10 + 1 Motive pentru care nu merita sa ratezi aceasta conferinta

conferinta

10 + 1 Motive pentru care nu merita sa ratezi aceasta conferinta!

Peste cateva zile, mai exact in data de 17 Noiembrie 2015 sute de participanti vin sa-l intalneasca pe John Gray, autorul celebrului bestseller, Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus.

Pentru a intelege exact cum se leaga acest eveniment cu banii sau cariera, cu fericirea sau sanatatea, vezi mai jos cele 10 +1 motive pentru care ar fi pacat sa ratezi acest eveniment:

 1. Te vei face mai bine inteles.

Atunci cand te faci mai bine inteles, convingi mai usor, esti urmat mai usor si te pui in valoare mai bine. Studiile arata clar corelatii intre capacitatea de a comunica si succes. A te face bine inteles reprezinta primul pas esential in orice tip de comunicare. Inainte sa convingi trebuie sa te faci inteles. John Gray iti va oferi instrumente prin care-ti vei rafina comunicarea cu sexul opus, intr-un mod persuasiv si pozitiv in acelasi timp.

 1. Vei obtine mai usor ceea ce-ti doresti

Atunci cand convingi pe cineva de ceva, daca este intr-un context de business se traduce in bani: o vanzare, o negociere, o avansare, un parteneriat. Stapanind secretele comunicarii cu sexul opus, nu-ti mai sabotezi relatiile, ci din contra le valorifici la maximul lor potential.

 1. Vei fi mai eficient si tu si cei din jurul tau

Ori de cate ori nu te faci bine inteles sau nu esti convingator este ineficient. Aici nu eficientizezi doar timpul tau, eficientizezi mai ales munca oamenilor cu care lucrezi. Constientizand mecanismele declansatoare ale motivarii si cum functioneaza, acestea fiind diferite in cazul barbatilor si al femeilor, poti sa vorbesti ”diferit”. Intelegand in profunzime intrebarile, trasand sarcini intr-un anumit fel, ascultand intr-un anumit fel, motivand intr-un anumit fel eficientizezi nu doar timpul tau, ci si pe al celorlalti. De cate ori nu ati auzit: ”dar eu nu am inteles asta! ?

 1. Vei comunica profund si te vei conecta cu oamenii

Fie ca vorbim de mediul business sau personal, chiar conteaza armonia, buna comunicare si conectarea. Ori de cate ori comunicam defectuos generam stres, ori de cate ori comunicam intr-un mod pozitiv, barbatii genereaza testosteron, iar femeile oxitocine, care cresc starea de bine, cumunicarea si increderea. Mai multe o sa va povesteasca John Gray J

 1. Vei motiva ca un magician!

Traim intr-o lume in care nu putem face totul singuri. Cand cerem ajutorul celorlalti sau delegam, a oferi un dram de motivatie la inceput, pe parcurs si la final, este diferenta care face diferenta. Este aproape o magie. O magie care functioneaza. Faci ca lucrurile sa se intample!

 1. Nu trebuie sa renunti la nimic sau sa te schimbi

Multi oameni isi fac griji ca trebuie sa se schimbe, ca trebuie sa depuna eforturi uriase sau ca trebuie sa renunte la identitatea lor. De fapt, nu trebuie sa ne schimbam, ci din contra, sa ne afirmam si mai mult identitatea, fie ea masculina sau feminina. Este vorba doar despre a perfectiona modul in care comunicam!

 1. Intalnesti un nr. 1 al planetei

John Gray a scris cartea de referinta in lume in ceea ce priveste interactiunea dintre barbati si femei. John Gray a fost practician ani indelungati, apoi s-a aplecat catre partea stiintifica gasind si mai multe dovezi, instrumente si strategii care sa explice pe de o parte cum functionam, iar pe de alta parte sa ofere solutii punctuale aplicabile imediat.

 1. Vei fi mai motivat

Atunci cand nu reusesti sa comunici asa cum iti doresti sau nu inregistrezi rezultatele dorite, tendinta naturala este sa te demotivezi. Intelegand si constientizand cat de usor este, inspirat de un speaker grozav ca John Gray, lucrurile chiar devin mai simple.

 1. Evoluezi spiritual

Acest punct 9 este unul cheie. Intelegand cum functionam si cum functioneaza ”creierul” sexului opus, vei deveni mai torelant. Vei intelege ca nu este nimic in neregula cu tine sau cu persoanele de sex opus. Constientizand in profunzime, devi mai deschis, mai tolerant, mai clar, mai autoimplinit, mai putin stresat. Clar o evolutie emotionala si spirituala!

 1. Vei fi mai putin stresat

Se spune ca stresul este boala omului modern. Ori de cate ori ceva nu functioneaza ne stresam, iar provocarile sociale actuale, presiunea constanta, zdruncina din toate incheieturile comunicarea atat acasa cat si la birou. Cand comunicarea defectuoasa devine indirect sau direct un factor de stres, ne imbolnavim. Mai mult, ceea ce prezinta Gray este util si din perspectiva gestionarii stresului celorlalti.

 1. Nu o faci doar pentru tine!

Chiar daca cele 10 beneficii de mai sus se refera mai ales la tine, ele se vor rasfrange asupra celorlalti. Fiind tu, intr-un confort deplin al comunicarii, vei sti cum sa ceri mai bine, ce sa ceri, cand sa ceri, cand sa nu ceri. Acum se fac inscrieri de ultimul moment. Inscriindu-te, fii constient ca nu o faci doar pentru tine, o faci si pentru ceilalti.

John Gray este pentru prima data in Romania. Sa vina a doua oara sunt sanse spre zero. Cand se schimba viata in bine? Atunci cand luam decizii bune pentru noi! Crezi ca o sa-ti para rau daca participi sau daca nu participi? Crezi ca este o decizie buna sa nu participi la evenimentul cu John Gray?

Conferinta Descopera secretele comunicarii, negocierii si motivarii sexului opus – la birou, acasa, in negociere si in leadership, este oraganizata de Extreme Training si va avea loc in data de 17 Noiembrie 2015.

Cand viata se schimba in bine?

Toate progresele inregistrate in viata noastra sunt rezultatul unor alegeri constiente sa  trecem la actiune. Dar este mai usor de zis decat de făcut .

Cheia pentru imbunatatire este capacitatea de a gandi dincolo de moment si a te intreba:
” Ce va crea in cele din urma aceasta alegere in viata mea ?
La ce va conduce?
Cine voi deveni ?

Actioneaza constient prin click aici!

 

 

Rate this post
Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cursuri online

Cursuri București

Cursuri Brașov

Cursuri Constanța

Cursuri Cluj

Cursuri Iași

Cursuri Timișoara

Linkuri Rapide

Ultimele articole:
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!