Caută
Close this search box.

Cum gandesc barbatii – Video

Sunt lucruri, acțiuni, gesturi, cuvinte care pentru bărbați contează diferit față de cum și cât contează pentru o femeie. De exemplu, confirmările de iubire, siguranță, încredere de la începutul unei relații pe care bărbatul trebuie să le facă/ să le spună pentru a o face fericită.

Iată ce și cum gandesc barbatii despre acest lucru, dar și ce și-ar dori femeile:

[video_player type=”embed” width=”660″ height=”335″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9ZaUZOM1FhTHZwWT9yZWw9MCZhbXA7c2hvd2luZm89MCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj0iIj48L2lmcmFtZT4=[/video_player]

[divider style=”11″]

În data de 17 noiembrie 2015, John Gray, celebrul autor al bestseller-ului Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus, a venit în România, unde a susținut o super conferință foarte apreciată de toți participanții. Dacă doriți să vedeți conferința susținută de John Gray (care a fost un real succes) plus alte 14 module oferite de acesta pentru aprofundarea relațiilor de cuplu, puteți da click aici.

John Gray Barbatii sunt de pe marte, femeile de pe Venus

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!