Caută
Close this search box.

EXCELenta in afaceri – Seminar gratuit- Extreme Training

EXCELenta in afaceri - Extreme Training

Extreme Training vă invită să participați la seminarul gratuit: EXCELenta in Afaceri care va avea loc în cadrul proiectului Tineri Antreprenori de Succes.

Acest seminar este destinat utilizatorilor cu experienta Excel, dornici de a cunoaste si stapani cele mai avansate capabilitati oferite de tabelele pivotante Excel (pivot table) pentru sustinerea deciziilor de afaceri.

Structura si continutul acestui seminar sunt realizate in urma anilor de experienta internationala a trainerului dar si a solicitarilor participantilor, este optimizat si concentrat pe cazuri concrete, intalnite des in mediul de afaceri.

Seminarul este in intregime unul practic, fiecare participant este incurajat sa foloseasca calculatorul propriu. Toate modulele sunt insotite de fisiere de lucru, demonstratii si exercitii.
Metoda abordata de trainer nu va va irosi timpul cu explicarea notiunilor deja cunoscute, astfel se vor acoperi tehnici si notiuni avansate.

[uidialog type=”warning”]ATENȚIE! Întrucât sala nu dispune de laptopuri, participanții care doresc să exerseze în timp real aspectele prezentate sunt încurajați să aducă laptopul personal la seminar![/uidialog]

[uiheader type=”warning” icon=”info”]Structura Seminar[/uiheader]
[uilist type=”google ” size=”22″]

 • Cunoasterea si verificarea celor 3 reguli obligatorii inainte de analiza datelor.
 • Cunoasterea si aplicarea diverselor recomandari inainte de analiza datelor.
 • Formatarea conditionala in scop de analiza de date; formatare conditionala cu panou de control; utilizarea „Sparklines”.
 • Tabele Excel: intelegerea si folosirea instrumentului pentru formatare rapida si conforma, ca instrument de analiza de date, sursa pentru un tabel pivotant.
 • Tabel pivotant: intelegerea in detaliu a modalitatilor de folosire; tipuri de date si gruparea acestora, functii de agregare, crearea de campuri calculate, pivotarea campurilor in vederea crearii de noi perspective, comutarea modului de calcul a valorilor afisate, grafice pivotante atasate sau independente, folosirea „Slicers” in tabelul pivotant, rapoarte automate in tabel pivotant.
 • Utilitatea macrocomenzilor, inregistrarea acestora, realizarea de „panouri de macrocomenzi” pentru productivitatea si conformitatea rapoartelor de analiza de date.

[/uilist]

La finalul seminarului participanții vor fi capabili:
[uilist type=”medal” size=”22″]

 • Sa genereze rapoarte specifice, detaliate, sigure si relevante care sa sustina decizii de afaceri informate
 • Sa defineasca si utilizeze eficient tabele de date Excel
 • Sa sumarizeze date dupa criterii si conditii diverse
 • Sa analizeze complex date dinamice cu ajutorul tabelului pivotant
 • Sa automatizeze procese repetitive cu ajutorul macrocomenzilor
 • Sa EXCEL-eze in decizii de afaceri!

[/uilist]

[uiheader type=”info” icon=”gear”]Lector invitat – Fabian Ailenei[/uiheader]

Trainer certificat Microsoft  (Microsoft Certified Trainer, Microsoft Office Specialist Master Instructor).

Experienta practica: Peste 400 de cursuri Office sustinute in Statele Unite si Romania, peste 3500 de participanti instruiti cu un grad global de satifactie de peste 94%.

Expertiza in training: Excel, Access, PowerPoint, Word, Outlook, Project, Visio, Visual Basic for Applications.

[uidialog type=”info”] Loc desfășurare: Sediul Extreme Training, str. Dr. Ernest Juvara nr.18 , et.1, sector 6, Bucuresti

[/uidialog]

IMPORTANT:

Cursul s-a desfasurat în perioada februarie 2014. Momentan nu avem stabiliă o nouă sesiune a acestui curs. În măsura în care programăm o nouă sesiune, vom revenii cu detali pe aceasta pagină. 

 

______________________________________________________________________________________

Evenimentul va avea loc in cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3 – „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 – „Promovarea culturii antreprenoriale” Proiectul este coordonat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, având ca parteneri Federația „Junior Chamber International România”, SC Extreme Training SRL si Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România.

Obiectivul proiectul vizează stimularea inițierii de afaceri pentru 3000 de studenți sau absolvenți de studii superioare, care doresc să desfășoare o activitate independentă. În acest sens, în fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale țării vor fi înființate centre de informare antreprenorială cu privire la mediul de afaceri, la oportunitățile de inițiere/ dezvoltare a afacerilor precum și la legislația relevantă.

În scopul îmbunătățirii competențelor și abilităților antreprenoriale, 800 de tineri vor participa la cursuri de formare antreprenorială – nivel de bază, iar 320 – la cursuri de nivel avansat, aceștia urmând a elabora planuri de afaceri complete, planuri dintre care 40 vor primi sprijin în vederea concretizării.

Prin creșterea potențialului antreprenorial al grupului țintă, proiectul contribuie la creșterea ocupabilității, competitivității și mobilității forței de muncă. Sprijinul acordat demarării activităților independente și ocupării pe cont propriu dezvoltă autonomia, flexibilitatea și spiritul de inițiativă ale tinerilor. De asemenea, susținerea dezvoltării afacerilor este generatoare de noi locuri de muncă pentru tineri, contribuind la creșterea nivelului de ocupare la nivel national și la favorizarea creării unei piețe a muncii flexibilă și inclusivă.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!