Caută
Close this search box.

Seminar gratuit „Antreprenoriat si/sau societate civila?” cu Corneliu Visoianu

Înscrierile au fost oprite! Vă mulțumim!

Extreme Training te invită să participi la seminarul gratuit „Antreprenoriat și/sau societate civilă” cu Corneliu Visoianu, care va fi derulat joi, 28 iunie 2012, începând cu ora 17:30 în sediul Extreme Training din str. Ernest Juvara, nr 18, etaj 1 (zona Cotroceni, lângă Grădina Botanică).

Dacă am avea puterea/curajul să ne spunem unii altora ceea ce gândim realmente, lumea de azi ar arăta cu totul altfel. Onestitatea nu înseamnă neapărat să spui tot ceea ce gândești. Dacă toți oamenii ar fi mai onești, am putea lua decizii în cunoștintă de cauză. De multe ori luăm decizii pe baza lingușelilor altora sau pe baza unor false imagini create conștient sau inconștient de alții. Această formă dualistă a adus daune acestei societăți pentru că afectează tocmai procesul de decizie. Practic încercăm să spunem cele mai bune cuvinte pentru a obține cel mai bun rezultat. 

Corneliu Vișoianu este omul societății civile. De aproximativ 20 de ani, a performat în organizații studențești, ONG-uri sau fundații proprii, cum ar fi Fundația Culturală Delta, dar și în mediul business, consultanță sau multimedia. A acumulat experiență în punerea oamenilor în valoare și în dezvoltarea acestora, atât prin investiții proprii, cât și prin fonduri europene.

La acest seminar vei afla:

  • ce înseamnă societatea civilă;
  • ce presupune antreprenoriatul responsabil;
  • cum poți depăși bariere autoimpuse sau induse de alții;
  • cum poți performa în domeniul fundațiilor și organizațiilor.

AGENDA SEMINARULUI ( 28 iunie 2012)

  • 17:30 – 17:45 Welcoming – înregistrare participanţi
  • 17:45 – 18:00 Deschidere eveniment
  • 18:00 -19:30 Seminar (Corneliu Vișoianu)

Locurile sunt limitate, iar înscrierile vor fi făcute în ordinea solicitărilor. Pentru înscriere click aici!

Înscrierile au fost oprite. Vă mulțumim!

IMPORTANT:

1. Înscrierile vor fi oprite cel târziu în data de 27 iunie 2012, ora 15.00

2. Persoanele înscrise (care au furnizat informaţiile corecte în formularul de înscriere) vor primi email de confirmare în data de 27 iunie între orele 16.00 şi 17.00 (vă rugăm să verificaţi atât folderul inbox cât şi bulk). Vor fi selectaţi primii înscrişi din listă.

3. Accesul este GRATUIT în baza formularului de participare (formular grup ţintă) ce va fi primit pe email de persoanele înscrise care poate fi completat şi în cadrul seminarului.

Pentru orice nelamurire te rugăm să contactezi pe  Mădălina Roman – Specialist Relaţii Publice  (madalina@traininguri.ro – număr de telefon 0737 511 511 )

______________________________________________________________________________________

Evenimentul va avea loc in cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3 – „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 – „Promovarea culturii antreprenoriale” Proiectul este coordonat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, având ca parteneri Federația „Junior Chamber International România”, SC Extreme Training SRL si Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România.

Obiectivul  proiectul vizează stimularea inițierii de afaceri pentru 3000 de studenți sau absolvenți de studii superioare, care doresc să desfășoare o activitate independentă. În acest sens, în fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale țării vor fi înființate centre de informare antreprenorială cu privire la mediul de afaceri, la oportunitățile de inițiere/ dezvoltare a afacerilor precum și la legislația relevantă.

În scopul îmbunătățirii competențelor și abilităților antreprenoriale,  800 de tineri vor participa la cursuri de formare antreprenorială – nivel de bază, iar 320 – la cursuri de nivel avansat, aceștia urmând a elabora planuri de afaceri complete, planuri dintre care 40 vor primi sprijin în vederea concretizării.

Prin creșterea potențialului antreprenorial al grupului țintă, proiectul contribuie la creșterea ocupabilității, competitivității și mobilității forței de muncă. Sprijinul acordat demarării activităților independente și ocupării pe cont propriu dezvoltă autonomia, flexibilitatea și spiritul de inițiativă ale tinerilor. De asemenea, susținerea dezvoltării afacerilor este generatoare de noi locuri de muncă pentru tineri, contribuind la creșterea nivelului de ocupare la nivel national și la favorizarea creării unei piețe a muncii flexibilă și inclusivă.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial  Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!