Caută
Close this search box.

Cum vorbesti despre tine online si cum iti modifica acest lucru realitatea in care traiesti

Momentul in care ai creat primul tau website sau blog este magic. Esti demiurg al unui nou univers: numelemeu.ro.

Tu decizi ce va fi scris acolo si ce vor vedea ceilalti. Informatiile cuprinse in acest nou univers sunt placute si distribuite de ceilalti si sunt ceea ce va gasi oricine atunci cand iti va cauta numele online.

Eu folosesc doua tipuri de clasificari pe care le combin pentru a obtine o structura a acestor informatii:

  • Publice sau private
  • Profesionale sau personale
Obtin astfel patru categorii de informatii:
  1. Informatiile profesionale si publice sunt cele care iti aduc respectul celor din aceeasi profesie si contribuie la un bagaj general de cunostinte de specialitate.
  2. Informatiile personale si publice sunt cele care iti apartin sau le-ai primit de la altii. Pe acestea le imparti in retele sociale cu prietenii tai.
  3. Informatiile private si profesionale sunt cele distribuite in grupurile profesionale inchise sau in reteaua interna a unei companii.
  4. Ultima categorie sunt informatiile care nu ar trebui sa ajunga online: informatiile private si personale.

Acest flux de informatii si filtrele pe care le pui, in functie de clasificarile de mai sus, vor constitui amprenta ta digitala, brand-ul tau online. Ele se vor intruchipa intr-un alter-ego cu care vor face cunostinta cei care te vor intalni prima data online.

Cum vorbesti despre tine online?

Spui doar lucrurile bune?

Bineinteles!

[button link=”https://www.traininguri.ro/curs-marketing-online/” type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Curs Social Media Manager. Click pentru detalii și înscrieri.[/button]

Procesul prin care vei trece, analiza asupra propriei persoane pe care o vei face pentru a gasi toate aceste aspecte pozitive este de o valoare inestimabila. Este un pas mare in a te cunoaste mai bine pe tine insuti. Si nu se termina aici. Odata ce ai creat continutul pentru website, l-ai publicat si ai rasuflat usurat pentru ca s-a terminat,,, incepe adevarata munca.

Poti fi Fat-Frumos sau Ileana Cosanzeana online. Numai ca, atunci cand te infatisezi astfel online folosind numele tau se intampla ceva extraordinar: virtualul incepe sa iti influenteze realitatea.

Mintea ta va face un efort pentru a se ridica la inaltimea asteptarilor. Subconstientul tau va dori ca tu sa fii asa cum te-ai descris online.
Toate acele mici scapari, acele mici actiuni pe care nu le-ar fi aflat nimeni, nu mai sunt posibile. Presiunea psihologica creata de acest alter ego virtual este uriasa si este cel mai bun lucru ce ti se poate intampla.

Pentru ca, dincolo de grijile de fiecare zi, dincolo de munca ta intr-o companie, dincolo de toate actiunile tale provocate de influenta celor din jurul tau, acum ai un punct de echilibru. Te poti compara cu si raporta la ceea ce iti doresti sa fii, acel TU ideal.

Treci dincolo de a gandi ce vrei sa fii, in spatiul actiunilor!
Nu te opri la a visa sa fii Fat Frumos sau Ileana Cosanzeana. Incepe sa te modelezi pe tine insuti in a deveni ceea ce iti doresti.

[button link=”https://www.traininguri.ro/curs-marketing-online/” type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Curs Social Media Manager. Click pentru detalii și înscrieri.[/button]

Articol scris de

Emanuel Grigoraș

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!