Caută
Close this search box.

Cursuri si seminarii gratuite pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca

Îți cauți un loc de muncă? Vrei să-ţi deschizi o firmă sau un PFA?

Extreme Training te ajută gratuit prin proiectul Fii Genial!

 

  1. Dezvoltă-ți competențe! Te poți înscrie chiar acum la unul dintre seminariile si cursurile gratuite din lista de mai jos.
  2. Daca dorești să demarezi pe cont propriu, îţi oferim GRATUIT consultanţă pentru inițierea unei afaceri.
  3. Îţi plătim un avocat pentru a se ocupa de toate demersurile pentru înființarea unui S.R.L. sau P.F.A.
  4. Dupa ce îţi înfiinţezi SRL-ul sau PFA-ul beneficiezi de un curs gratuit din oferta Extreme Training (www.traininguri.ro) în limita a 700 de lei (cheltuieli asigurate din veniturile proprii Extreme Training).

Oferta este valabilă în cadrul proiectului Fii Genial. Poţi să fii unul dintre beneficiari dacă:

  • Ai domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti sau Ilfov
  • Nu ai în acest moment un loc de muncă (ești persoană inactivă, șomer înregistrat sau neînregistrat și nu ești student)
  • Nu ai mai participat la alte activități în cadrul proiectului Fii Genial

Pentru început, alege din lista de mai jos seminarul la care dorești să participi. Vei putea participa la un singur seminar, așadar alege-l pe acela care îți este mai potrivit sau mai util. Clickaici pentru a te înscrie acum sau completeaza formularuldin partea de jos a acestei pagini:

Curs – Eficiență de Manager!

În acest curs vei afla secretele utilizării eficiente a timpului. Cursul își propune să va transforme relația cu timpul și să răspundă la întrebări precum: „Ce metode pot aplica pentru a îmi gestiona eficient ucigașii de timp?” „Cum să prioritizăm?” „Cum să dezvoltăm o agendă zilnică? Rezultatul va fi creșterea eficienței voastre atât la birou cât și în viața profesională.

Lector : Stefan Radu – Trainer Extreme Training

Data : luni, 3 septembrie – marți, 4 septembrie între orele 10:00-16:00

TOATE LOCURILE LA ACEST SEMINAR AU FOST OCUPATE

Loc: Extreme Training, str. Ernest Juvara nr. 18

Seminar – Business pentru timpul liber – activități de teambuilding!

În acest seminar vei afla cum îți poți construi un business din modul în care alți oameni își petrec timpul liber sau din distracțiile angajaților diferitelor firme. Lectorul invitat, Catalin Stănescu este fondatorul unei companii care organizeaza activități de petrecere a timpului liber sau de teambuilding.

Invitat : Catalin Stănescu – Antreprenor

Data : marți, 4 septembrie, 17:00-19:00

ÎNSCRIERILE AU FOST ÎNCHISE

Loc: Extreme Training, str. Ernest Juvara nr. 18

Seminar – Înființarea unei societăți comerciale sau PFA

Dorești să pornești în afaceri dar nu stii cum să faci primul pas? Vino cu toate întrebările tale juridice la acest seminar, unde av. Andra Petrescu, colaborator al Extreme Training, va oferi lămuriri despre despre tot ceea ce presupune înființarea unei societăți comerciale sau autorizarea ca PFA.

Invitat : avocat Andra Petrescu

Data : miercuri, 5 septembrie, 16:00-18:00

ÎNSCRIERILE AU FOST ÎNCHISE

Loc: Extreme Training, str. Ernest Juvara nr. 18

Seminar – Social Media Manager – un business de viitor

Revoluția internetului nu s-a încheiat. Schimbările produse în mediul de afaceri și implicit pe piața muncii sunt atât de semnificative încât vorbim acum de ocupații care erau inexistente atunci cand cei mai tineri absolvenți începeau facultatea. Seminarul își propune să explice rolul unui Social Media Manager sau cum poți aduce, fără investiții mari, valoare adaugată eforturilor de marketing ale oricarei companii.

