Caută
Close this search box.

Curs demonstrativ gratuit: Bazele Managementului de Proiect, 26-27 martie!

Dorim ca prin intermediul Proiectului Fii Genial să venim în întâmpinarea nevoilor persoanelor din regiunea București Ilfov aflate în căutarea unui loc de muncă. Din acest motiv, organizăm cursul demonstrativ GRATUIT Bazele Managementului Proiectului. Proiectul Fii Genial este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”.

Curs demonstrativ GRATUIT Bazele Managementului Proiectelor

Data: 26, 27 martie 2012

Program zilnic: 9:00 – 17:00

Localitate desfăşurare: Bucureşti (sediul Extreme Training, Calea Plevnei nr. 61, etaj 1, sala 11)

OBIECTIVELE CURSULUI:

• înţelegerea conceptelor şi principiilor ce guvernează domeniul Managementul Integrat al Proiectelor;

• înţelegerea elementelor constitutive ale acestui domeniu –atât individual cât şi modul de interacţiune dintre ele;

• înţelegerea etapelor, proceselor, tehnicilor şi instrumentelor folosite în Managementul Proiectelor;

• dezvoltarea abilităţilor de punere în practică a celor definite mai sus.

CUI SE ADRESEAZĂ CURSUL?

– persoanelor cu domiciliul sau resedinta in Bucuresti sau Ilfov

– persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca (someri)

– persoanelor care îşi doresc sa deprinda noţiunile teoretice şi sa isi dezvolte abilităţile necesare abordării şi gestionării proiectelor.

TEMATICA

1) Managementul de Proiect şi cadrul acestuia

2) Contextul, Ciclul de viaţă şi Organizarea proiectelor

3) Procese – rol şi gestionare

4) Domenii ale cunoaşterii şi gestionarea acestora:

• Scopul proiectului

• Managementul Timpului

• Managementul Costurilor

• Managementul Resurselor Umane

• Managementul Comunicării

• Manamentul Riscurilor

• Managementul achiziţiilo

METODA DE LUCRU

Extreme Training utilizează metode moderne de instruire bazate pe aplicabilitate imediată. Ponderea activităților este 70 % aplicații practice și 30 % teorie. Din metodele folosite menționăm: expunere, discuțiile dirijate, discuții în grupuri mici, studii de caz, joc de rol, chestionare, materiale video, dezbateri, simulări și exerciții.

Comunicarea între participanți și între participanți și traineri reprezintă principalul pilon al metodelor de instruire folosite.

TAXA DE PARTICIPARE

Accesul la acest curs este gratuit, in limita locurilor disponibile, numai pentru persoanele care nu au în acest moment un loc de munca și au domiciliul sau reședința în regiunea Bucuresti Ilfov!

Pentru a va inscrie la acest curs gratuit va asteptam in datele de 20, 21 si 22 martie, intre orele 10 si 16, la sediul nostru din strada Dr. Ernest Juvara nr. 18 etaj 1 pentru a completa documentele necesare. Va rugam sa aveti asupra dumneavoastra copia cartii de identitate si un CV recent. Dacă numarul de cereri va depasi numarul locurilor disponibile, Extreme Training își rezerva dreptul de a selecta participanții.

 În cazul în care aveţi neclaritati, ne puteti suna la unul dintre numerele de telefon 0314 25 25 34 / 0722 15 13 15  sau ne puteti scrie la adresa de e-mail fiigenial@traininguri.ro (Antonela Cristian– coordonator organizare curs).

CE ASIGURA EXTREME TRAINING?  

  • activitatea de training;
  • fişele de lucru;
  • certificat nominal de participare;
  • foi flipchart, coli şi markere;
  • ecusoanele pentru participanţi;
  • coffee-breaks în fiecare zi de curs

CE ESTE ASIGURAT DIN PROIECT?

  • acest curs este organizat din initiativa Extreme Training, nefiind prevazute in buget cheltuieli care sa fie suportate din proiect.

CERTIFICARE CURS

La absolvirea cursului se obţine un certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului orientiv din dreapta. În esenţă, diploma dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.

LOCUL , DATA ȘI ORELE DESFĂȘURĂRII CURSULUI 

Trainingul va avea loc în Bucureşti, la sediul din Calea Plevnei, nr. 61, etaj 1, sala 11. Pentru mai multe detaliiprivind localizarea sălii de curs şi a mijloacelor de transport accesați secțiunea Contact.

Programul desfăşurării cursului:

luni, 26 martie 2012: 9:00 – 17:00

marți, 27 martie 2012: 9:00 – 17:00

Pentru a va inscrie la acest curs gratuit va asteptam in datele de 20, 21 si 22 martie la sediul nostru din strada Dr. Ernest Juvara nr. 18 etaj 1 pentru a completa documentele necesare. Va rugam sa aveti asupra dumneavoastra copia cartii de identitate si un CV recent. Dacă numarul de cereri va depasi numarul locurilor disponibile, Extreme Training își rezerva dreptul de a selecta participanții.

 

TRAINER

Iustin Roșioară este inginer, absolvent al Universitatii București, a urmat studii post-universitare in domeniile Business Management (Norvegia) și Property Management (USA) și este trainer certificat de către Service Quality Institute (USA). Iustin Roșioară are peste 20 de ani de experienta in Management de Proiect in domeniul constructiilor, instalatiilor industriale, proceselor de automatizare, dezvoltari imobiliare si HORECA.

 

Fii Genial este un proiect derulat decatre S.C. Extreme Training S.R.L. in parteneriat cu S.C. Solid Time Consult S.R.L. si cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”, intitulat „FII GENIAL!”.

Proiectul a început la 1 noiembrie 2010 și se desfășoară pe o perioadă de 24 de luni, până la data de 31 octombrie 2012 iar obiectivul general al proiectului îl constituie promovarea şi implementarea unui pachet integrat de servicii de informare, de formare profesională şi de consultanţă/asistenţă în vederea iniţierii unei activităţi independente în vederea atragerii şi menţinerii a cât mai multor persoane aparţinând grupului ţintă pe piaţa muncii.

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!