Caută
Close this search box.

Fire up your Power – dedicat companiilor

[images style=”4″ image=”http%3A%2F%2Fwww.traininguri.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F10%2Fbannerfireup.jpg” width=”960″ align=”center” top_margin=”0″ full_width=”Y”]

[feature_box style=”21″ only_advanced=”There%20are%20no%20title%20options%20for%20the%20choosen%20style” alignment=”center”]

Aprinde focul schimbării și dezlănțuie puterea din tine! Mii de manageri, actori, atleți, oameni de succes din toată lumea și-au îmbunătățit spectaculos performanțele prin această metodă.

Solicită oferta adaptată scriindu-ne la antonio@traininguri.ro sau sunându-ne la 0737 499 499 (Antonio Ciocan)

[/feature_box]

Ce înseamnă acest program pentru compania ta:

 • un eveniment de teambuilding foarte intens, incomparabil cu alte experiențe
 • un instrument puternic de dezvoltare organizațională pentru introducerea de noi obiective
 • o oportunitate pentru energizarea și împuternicirea echipei
 • creșterea încrederii de sine și dezvoltarea capacității de decizie
 • acceleratorul de care aveți nevoie pentru a sparge rutina în care a intrat echipa
 • ocazia de a schimba orice paradigme sau limitări ale angajaților

Cel mai puternic instrument de dezvoltare personală – Firewalking-ul, adica mersul pe cărbuni încinși! Iată cum se desfășoară:

[video_player type=”embed” width=”960″ height=”540″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjQ4MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC82NzY5YmUtamtXRSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj0iIj48L2lmcmFtZT4=[/video_player]

În ultimul deceniu, acest vechi ritual de dezvoltare personală a intrat în repertoriul de training al celor mai cunoscute firme și corporații occidentale, care au remarcat o îmbunătățire spectaculoasă a performanțelor la managerii și vânzătorii care au participat.

Așadar, pentru prima dată în România, și tu ai posibilitatea:

[bullet_block large_icon=”108.png” width=”” alignment=”center”]

 • să îți descoperi potențialul ascuns
 • să îți atingi adevăratele obiective, în viață și în afaceri
 • să îți distrugi credințele care te limitează
 • să dărâmi frica și s-o transformi în energie pozitivă
 • să-ți păstrezi “focusul” și concentrarea în fața celor mai mari obstacole și provocări

[/bullet_block]

Trăind această experiență unică și entuziasmantă, vei învăța să rămâi în contact cu emoțiile tale și cu puterea ta chiar în fața obstacolelor și provocărilor cele mai mari și să transformi aceste emoții în acțiuni concrete pentru atingerea obiectivelor personale.

La aproape 1000 de grade simți o energia extremă, mintea ți se eliberează, corpul devine gata de acțiune și resursele pe care le vei descoperi în tine însuți în momentul acelui prim pas pe carbuni încinși îți vor fi în permanență de folos.

Mii de manageri, actori, atleți, oameni de succes din toată lumea și-au îmbunătățit spectaculos performanțele prin această metodă. Acum este momentul tău!

Trainer-ul de excepție pentru acest eveniment va fi Bruno Medicina:

[video_player type=”embed” width=”960″ height=”540″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjQ4MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9VMS1hMGQ0cmdaayIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj0iIj48L2lmcmFtZT4=[/video_player]

Despre Bruno Medicina

Bruno Medicina - Trainer Extreme Training

De la vânzări de vile şi apartamente de lux în Monaco la mersul pe foc, de la cursuri de leadership la boardbreaking, de la întrebări spirituale la salt cu parașuta, de la
instructor de fitness la fizică cuantică, de la întâlniri academice la plimbări în jungla Ecuadorului, de la profesor de pian la neuromarketing sunt doar câteva elemente care fac din Bruno Medicina un personaj magnetic, unic, interesat și provocator.

Bruno a dezvoltat o serie de seminarii originale care includ experiențe de mare impact precum firewalking (Ignite your life seminar), boardbreaking (FLY – Find the Leader in You seminar), precum și traininguri deosebite care includ cele mai recente descoperiri în Psihologia Evoluționistă, Fizică Cuantică, Teoria Jocurilor, Neuromarketing și Quantum Psychology.

Sute de companii și zeci de mii de persoane au apelat la serviciile lui Bruno întrucât nevoia de ”ceva diferit” își face simțită prezența tot mai mult.   Manageri de top și-au depăsit propriile limite sub îndrumarea sa, mii de oameni și-au descoperit potențialul în cadrul seminariilor sale. De multe ori inconfortabil, de multe ori amuzant, de multe ori serios, de multe ori spiritual, de multe ori practic, de multe ori diferit este același Bruno Medicina.

Bruno Medicina este performance coach care de 30 de ani își concentrează atenția asupra îmbunătățirii performanțelor în orice domeniu, cu o atenție specială asupra vânzărilor, sportului și muzicii, domenii în care acționează ca profesionist și trainer.

Are o pregatire solidă în filozofie, muzică clasică, arte marțiale și psihologie.

Părerile participanților care au trăit experiența firewalking

Oana Neguț: A fost o zi extraordinară pe care o să mi-o reamintesc cu mare plăcere! Am conștientizat că dacă îți dorești ceva cu adevărat, poți realiza! Cu toții avem un potențial extraordinar, dar pe care nu îl folosim la maxim! Voi reveni cu mare drag la acest eveniment!

Nicoleta Sîrbu: Mă bucur că am participat la acest eveniment. Mi-am demonstrat că îmi pot învinge limitele și teama!

Marian Duță: Un eveniment unic, mult aşteptat care te ajută să scoți la iveala adevarata ta valoare; conștientizarea că limitele sunt doar obstacole “montate” de noi.

Dana: A fost extraordinar, mersul pe cărbuni incinși… nu credeam că oricine poate să facă asta. A fost o experiență de neuitat. Felicitări organizatorilor!

*Sesiunea de Firewalking nu este obligatorie, vei putea decide chiar atunci dacă vrei să o faci, însă de obicei toți participanții participă.

Cui se adresează Fire up your Power?

 • persoanelor care vor să-și testeze și să-și depășească limitele;
 • persoanelor care vor să-și descopere și să-și dezvolte potențialul;
 • persoanelor care au funcții de conducere sau care aspiră la una;
 • persoanelor care doresc să depășească barierele comunicării formale;
 • tuturor celor care doresc să se dezvolte în cadrul organizației;
 • persoanelor care doresc să acumuleze experiență în arta puterii informale;
 • persoanelor care doresc să particpe la un seminar inedit.

[feature_box style=”21″ only_advanced=”There%20are%20no%20title%20options%20for%20the%20choosen%20style” alignment=”center”]

Solicită oferta adaptată scriindu-ne la antonio@traininguri.ro sau sunându-ne la 0737 499 499 (Antonio Ciocan)

[/feature_box]

 

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!