Caută
Close this search box.

Cum te poate ajuta profilul de Facebook în căutarea unui loc de muncă!

extreme trainingUn studiu realizat de Northern Illinois University, Universitatea Evansville şi Auburn University demonstrează că o simplă cercetare de 10 minute a profilului de Facebook poate prezice performanţa ta în muncă, precum şi şansele de angajare!

Cum să te promovezi inteligent, profilul de FacebookDeja este bine cunoscut faptul că angajatorii cercetează înainte de interviu profilul de Facebook. Experimentul a demonstrat că 10 minute sunt suficiente pentru a afla dacă eşti de încredere, dacă eşti stabil emoţional, care sunt curiozităţile tale intelectuale. Acest fapt este datorat imposibilităţii de a-ţi falsifica personalitatea în faţa prietenilor tăi.

Studiul arată că un student care călătoreşte, care are mulţi prieteni şi multe hobbiuri are o evaluare mai bună. Partajatul de poze nu este un factor negativ, ba din potrivă, sugerează o persoană extrovertită şi prietenoasă.

Deşi nu este în totalitate legal să selecteze candidaţii pe baza cercetării pe facebook, angajatorii putând fi daţi în judecată pentru discriminare, este totuşi important să ţineţi cont de sfaturile din acest articol şi de imagine personală pe care o afişaţi nu doar prin intermediul resurselor de socializare.

Puteţi apela la specialişti sau să urmaţi cursuri de brand personal sau marketing care să vă ajute să vă dezvoltaţi instrumente utile pentru construirea imaginii personale.

Sursa studiului o puteti gasi aici.

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!