Caută
Close this search box.

Comunicat de presă – proiectul Fii Genial

fii genial!19.01.2011

București

Comunicat de presă

Proiectul „Fii Genial”

O șansă în plus pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncăproiectul Fii Genial

Lansarea proiectului de grant cu finanţare europeană „FII GENIAL!”  a avut loc astăzi 19 Ianuarie 2011 in București la sediul companiei Extreme Training.

S.C. EXTREME TRAINING S.R.L. în parteneriat cu S.C Solid Consult Time S.R.L. a lansat un nou proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”, intitulat „FII GENIAL!”.

Proiectul a început la 1 noiembrie 2010 și se desfășoară pe o perioadă de 24 de luni, până la data de 31 octombrie 2012.

Obiectivul general al proiectului îl constituie „Promovarea şi implementarea unui pachet integrat de servicii de informare, de formare profesională şi de consultanţă/asistenţă în vederea iniţierii unei activităţi independente în vederea atragerii şi menţinerii a cât mai multor persoane aparţinând grupului ţintă pe piaţa muncii.

”Proiectul se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din regiunea Bucureşti-Ilfov, indiferent de gen, vârstă, categorie socială, convingeri politice sau religioase, respectând astfel principiul egalităţii de şanse.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot completa începând de astăzi formularul de înscriere de pe site-ul proiectului – www.fii-genial.ro. Dintre aplicanţi va fi selectat un număr de  120 de persoane care vor beneficia de cursuri acreditate, iar 40 de persoane vor beneficia de consultanță gratuită în vederea demarării unei afaceri.” – Marian Rujoiu

La conferința de presă au participat reprezentanți din partea beneficiarului (Extreme Training), partenerilor din proiect (Solid Consult Time), siteurilor de profil (E-jobs, Best Jobs si Folder Jobs), reprezentanți mass media, companii interesate să susțină proiectul și beneficiari din grupul țintă al proiectului. Întrebările adresate la final au fost utile, binevenite, transformându-se în idei bune de pus în aplicare pe toată perioada de implementare a proiectului.

Pentru informații suplimentare privind proiectul si modalitatea de inscriere: www.fii-genial.ro


6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!