Caută
Close this search box.

Crezul optimistului

Pentru că Moş Crăciun vine pe nesimţite în curând, vrem să luăm parte la această magie alături de voi. Credem în optimism şi în bunătatea acestei lumi, astfel încât suntem alături de tine cu un mic cadou care te va ajuta pe viitor. Îţi prezentăm Crezul Optimistului, varianta în limba română!

CREZUL-OPTIMISTULUI-EXTREME-TRAINING

IL POTI DESCARCA IN CALCULATORUL TAU PRIN CLICK AICI

Şi îţi propunem un exerciţiu: Printează-l pe o hârtie frumoasă şi lipeşte-l undeva unde să îl vadă toată lumea, inclusiv tu cel puţin o dată pe zi. De fiecare dată când îl vezi, citeşte-l şi zâmbeşte! Crede-ne, te va ajuta să te binedispui. Noi am incercat deja!

Deşi mai sunt câteva zile până la sărbatoarea Naşterii Domnului şi ceva mai multe până la Anul Nou, simţim alături de tine spiritul Crăciunului, astfel încât vrem să îţi urăm sincer şi din inimă sărbători fericite, multe împliniri personale şi profesionale, multă dragoste în jurul familiei şi un An nou perfect din toate punctele de vedere.

În seara de Revelion noi vom cinsti o cupă de şampanie în cinstea ta şi a relaţiei noastre fructuoase de acum şi pentru viitor!
La mulţi ani şi toate cele bune şi frumoase!

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!