extreme trainingUn studiu realizat de Northern Illinois University, Universitatea Evansville şi Auburn University demonstrează că o simplă cercetare de 10 minute a profilului de Facebook poate prezice performanţa ta în muncă, precum şi şansele de angajare!

Cum să te promovezi inteligent, profilul de FacebookDeja este bine cunoscut faptul că angajatorii cercetează înainte de interviu profilul de Facebook. Experimentul a demonstrat că 10 minute sunt suficiente pentru a afla dacă eşti de încredere, dacă eşti stabil emoţional, care sunt curiozităţile tale intelectuale. Acest fapt este datorat imposibilităţii de a-ţi falsifica personalitatea în faţa prietenilor tăi.

Studiul arată că un student care călătoreşte, care are mulţi prieteni şi multe hobbiuri are o evaluare mai bună. Partajatul de poze nu este un factor negativ, ba din potrivă, sugerează o persoană extrovertită şi prietenoasă.

Deşi nu este în totalitate legal să selecteze candidaţii pe baza cercetării pe facebook, angajatorii putând fi daţi în judecată pentru discriminare, este totuşi important să ţineţi cont de sfaturile din acest articol şi de imagine personală pe care o afişaţi nu doar prin intermediul resurselor de socializare.

Puteţi apela la specialişti sau să urmaţi cursuri de brand personal sau marketing care să vă ajute să vă dezvoltaţi instrumente utile pentru construirea imaginii personale.

Sursa studiului o puteti gasi aici.

Un răspuns

  1. Buna draga Liliana,Ma bucur ff mult ca v-am gasit si ca existati, sttneui un inger care ne arata calea spre linistea sufleteasca. Am parcurs cu mare interes acest manual indrumator , am urmarit si filmulete de pe youtube ( care din nefericire sunt in engleza ) si imi doresc cu nerabdare sa incep aceasta tehnica EFT, dar, singura nelamurire este ca nu imi gasesc cuvintele sa formulez afirmatii. ma simt putin confuza si nu vreau sa deranjez, chair daca este un lucru f simplu.PS. As vrea sa te intreb daca atunnci cand sunt in dilema pot sa te sacai, si daca poti sa ne oferi acele filmulete practice traduse in limba romana. Iti multumesc si Dumnezeu sa te binecuvanteze !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!