Pentru a vedea informații actualizate despre programul cu publicul, planificare și replanificarea cursuri vizitați acest link
https://www.traininguri.ro/update-planificarea-cursurilor/

10 + 1 Motive pentru care nu merita sa ratezi aceasta conferinta

conferinta

10 + 1 Motive pentru care nu merita sa ratezi aceasta conferinta!

Peste cateva zile, mai exact in data de 17 Noiembrie 2015 sute de participanti vin sa-l intalneasca pe John Gray, autorul celebrului bestseller, Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus.

Pentru a intelege exact cum se leaga acest eveniment cu banii sau cariera, cu fericirea sau sanatatea, vezi mai jos cele 10 +1 motive pentru care ar fi pacat sa ratezi acest eveniment:

  1. Te vei face mai bine inteles.

Atunci cand te faci mai bine inteles, convingi mai usor, esti urmat mai usor si te pui in valoare mai bine. Studiile arata clar corelatii intre capacitatea de a comunica si succes. A te face bine inteles reprezinta primul pas esential in orice tip de comunicare. Inainte sa convingi trebuie sa te faci inteles. John Gray iti va oferi instrumente prin care-ti vei rafina comunicarea cu sexul opus, intr-un mod persuasiv si pozitiv in acelasi timp.

  1. Vei obtine mai usor ceea ce-ti doresti

Atunci cand convingi pe cineva de ceva, daca este intr-un context de business se traduce in bani: o vanzare, o negociere, o avansare, un parteneriat. Stapanind secretele comunicarii cu sexul opus, nu-ti mai sabotezi relatiile, ci din contra le valorifici la maximul lor potential.