Caută
Close this search box.

Voucher Cadou – IDEI de cadouri

Voucher cadou - idei de cadouSurprinde-ti persoanele dragi cu un Voucher cadou Extreme Training!

Te ajutăm să ieși din încurcătură dacă ești lipsit de inspirație pentru un cadou  cu ocazia zilei de naștere, de Moș Crăciun sau cu o altă ocazie. Să faci cadou un curs reprezintă una dintre cele mai inspirate alegeri.

Obiectele se uzează și devalorizează spre deosebire de un curs care rămâne pentru totdeauna, iar beneficiile sunt mari pe termen mediu și lung.

Cumperi voucherul acum şi persoana căreia i-l dăruieşti va putea alege ce curs îşi dorește din agenda noastră sau i-l alegi tu!

Ai umplut sacul de cadouri pentru cei dragi? Dar pe al tău? Noi îţi oferim posibilitatea de a oferi de un cadou diferit, util şi educativ. Un cadou pentru bărbați, un cadou pentru femei, potrivit pentru oricine pentru că va contribui la formarea, la dezvoltarea personală şi profesională.

Opțiuni cadou:idei de cadouri

  • puteți alege dumneavoastră cursul
  • sau puteți alege o valoare, și-și va alege cel care-l primește cursuri în valoare de valoarea voucherului

Ocazii cu care poate fi folosit voucherul

  • vouchere pot fi oferite cu ocazia zilei de naște, ziua numelui, Mos Crăciun, Moș Neculae, de Paște, sau pur și simplu doar ca un semn de recunoștință, respect, apreciere sau dragoste pentru o persoană.

Pentru a achiziționa un voucher sunați-ne la telefon 0726 00 55 55, 0314252534 sau trimiteți-ne un email la info@traininguri.ro

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!