Invitat : Emanuel Grigoraș – Trainer Extreme Training

ÎNSCRIERILE AU FOST ÎNCHISE

Data : luni, 10 septembrie, 14:00-17:00

Seminar – Afacere în comerț – deschiderea unui magazin de cartier

Comerțul cu amanuntul poate părea anost, însă de multe ori poate fi o afacere foarte profitabilă. Seminarul propus aduce în fața ta un antreprenor care a trecut prin toate problemele tipice ale unei asemenea afaceri: rulaj, stocuri, controale, autorizații, angajați, aprovizionare, cash-flow etc.

Invitat : Alina RUJOIU – Antreprenor

Data : marți, 11 septembrie, 14:00-16:00

ÎNSCRIERILE AU FOST ÎNCHISE

Loc: Extreme Training, str. Ernest Juvara nr. 18

Seminar – Noțiuni de management de proiect!

Managementul de proiect ne oferă un set unic de instrumente care ne ajută în a gestiona orice proces delimitat în timp și direcționat către atingerea unui rezultat unic. Proiectul tău poate fi unul alocat de șef la locul de muncă sau poate fi afacerea ta. Iustin Roșioară îți prezintă câteva dintre elementele de bază ale managementului de proiect.

Invitat : Iustin Roșioară – Trainer Extreme Training

Data : miercuri, 12 septembrie, 16:00-18:00

TOATE LOCURILE AU FOST OCUPATE!

Loc: Extreme Training, str. Ernest Juvara nr. 18

Seminar – Nu stii de unde să începi?

Îți dorești independența antreprenorilor dar nu ai idee de unde trebuie să începi? Marian Rujoiu are câteva sfaturi pentru tine. Nu rata acest seminar despre descoperirea și utilizarea potențialului tău.

Invitat : Marian RUJOIU – Manager Extreme Training

Data : joi, 13 septembrie, 16:00-18:00

Loc: Extreme Training, str. Ernest Juvara nr. 18

Seminar – Promovare on-line cu buget 0

Internetul a devenit mediul principal de promovare al tuturor afacerilor tinere. Dar poate chiar oricine să se promoveze pe internet cu eficiență maximă? Bogdan Dobrică nu numai că susține acest lucru, însă îți poate explica și cum: trebuie doar să știi cum să îți canalizezi eforturile.

Invitat : Bogdan Dobrică – Head of R&D Extreme Training

Data : luni, 17 septembrie, 16:00-18:00

Loc: Extreme Training, str. Ernest Juvara nr. 18

Precizari și procedura inscriere

Ulerior înscrierii veți primi din partea noastră, confirmarea privind participarea dumneavoastră precum și instrucțiuni privind rezervarea locului dumneavoastră. După participarea la seminar dumneavoastră veți hotarî dacă doriți să beneficiați și de oportunitățile următoare menționate, precum acoperirea costurilor înființării unei firme, consultanță antreprenoriala suplimentară online (timp de 6 luni) precum și participarea gratuită la un curs extreme Training.

În situaţia în care luaţi o decizie în acest sens, vă aşteaptă şi alte surprize plăcute!
Pentru orice detalii suplimentare, sunaţi acum la telefon 031 425 25 34 / 0737 499 499 sau scrieţi un e-mail la adresa fiigenial@traininguri.ro.

 

Proiectul „Fii Genial” (www.fii-genial.ro )

O șansă în plus pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă

S.C. EXTREME TRAINING S.R.L. în parteneriat cu S.C Solid Consult Time S.R.L. deruleaza a proiectul cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”, intitulat „FII GENIAL!”.

Proiectul a început la 1 noiembrie 2010 și se desfășoară pe o perioadă de 24 de luni, până la data de 31 octombrie 2012.

Obiectivul general al proiectului îl constituie „Promovarea şi implementarea unui pachet integrat de servicii de informare, de formare profesională şi de consultanţă/asistenţă în vederea iniţierii unei activităţi independente în vederea atragerii şi menţinerii a cât mai multor persoane aparţinând grupului ţintă pe piaţa muncii.

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!