adresa – Str. Ernest Juvara, nr. 18, etaj 1, sector 6, București (sediul Extreme Training)

[divider style=”11″]

Iulia-Mitcu

Trainer seminar Comunicare verbala si nonverbala  Iulia Mitcu

« Iulia Mitcu demonstrează pe scenă, cu deosebit farmec, nu numai talent, ci și inteligență artistică, intuiție, profesionalitate desăvârșită» Victor Ernest Masek

Iulia Mitcu este o persoană entuziastă, orientată spre rezultate, cu o adaptare formidabilă la schimbare și provocări. Are forța și bucuria de a determina și motiva oamenii din jurul său. Este în continuare într-un proces de învățare, cunoaștere și autocunoaștere, de dezvoltare personală.

Are atestare  de Trainer – Formator prin SC. Extreme Training,  masterat în PR Comunicare și este licențiată în Arta Actorului, Academia de Teatru și Film București, clasa prof. Mihaela Juvara. A lucrat cu personalități din lumea teatrului ca studentă și actriță: Marcel Iureș, Alexandru Dabija, Sanda Manu, Margareta Pogonat, Mihai Malaimare, Ion Cojar, Victor Ernest Masek, Ileana Berlogea și alții.

A jucat la Teatrul “C.I.  Nottara”, “Teatrul Evreiesc de Stat” și Teatrul” Radu Stanca”  din Sibiu

A realizat reclame publicitare video și dublaje voce desene animate. A avut colaborări cu diverse televiziuni (Antena 1, TVR1, Realitatea TV, Euforia TV) în calitate de Producător TV și a susținut proiecte educaționale dedicate sănătății și îngrijirii corecte a copilului.
A avut proiecte în organizarea de Evenimente economice, culturale, educaționale, iar în domeniul Sales a obținut certificate și diplome de performanță.

[divider style=”11″]

[feature_box only_advanced=”There are no title options for the choosen style” alignment=”center”]

 1. Înscrierea se face prin completarea formularului de mai jos.
 2. Persoanele înscrise (care au furnizat informaţii corecte în formularul de înscriere) vor primi un email de confirmare (vă rugăm să verificaţi atât folderul inbox, cât şi bulk). Întrucat locurile sunt limitate, vor fi selectaţi primii înscrişi din listă.
 3. Accesul este GRATUIT în baza completării formularului de participare (formular grup ţintă) ce va fi primit pe email de persoanele înscrise și care poate fi completat şi în cadrul seminarului.[/feature_box]

Înscrierile pentru acest eveniment au fost oprite întrucât locurile disponibile au fost ocupate. Va mulțumim pentru interesul manifestat față de acest eveniment!

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!