Caută
Close this search box.

Ce s-a intamplat la leadership 530?

Citiţi cu atenţie! Prin semnarea acestui act renunţaţi la toate drepturile de despăgubire în caz de incident.

Declar pe propria răspundere că participarea mea la Conferința Leadership 530 organizată de Extreme Training și mersul pe foc este complet voluntară şi pe propriul meu risc. În plus, declar că nu mi s-a făcut nicio promisiune că se va garanta siguranţa mea fermă ……………….. 

Această formulare nu i-a descurajat pe cei peste 200 de participanți să meargă pe cărbuni încinși, au semnat toți, iar majoritatea au trecut desculți prin foc, îndemnați de Bruno Medicina și Marian Rujoiu. Cărbunii au avut peste 530 de grade, participanții au sfidat legile naturii, și-au învins teama și au pășit către o nouă lume în care imposibilul devine posibil.

Joi, 25 octombrie 2012, Extreme Training a organizat la Sala Polivalentă cel mai mare eveniment de leadership al anului, Conferința Leadership 530 de grade.

Începând cu ora 10.30 participanții au fost inspirați și energizați de Marian Rujoiu, pregătiți de Mircea Chira, descompuși și reasamblați apoi de Bruno Medicina. Pe ritmuri de muzică tribală și strigând mantra „Vreau să fac! Pot să fac! O să fac!” la ora 20.00 ei au făcut marele pas.

”Întregul eveniment a vizat depășirea fricilor, a cuceririi propriului potențial și a învingerii convingerilor care ne țin în loc în viață, care ne limitează potențialul. Participanții, atât la propriu, cât și la figurat, au făcut o călătorie, de la întuneric la lumină, de la necunoscut la cunoscut, de la mediocritate la măreție. Ne este foarte dificil, dacă nu chiar imposibil, să exprimăm în cuvinte energia unei mulțimi animate de un singur scop: acela de a-și dovedi că pot. Atunci când te afli în fața cărbunilor încinși, creierul o ia razna, instinctul de supraviețuire îți spune să fugi, însă o dată ce ai ales să faci pasul și vezi că ai reușit, o nouă lume ți se arată, o lume în care totul este posibil, o lume în care realizezi în sfârșit că ai un potențial uriaș, o lume în care înțelegi că atunci când vrei, poți să obții tot ce-ți dorești. Imaginile stau mărturie a lucrurilor cu adevărat extraordinare pe care oamenii le pot face dacă își setează mintea pentru aceasta”. – Marian Rujoiu (speaker și manager al evenimentului Leadership 530 Grade).

Vă putem garanta că nu a fost niciun truc la mijloc: focul a fost real – a consumat o jumătate de metru cub de lemn de fag – și a fost la fel de periculos ca orice alt foc. Însă, prin eforturile speakerilor, participanții au prins curaj și au ieșit din zona de confort și au găsit tăria interioară pentru a trece, rând pe rând, peste jar. Din fericire, chiar spre surprinderea lor, medicii de la ambulanță nu au fost nevoiți să acorde îngrijiri medicale participanților. Focul este foc, garanții absolute neexistând niciodată.

Gasiți un prim video rezumat video aici.

Pentru persoanele care nu au putut fi prezente la eveniment, Extreme Training anunță cu această ocazie și lansarea celei de-a doua ediții a conferinței Leadership 530 pentru 25 aprilie 2013. Toate detaliile privind conferința sunt publicate  pe www.traininguri.ro unde pot fi rezervate și locurile.

Le mulțumim pe această cale partenerilor media care ne-au ajutat să comunicăm evenimentul: www.ejobs.ro, Romania Libera, Revista Aida, www.business-edu.ro, www.clubafaceri.ro, www.bestresource.ro, CRSC Europe, www.escoala.ro, www.onlinestudent.ro, www.studnetcv.ro, www.job-studenti.ro, www.JobFest.ro, www.businesslive.ro, www.vinul.ro, www.mojob.ro, www.amelie.ro, www.wall-street.ro, www.businesslive.ro, www.bestjobs.ro, Money Magazine, Grupul editorial Amaltea, Intercontact Group, www.studentie.ro.

De asemenea, le mulțumim și celor peste 50 de persoane care au fost implicate în organizarea acestui eveniment, dar mai ales le mulțumim voluntarilor care au dedicat mai multe ore pentru a face acest eveniment posibil.

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!