Caută
Close this search box.

10 + 1 Motive pentru care merită să vezi cursul lui John Gray

conferinta

10 + 1 Motive pentru care ar trebui să vezi această conferință!

În data de 17 noiembrie 2015, John Gray, celebrul autor al bestseller-ului Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus, a venit în România, unde a susținut o super conferință foarte apreciată de toți participanții. Dacă doriți să vedeți conferința susținută de John Gray (care a fost un real succes) plus alte 14 module oferite de acesta pentru aprofundarea relațiilor de cuplu, puteți da click aici.

Pentru a înțelege exact cum se leagă acest eveniment cu banii sau cariera, cu fericirea sau sănătatea, vezi mai jos cele 10 +1 motive pentru care ar fi păcat să nu vezi conferința susținută de John Gray:

 1. Te vei face mai bine înțeles.

Atunci când te faci mai bine înțeles, convingi mai ușor, ești urmat mai ușor și te pui în valoare mai bine. Studiile arata clar corelații între capacitatea de a comunica și succes. A te face bine înțeles reprezintă primul pas esențial în orice tip de comunicare. Înainte să convingi trebuie să te faci înțeles. John Gray îți va oferi instrumente prin care-ți vei rafina comunicarea cu sexul opus, într-un mod persuasiv și pozitiv în același timp.

 1. Vei obține mai ușor ceea ce-ți dorești

Atunci când convingi pe cineva de ceva, daca este într-un context de business se traduce în bani: o vânzare, o negociere, o avansare, un parteneriat. Stăpânind secretele comunicării cu sexul opus, nu-ti mai sabotezi relațiile, ci din contra le valorifici la maximul lor potențial.

 1. Vei fi mai eficient si tu si cei din jurul tău

Ori de cate ori nu te faci bine înțeles sau nu ești convingător este ineficient. Aici nu eficientizezi doar timpul tău, eficientizezi mai ales munca oamenilor cu care lucrezi. Conștientizând mecanismele declanșatoare ale motivării și cum funcționează, acestea fiind diferite în cazul bărbaților și al femeilor, poți să vorbești ”diferit”. Înțelegând în profunzime întrebările, trasând sarcini într-un anumit fel, ascultând într-un anumit fel, motivând într-un anumit fel eficientizezi nu doar timpul tău, ci si pe al celorlalți. De cate ori nu ați auzit: ”dar eu nu am înțeles asta! ?

 1. Vei comunica profund și te vei conecta cu oamenii

Fie ca vorbim de mediul business sau personal, chiar contează armonia, buna comunicare și conectarea. Ori de cate ori comunicam defectuos generam stres, ori de cate ori comunicăm într-un mod pozitiv, bărbații generează testosteron, iar femeile oxitocine, care cresc starea de bine, comunicarea și încrederea. Mai multe o sa aflați de la John Gray în masterclassul în care ai ocazia să vezi conferința de la București + multe alte module de aprofundare. Detalii prin click aici!

 1. Vei motiva ca un magician!

Trăim într-o lume in care nu putem face totul singuri. Când cerem ajutorul celorlalți sau delegăm, a oferi un dram de motivație la început, pe parcurs si la final, este diferența care face diferența. Este aproape o magie. O magie care funcționează. Faci ca lucrurile sa se întâmple!

 1. Nu trebuie sa renunți la nimic sau să te schimbi

Mulți oameni își fac griji ca trebuie sa se schimbe, ca trebuie sa depună eforturi uriașe sau ca trebuie sa renunțe la identitatea lor. De fapt, nu trebuie sa ne schimbam, ci din contra, sa ne afirmam si mai mult identitatea, fie ea masculina sau feminina. Este vorba doar despre a perfecționa modul în care comunicăm!

 1. Intâlnești un nr. 1 al planetei

John Gray a scris cartea de referința în lume in ceea ce privește interacțiunea dintre bărbați și femei. John Gray a fost practician ani îndelungați, apoi s-a aplecat către partea stiințifică găsind și mai multe dovezi, instrumente și strategii care să explice pe de o parte cum funcționăm, iar pe de alta parte sa ofere soluții punctuale aplicabile imediat.

 1. Vei fi mai motivat

Atunci când nu reușești să comunici așa cum îți dorești sau nu înregistrezi rezultatele dorite, tendința naturală este sa te demotivezi. Înțelegând și conștientizând cat de ușor este, inspirat de un speaker grozav ca John Gray, lucrurile chiar devin mai simple.

 1. Evoluezi spiritual

Acest punct 9 este unul cheie. Înțelegând cum funcționăm și cum funcționează ”creierul” sexului opus, vei deveni mai torelant. Vei înțelege că nu este nimic în neregulă cu tine sau cu persoanele de sex opus. Conștientizând în profunzime, devii mai deschis, mai tolerant, mai clar, mai autoîmplinit, mai puțin stresat. Clar o evoluție emoțională și spirituală!

 1. Vei fi mai puțin stresat

Se spune că stresul este boala omului modern. Ori de cate ori ceva nu funcționează ne stresam, iar provocările sociale actuale, presiunea constantă, zdruncină din toate încheieturile comunicarea atât acasă cât și la birou. Când comunicarea defectuoasa devine indirect sau direct un factor de stres, ne îmbolnăvim. Mai mult, ceea ce prezinta Gray este util și din perspectiva gestionarii stresului celorlalți.

 1. Nu o faci doar pentru tine!

Chiar daca cele 10 beneficii de mai sus se refera mai ales la tine, ele se vor răsfrânge asupra celorlalți. Fiind tu, într-un confort deplin al comunicării, vei ști cum să ceri mai bine, ce să ceri, când să ceri, când să nu ceri.

John Gray a venit pentru prima dată în România. Să vină a doua oară sunt șanse spre zero. Când se schimbă viața în bine? Atunci când luam decizii bune pentru noi! Dacă nu ai apucat să participi la conferința susținută de acesta, acum ai ocazia să o vizualizezi + multe alte module video înregistrate de aprofundare.

Înscrie-te la cursul inedit unde ai ocazia să vezi conferința susținută de John Gray la București + multe alte module video de aprofundare. Detalii prin click aici! 

Când viața se schimbă în bine?

Toate progresele înregistrate în viața noastră sunt rezultatul unor alegeri conștiente să trecem la acțiune. Dar este mai ușor de zis decât de făcut .

Cheia pentru îmbunătățire este capacitatea de a gândi dincolo de moment și a te întreba:
” Ce va crea în cele din urma aceasta alegere în viața mea ?
La ce va conduce?
Cine voi deveni ?

John Gray Barbatii sunt de pe marte, femeile de pe Venus

 

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!