Caută
Close this search box.

Cum să îţi găseşti un job utilizând Linkedin – seminar gratuit!

linkedin jobs

Extreme Training te invită să participi la seminarul gratuit „Cum să îţi găseşti un job utilizând LinkedIn” ce va avea loc luni, 19 martie 2012, începând cu ora 13:30 la sediul Extreme Training din Calea Plevnei, nr. 61, etaj 1, sala 11.

Dacă eşti în căutarea unui job, ai încercat metodele tradiţionale şi n-ai avut până acum nici un rezultat sau nu ai avut rezultatele pe care le sperai, atunci poate că LinkedIn este soluţia pe care o căutai. LinkedIn este un site de socializare pentru profesionişti. Punctul central îl reprezintă afacerile, cariera, relaţiile profesionale.  Ce însă nu toată lumea ştie este faptul că foarte multe companii recrutează acum direct de pe LinkedIn.

Acest seminar îţi va arăta ce şi cum să faci pentru a găsi joburi şi pentru a fi găsit de recrutori pe LinkedIn, dezvoltând 3 teme principale:

  • Cum să îţi creezi un profil remarcabil cu care să poţi aplica direct la joburile postate în reţea, ba chiar să fii contactat fără să aplici;
  • Cum să-ţi construieşti o reţea solidă de parteneri cu care să interacţionezi şi pe care să te bazezi;
  • Cum să te implici activ în activităţile grupurilor, asociaţiilor, forumurilor de pe Linkedin făcându-te astfel vizibil într-o reţea de profesionişti.

La sfârşit, câteva sfaturi foarte utile despre ce să nu faci pe Facebook sau pe LinkedIn atunci când îţi cauţi un job şi câteva aplicaţii LinkedIn mai puţin cunoscute care însă te-ar putea ajuta foarte mult în căutarea jobului ideal.

linkedin jobs

Mirela Dragnea, Product Manager la o companie multinaţională, om de marketing pasionat de reţelele sociale îţi va prezenta în cadrul seminarului câteva modalităţi de promovare personală prin intermediul reţelelor sociale şi totodată îţi va oferi sfaturi despre cum trebuie să îţi evidenţiezi profilul şi să-ţi extinzi reţeaua de pe LinkedIn pentru a găsi jobul potrivit. Mirela ştie cum să te foloseşti de reţelele profesionale de socializare pentru că a testat pe pielea ei cât de utile pot să fie acestea. Ai şansa de a afla şi tu de la ea cum!

„Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la LinkedIn este că aici nu eşti niciodată singur, eşti înconjurat în permanenţă de oameni care sar în ajutorul tău atunci când ai nevoie, care au trecut prin experienţe asemănătoare cu ale tale, care au avut aceleaşi întrebări şi acum au răspunsuri, răspunsuri pe care ei ţi le-ar putea oferi şi ţie, gratuit, ca între prieteni, cu condiţia: să ceri şi să ştii cum să o faci.” – Mirela Dragnea

Seminarul Cum să îţi găseşti un job utilizând LinkedIn este organizat de către Extreme Training în cadrul proiectului Fii Genial, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 şi va avea loc în data de 19 martie 2012, la sediul Extreme Training din Calea Plevnei nr.61, et.1 începând cu ora 13:30 şi până la ora 17:30.

Participarea este gratuită pentru persoanele care se înregistrează în cadrul proiectului Fii Genial şi îndeplinesc simultan trei condiţii:

  1. Se afla în căutarea unui loc de muncă (sunt şomeri)
  2. Au domiciliul în regiunea Bucureşti-Ilfov
  3. Nu au mai participat la activităţi în cadrul proiectului Fii Genial

Aşadar, dacă sunteţi somer, aveţi domiciliul în regiunea Bucureşti-Ilfov şi nu aţi mai participat la evenimente organizate în cadrul proiectului Fii Genial, vă puteţi înscrie la acest seminar completând formularul de înscriere de mai jos. În cazul în care numărul de participanţi înscrişi va depăşi numărul locurilor disponibile, Extreme Training îşi rezervă dreptul de a selecta participanţii. Succes!

Înscrierile la acest seminar au fost oprite! Vă mulţumim pentru înscrieri!

Pentru alte detalii sau lămuriri suplimentare, scrieţi-ne la fiigenial@traininguri.ro

Proiectul Fii genial este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”. Detalii complete şi înscrieri: www.fii-genial.ro

Fii Genial este un proiect derulat de catre S.C. Extreme Training S.R.L. in parteneriat cu S.C. Solid Time Consult S.R.L. si cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”, intitulat „FII GENIAL!”.
Proiectul a început la 1 noiembrie 2010 și se desfășoară pe o perioadă de 24 de luni, până la data de 31 octombrie 2012 iar obiectivul general al proiectului îl constituie promovarea şi implementarea unui pachet integrat de servicii de informare, de formare profesională şi de consultanţă/asistenţă în vederea iniţierii unei activităţi independente în vederea atragerii şi menţinerii a cât mai multor persoane aparţinând grupului ţintă pe piaţa muncii.
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!