curs de succes

Descarcă indicatorii prin click aici!

Cum să evaluezi un curs din punct de vedere al marketingului înainte de a-l lansa?

Folosind acest formular vei economisi timp, bani, efort și vei afla ce trebuie să mai faci, ce faci bine, ce mai trebuie să afli, unde sunt punctele slabe și să afli ce șanse sunt ca un anumit curs să aibă loc. De asemenea poate fi util și atunci când ai un curs pe care nu reușești să-l vinzi sau ai un curs la care dorești să mărești numărul de înscriși.

Ca traineri avem fel și fel de idei, drept pentru care acest formular de evaluare poate deveni un indicator foarte bun în ceea ce privește evaluarea ideii de curs. Vei observa că se evaluează laolaltă 3 aspecte (cursul, trainerul și compania). Acest formular poate oferi un răspuns destul de cuprinzător și de exact în același timp la întrebarea:

Atenție, facem referire la un curs, înainte de a-l lansa în piață, când este în faza de ”producție”. Am strâns laolaltă 30 de indicatori care te ajută să îți dai seama destul de bine de ce șanse are acest curs.

Acești indicatori nu sunt culeși din teorie, sunt culeși din practica Extreme Training. În acest moment, de exemplu, avem în Agenda de cursuri peste 50 de cursuri, probabil peste 45 se vor și susține. Acolo unde grupele nu se formează înseamnă că pe acest formular cursul respectiv nu a obținut un punctaj destul de bun.

Am avut cursuri, care nu mai figurează acum în agendă, care păreau idei foarte bune, din nefericire, mai mult de 1-2 înscriși nu am reușit să strângem. Așa am început construcția acestui formular. Ideea unui curs poate părea bună, poate părea interesantă, poate părea super inovativă, poate părea ”excelentă”. Totuși realitatea îți poate demonstra destul de ușor că nu poți poziționa cursul în piață și nu poți strânge cursanți.

Descarcă indicatorii prin click aici!

Curs Formator Bucurestiintensiv
Curs Formator Bucurestide weekend
Curs Formator Brasovintensiv
Curs Formator Cluj-Napocaintensiv
Curs Formator Constantaintensiv
Curs Formator Iasiintensiv
Curs Formator Timisoaraintensiv

4 răspunsuri

  1. Am susținut un curs fără manual, carte, nu am nici informații despre el pe Net, am avut atâția cursanți câți au încăput în sală. Le-am spus că le trimit manualul când este gata și toată lumea a fost ok cu asta.
    Cred că dacă ai un material foarte bun și o reputație, poți să vinzi multe, chiar și cursuri în faza de construcție.
    Chiar a fost o ideea bună să îl predau, deoarece în funcție de nelămuririle și problemele ridicate la sală, mi-am dat seama ce să mai adaug la conținut.

  2. nice. mi-a placut articolul, ca structura … si nici functionalitatea tabelului nu e de lepadat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!